Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
milyen fizik nyereg?
mi penz lenne?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
fel ev kb
kiesik a labad konnyen

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
nekem meg van elado komplett elsö kerekem. ha külön kell csak a tárcsás agy azt is viheted ha kell kerékként viheted ha kell 160 as shimano tárcsát is tudok hozzá adni. ja meg van egy pár fölös fekete nyeregcsöbilincsem is :) részletek pm be ;)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
van egy eladó fizik nyergem ha érdekel.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
mindenkivel közlöm hogy zajlik az arany életem azért tüntem el meg vagyok most is átláccó.
annyi melóvan mint güzü vége a paintban történõ háztervezéseknek :D
építek egy városi cirkálót, és ehez keresek hátsó gyorszárat, elsõ tárcsás agyat, vagy konplett tárcsás kereket, nyeget ja és egy konába való hosszú nyeregcsövet vannak cserenyeregcsöveim
lor neked a mallet spolija mennyi isdõ aaltt kopik el? és mia tünete? nehezebben tudok belépni és nagyon könnyen kiold már már idegesítõ hogy leesik a lábam róla.

multhéten peregtem egyet a szemüvegemet bekellett gipszelni, a hosszúhétvégén bringáztam összevissza hulla vagyok. ittam 8.6 %-os fehér sört harapni lehetett benne a lóerõt.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
tegnap láttam egy érdekes szerkezetet.
valszeg a motorkiállításról szöktették el egy próbakörre.
na a lényeg az hogy a pennynél állunk a parkolóban és a bringás úton elmegy egy robogó alapra épített jetsky.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Azt hogy Konás öreg azt nem szántam komolynak, bocs ha annak tûnt...
ja és köszönöm a figyelemfelketést ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
konas kinek oreg?
nekem?
neked?
vagy az elso havi verzeset megelo csajszinak?

nem torlom csak felhivtam a figyelmed, meg mielott vhol nagyon hulyenek tartanak.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

aze az a by konas eleg hulyen mutat egy tobb eves /de akar evtizedes/ poen eseten.

õ is öreg már..:) de neked van hatalmad, kitörölheted..:)
sokat kell még tanulnom

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Hali.Valaki nem tud eladó XTR elsõ átdobót 34,9 felülhúzós,2000 tõl 2005 ig évjáratban.megadok érte bármit!!!fontos volna

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
aze az a by konas eleg hulyen mutat egy tobb eves /de akar evtizedes/ poen eseten.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Páleszba erõspaprika...:)
tudnék mesélni a tegnapiról, kétszercsíp (by Konás) :) de jó volt..:D

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

mitöl"trogerfájter" ? vmi oldschool géppel küldi vagy mifene? én ma csak hámorig tekertem ki de addig is sok motoros huzott el mellettem

Hát az Pancsival küldi ecsém!Az már nem oldschool,hanem veterán!Nagyon nagy a pali!Többre tartom mint az összes többi "sztrítfájtert".Aki még nem látta mit mûvel,feltétlen nézze meg egyszer!Hungarikum a pálesz a perospaprika meg a Mókus a "tógerfájter" :D

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
mitöl"trogerfájter" ? vmi oldschool géppel küldi vagy mifene? én ma csak hámorig tekertem ki de addig is sok motoros huzott el mellettem

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Mink meg motrokat néztünk az asszonnyal Zegyetemen.
Volt Mókus a "trógerfájter", meg ilyenek....
Hát az egy elmebeteg ökör.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

imee: a száguldo cirkusz nem igazi Sumi nélkül...! Ja igen, milyen féktöl válsz meg? Lehet érdelene ;)

Hát igen,Sumi nélkül nem az igazi...Én '97-tõl suminak szurkoltam, és naon szokatlan így, de maradok a Ferrari szurkolók táborában! Sose lesz még egy olyan jó pilóta mint Sumi....Õ a legjobb

Én egy deore v-féktõl válok meg a jövõ hét elején, ha minden összejön, és leváltom egy bb7re....(elöl, és hátul is)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Na hali!
Tegnap voltunk tekercselni a NatoNorbival,BikeNorbival,az NRolikával meg a Sebivel.Nagyon fincsi volt!Fõleg mikor toltam fel a bringát a szárazszinván...
Ma mozgáskoordinációs problemáim támadtak a tegnapi tekerés okán (combtól bokáig nem érzem a járógépem),ezért inkább kinéztem haverokkal a Zsócai Krosssz Pályára.Jó kis ótós csúszkálás volt!Fotóztam sokat,meg nyeltem a port..
Kedden szerdán valaki jön bringázni?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 posts
Nemrég értem én is haza a tekerésböl. Elindultam Rajmi pajtival, aztán csatlakozott Róli + Vitya. Nem tudom mi volt ma velem, eléggé nehézkesen ment a felfelé valo tekerés. Felküzdöttük magunkat Ómassára, majd egy kemény emelkedön Szentlélekre. Eredeti uticél a Lázbérci viztározo volt, ami nekem sajna ma nem jött össze, de a többeik szerintem megcsinálták. Jomagam legurultam Köpüs felé, terep isteni volt, az elözö napi zsongáshoz képest teljesen ki volt halva az erdö.
További szép napot és jo tekerést mindenkinek, ugy látom még a nap is süt szerencsére, de kemény szelek vannak odakint! ;)

imee: a száguldo cirkusz nem igazi Sumi nélkül...! Ja igen, milyen féktöl válsz meg? Lehet érdelene ;)

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
12:30-tól vannak a selejtezõk...
de én nem megyek mert dolgom van :)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
Hát én most kelltem, fel, mert éjszaka buli volt:D
ahogy elnézem, elég csúnyácska idõ van odakint, de ha vége lesz a forma1 ismétlésének, akkor sztem kinézek valamerre így kb utoljára vével...

Magellanboy: és am mikor lesz ez a cuccos?