Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Feltöltött kép

most szombaton péteren a plusz parkolójában összeül a jeditanács, megvitatják meik a legjedibb kerekeken gördülõ feldíszített kerékpár, ezután az ifjó padavánok versenyzenek, azon , hogy egyszerre háhy kukit tudnak a szájukba behelyezni a megfulladás és róka nélkül, szabad eszmefuttatás, sör és króaszón mellett, majd a legbártabbak magasbapisálóversenyenyét követõen, szabadfoglakozás: haladóknak a tér görböleteinek tanulmányozása kerékpárról, a kezdõknek hasonfekvés közben ugyanez....

http://peterdh.uw.hu/news.php

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://kep.tar.hu/paraferi/50437689#2
ezt paraferee csinálta....

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hallom koca.Volt a házban róka vadászat.:bananadan
Lor:fényképek mikor lesznek fent?:)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aztán meg rajmi ugy elfáradt h még a cipöjét se volt képes levenni és ugy huzta a lóbört :D
ja: megy 3 béka a sinen.... :rotfl:

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
a sárvédõ és a csomagT azért kell rá mert ha azt leveszi akkor DHs vagy Dörtös lesz belõle!
így meg csak egy fagyizós bike!
a fórumTre azért elég elegánsan érkeztünk meg!
a szárazszinván még a világom se tudtam este 11kor!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
régen meg haverom azt csinálta h ha letette a bolt elé a bicajt akkor elöl letette a láncot a vázra :D igy ha vki hozzá nem értö ráült az tekerhette volna :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lopás ellen jó a fejcsõre a rózsaszín Hello Kitty-s matrica..:D

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
most mééér?
a célnak megfelel a többi nem számít.
max a kocsma elõl viszik majd, akkor is azért mert valaki nem ismeri meg a sajátját.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
huhu pézsé ez aztán az igazi falu bike. de láncvédöt meg csomitartot mér nem hajintod le rola? vagy direkt igy küldöd h teljes legyen a kép? :D
ja és akkor ha jol értettem a kedvenc elsöfék tipusom azaz kanálfék van a bicon:rofl:

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
üdv felétek! olvasgatva a fórumtalis beszémolókat elggé gáz hogy nem mehettem. még a compiba se jutottam el. olyan vágy kapott el hogy lazán bepiáljak hogy csak na... nem tehetem :D a hétvégén péterena plusz parkolójában egy bringás összejövetelt tartunk sziogirúan csak ivás és részegen biciglizés céljából. nem zavarunk el senkit aki csatlakozna.
sz_r vót a hétvégém, már pénteken elromlott, amikor megvettem a hátsó xt féket és nem volt hozzá 90 fokos csatlakozó, ami a munkahengerhez viszi az oljat, így össze se lett rakva. a boltban meg nincsen. valakinek esetleg?
se bringa se semmi. ja de mégis!
összeraktam egy retró tanyabike-ot boltbajárni meg feszíteni vele, mostmár a kisbringát is féltem kikötni a bolt elé. de ezt! az a geometria hihetetlen, kamionnyi tengelytáv, virsli gumik, kökeményre felhújva, úgy hasít mint a szél! a lánc pattog, a kontra épphogy mûkszik. a pedál belever a láncvédõbe, a sárvédõ csörög a csomagtartónak nekiverõdve, a villa elvan hajolva balra, az elsõfék a gumit nyomja kõkeményen, kos kormány miegymás :D hihetetlen egy élmény ezzel a jószággal menni. ja és van szép piros csengõ is, amire egy alu betéttel rá van írva "Best Quality" az viszi prímet!!

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Vmikor hasonló kiivitelezésben miskolci összezörrenést is megjátszhatnánk.

Bár a kocsonyafesztivál is jó volt, vágytam ki közétek. :(
De a forralt bor vhogy jobban ízlett most a torkomnak (a kocsonyafeszten), úgy néz ki már rendbe is jön. Hát igen, ott csesztem el a dolgot, h egy szál ruhában mentem fel. Na legközelebb már tudom, h végig ott kell lenni.

Ja és hihetetlen, szombaton láttam a legtöbb bringást a városban az utóbbi hetekben :chin:.
Volt kint a feszten két bringás: egy dema deor-ral (remélem jól írom), meg egy gt avalanche-el. Hmm királyak voltak. a deor vázba beleszerettem, gyönyörû. :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
meg látom én is ;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Berki jól föl lettél véve msn-re...:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
kár... pedig szombaton indult be az élet :D

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
Én meg szombaton egész nap mászkáltam, majdnem 20 kmet a vágányok között, és a lábamon állni alig bírtam.....:(
Meg felhívtam jábort hogy nem megyünk, de nem naon lehetett vele beszélni, a felfogás funkciója nem naon mûködött.....kicsit készen volt.....meg még énekelt is republikot vagy mit.....:D

n_Vitya õ azért nem ment, mert a torka nem bírta a péntekesti száguldozást a hidegben....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Olvass a Halálfélelem az utakon topikba....lezúztam hazafelé pénteken az elsõkerekem...:(

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Szombaton miért nem jöttetek ki ?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Miskolcról mindenki fórumtalálkozik?:)

Hát nem teljesen, mert pézsé elvileg itthon van, meg kuckuc is talán...
De lehet hogy azt hiszik, hogy mindenki rajtuk kívül kint van a BMFT-n.......

Bár mi se vagyunk, vagyis csak voltunk..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Miskolcról mindenki fórumtalálkozik?:)

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Miért csak ilyen kevesen fórumoznak? :chin: :D