Hát ma felejtõs a dolog, mármint a leugrás..........
Végülis úgy döntöttem, nem szedem le, mert ha minden összejön anyagilag is, akkor veszek egy jobb telót, ezt meg odaadom tesómnak, neki meg nincs tárcsája........
Ja, vacakolj inkáb azzal, h estefelé lejössz. Nem érdekel, ha dolgozol, vagy esik az esõ, vagy bármi.
Hej, de rég voltam már én is valahol, a héten, ha jó idõ lesz, alkotok vmit...
hát a megállóba kérdeztem, de nincs nekik, meg nem is szokott lenni, csak vázakról, ha felmarad, és nem dobják ki..........
sztem a vázba azért jobban bele van tekerve, mint a telóba, de nem tom...majd kiderül, ki tudom-e tekerni.
Csak így egszerûen ki lehet csavarni, vagy mi?
Ezt nem is tuttam.....
de akkor sztem kiszedem, nemhiszem, hogy a j3nál van valami plussz szerepe a v-fék tartásán kívül.........
Nah most délelõtt beszerzek kötegelõt, oszt ha nem fog esni az esõ, akkor megyek ki, oszt elkezdem bekoptatni a féket:D
Nah végre megjött a bb7 1 óra körül!
aztán beugrottam a megállóba bowdenért, meg házért(Rajmi: mégegyszer bocsi a címletért, de ezek a pénzautomaták nem aprózzák el:(), aztán go haza, le a pincébe, és nekiálltam....
felraktam,minden f*sza csak kötegelõm még nincs....azt hittem van otthon, de tévedtem....
Fizik Nisene nyereg. cro-mo sines. /mint a bocié csak fekete/ http://xoomgear.com/...izik_Nisene/472 az alsó fekete. állapota jó. annyi hibája van hogy a nyereg orrán lévõ felirat meg-/lekopott és a bal oldali koptató kicsit karcos. saját kép holnapra lesz. van hozzá 3 szett koptató kis zacsival. sárga, fekete és piros. a piros van rajta. az eladás oka. valamiért kényelmetlen lett. ár: 5-6eHUF körül de megbeszéljük.