Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2007. március 14. - 22:00
Írta 2007. március 14. - 21:58
Írta 2007. március 14. - 20:31
Írta 2007. március 14. - 11:54
Szervezõnek jelentkezem én is... ha kell még ember.
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2007. március 14. - 10:03
én holnap fölkelek, elmegyek koszorúzni majd fölülök kicsiny hajtány járgányomra és edzem puhány testem.
az egyik kijelentés hazudság
az egyik kijelentés hazudság
Írta 2007. március 13. - 23:01
Nem.Viszont van egy nagyon szekszulis piros-fehér-zõd nyakkal és ujjakkal rendelkezõ szöszmösz retro mezem amit még 2 éve turkáltam :)De azt csak ilyen és hasonló ünnepeken hordom:)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2007. március 13. - 22:53
Írta 2007. március 13. - 22:13
04. 22. Critical Mass
útvonalötletek,
SZERVEZÕK jelentkezése,
kiegészítõ, megelõzõ tevékenységek, ötletek
pólóötletek
mind ide!
Elsõ megbeszélés március 16. (péntek) 17:00 Compánia, ahogy szokott
mindenféle képp benézek, tavaly csak szimpla tömeg tag voltam de most szivesen segitek ha tudok vmiben.
15.én Népek tavasza. innen jönne vki?
Hétvége meg még messze van sajna, de addig megbesz. és szerintem csatlakoznék egy tekerésre
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2007. március 13. - 16:00
nyem baszogatni akartalak.
félreértés ne essék.
félreértés ne essék.
Írta 2007. március 13. - 15:09
szombaton otthon voltam, meg a dolgaimat intéztem, mert úgy döntöttem, hogy inkább vasárnap meek be. Erre vasárnap volt jó idõ.
amúgy meg ha nem tudok haladni a cuccokkal, lehet, h. végig dógozok...
ilyen az élet.
amúgy meg ha nem tudok haladni a cuccokkal, lehet, h. végig dógozok...
ilyen az élet.
Írta 2007. március 13. - 13:39
imi: most még itthon vagyok majd szerda este utazok egerbe sérült elsö kerekes bicoval ..
ok
Küldtem privit,majd olvasd el!
Írta 2007. március 13. - 10:13
Hát a gépeddel amit tehetsz az az hogy átruházod rám és kapsz cserébe egy buszbérletet:)
Mán NATO Norb küldött SMS-t hogy 15-én menni kéne bringázni....
a cég megelõzött mert úgy ad bérletet hogy nem tart igényt a gépemre. eddig.
amúgy elgondolkodtam volna.
hallottam róla. majális 10 óra? lehet kimegyek megnézni õket aztán hámornál leszakadok. fikusz vagyok.
péntek kompi. ha tudok megyek.
amúgy csak a rend kedvéért.
04. 22. Critical Mass
útvonalötletek,
SZERVEZÕK jelentkezése,
kiegészítõ, megelõzõ tevékenységek, ötletek
pólóötletek
mind ide!
Elsõ megbeszélés március 16. (péntek) 17:00 Compánia, ahogy szokott
Írta 2007. március 13. - 00:25
ja proba szerencse...gondolom Bükkszentkereszt tetejéröl indultok le. na akkor csak jo helyen kéne lecsatlakozni és mehet a buli
én pár éve itt mentem fel ahol jöttek szemböl dh-sok. és akkor törtem el egy sz*r hátsováltot....
én pár éve itt mentem fel ahol jöttek szemböl dh-sok. és akkor törtem el egy sz*r hátsováltot....
Írta 2007. március 13. - 00:23
Hát így nem hiszem hogy megtaláljuk, mert csak egy térképünk van és azon sajna nincs feltüntetve h itt van a pálya. De azért megpróbáljuk. Elmegyünk arra, hátha nem egy kertben kötünk ki.
Írta 2007. március 13. - 00:20
akkor ha megtaláltátok ird le h pontosan hol van mert engem meb ugy tudom Berkit is érdekli, habár nekem van egy sejtésem h hl kéne rámenni a Bükkszenti utrol de az koránt sem biztos... / imi: most még itthon vagyok majd szerda este utazok egerbe sérült elsö kerekes bicoval ..
Írta 2007. március 13. - 00:18
rayes hallottam ennek a túrának hírét. Remélem azért mi megtaláljuk a pályát holnap. :chin:
Írta 2007. március 13. - 00:01
Pénteki tekerés? Nekem csak akkor lenne jó.
Szurkoljatok a kutyimnak, h lábaljon ki ebbõl a nemtudommibõl. Ha minden jól megy, holnap megtudom.
Szurkoljatok a kutyimnak, h lábaljon ki ebbõl a nemtudommibõl. Ha minden jól megy, holnap megtudom.
Írta 2007. március 13. - 00:00
hali
a kereszti pálya!?
ja...lor és jó-magam egy kinn alvás után döntöttünk amelett az ötlet mellett h megkeressük a pályát de egy kisház kertjében landoltunk ahhol valszínü volt h ebédelnek mert nem jött ki senki a ha hó zásra!
de el kell mondanom h nagyon jó ki szakasz volt!
így én azt mondom h majd más segít Nektek!
j3 bármi nem tudom van e csak azt h van egy két rok snoksz cucc a szekrény aljában, ha bejössz megnézzük!n_vitya
mi is voltunk hatalmasat tekerni a hétvégén és most vasárnap is megyünk ha van kedve vkinek jönni az a megállóban megtalál
By:
Átkozott!
a kereszti pálya!?
ja...lor és jó-magam egy kinn alvás után döntöttünk amelett az ötlet mellett h megkeressük a pályát de egy kisház kertjében landoltunk ahhol valszínü volt h ebédelnek mert nem jött ki senki a ha hó zásra!
de el kell mondanom h nagyon jó ki szakasz volt!
így én azt mondom h majd más segít Nektek!
j3 bármi nem tudom van e csak azt h van egy két rok snoksz cucc a szekrény aljában, ha bejössz megnézzük!n_vitya
mi is voltunk hatalmasat tekerni a hétvégén és most vasárnap is megyünk ha van kedve vkinek jönni az a megállóban megtalál
By:
Átkozott!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2007. március 12. - 23:07
Hali!
Úgy hallottam hogy Bükkszentkereszten van dh pálya. Tudna vki abban segíteni h hogyan találok oda? Érdemes odamenni, jó pálya?
Úgy hallottam hogy Bükkszentkereszten van dh pálya. Tudna vki abban segíteni h hogyan találok oda? Érdemes odamenni, jó pálya?