Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

ja és omassa környékéröl szentlélekre fel van jo kis földut, az elég jol tekerhetö

biztos?

tavaly aug-i allapot fotoval illusztralva
http://kep.tar.hu/bu...7902/24862068#2
es azota sem javul ha jol emlekszem

/millio dollar utalva burce-nak/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
na jol van ez igaz h sokan kint lesznek de azért erdöbe bringások böven elférnek.
na mazsola nem tudtam h igy ismered a helyeket :) akkor jobban belevágva a lecsoba: már ha nagymezöig tudsz utat; akkor 1-2 kilátó helyre menj ki sztem (Tar-kö, Három-kö,...) ha van térképed akkor ki tudod nézni a turista utakat. de ha gondolod majd holnap délután kicsemegézhetek neked vmit. tavaly összel voltam pl a Bükk 50 en az csak terepen ment és elég izgi is volt :)

ja és omassa környékéröl szentlélekre fel van jo kis földut, az elég jol tekerhetö, onnan át Bánkut, onnan nagymezö, majd Jávorkut, lusta völgy fele le, kurtabércnél be erdö, le hollostetö.(innen pici aszfalt) át Bükkszent, majd kölápa fele vissza lillára! (ez a kedvencem :D )
na ezt most találtam ki de elég szép kis kör :D

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

ezeket az utakat mar bejartam, azt hittem van vmi "bevett" kis turista-montis ut. esetleg szentlelek fele, vagy a nagymezorol vmerre?

Az az igazság hogy húsvétkor megint ki lehet tenni a bükkben a "megtelt" táblát.Tele lesz az erdõ lézengõ túristákkal,akik persze csak évente 2X hadják el a várost.Én inkább a városban javasolnék egy túrát:) Persze ez csak vicc!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

mazsola: én lillafüredröl kiindulva javasolnék turákat. indulhatsz Bükkszent fele, omassa fele (Jávorkut, vagy szentlélek, bánkut....)
stb. szolj ha vmi konkrét terved van. mert igy a bösé zavarával küzdök :)

ezeket az utakat mar bejartam, azt hittem van vmi "bevett" kis turista-montis ut. esetleg szentlelek fele, vagy a nagymezorol vmerre?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
mazsola: én lillafüredröl kiindulva javasolnék turákat. indulhatsz Bükkszent fele, omassa fele (Jávorkut, vagy szentlélek, bánkut....)
stb. szolj ha vmi konkrét terved van. mert igy a bösé zavarával küzdök :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
sziasztok
husvetkor megyek par napra miskolcra es kellene par jo utvonal, olyan 40-80 km kozotti? de foldut, vagyis turistaut kellene, mert a kozutakat mar ismerem jol, az nem olyan buli montival. tudtok mondani ilyeneket? elore is koszi a segitseget

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
holnap cangaszerelés:D
meg remélem tekerés is lesz a szerelés után...
tegnap is ki akartam menni, de muszi volt tanulni, mert jövõhéten vizsga, és még szinte semmit nem tancsiztam

n_vitya: én mondtam, hogy nem cinder volt az!

szegény szerencsétlen...:S

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Méghogy Rizst... :P Tomot.
Ma nagy volt, volt 1-2 poén is. Pl mopedcar, amivel találkoztunk... Meg Vitya eltûnt kesztyûje, vááá. Meg az 5centis kikerülés...
Tar-kõre menet vannak kitéve táblák. Egyik tiltja a bringát, másik meg mintha kifejezetten ajánlaná. Errõl tudtok vmit?

cinder: Veled találkozhattunk tegnap a papírgyárnál?
lor: Még vagy bõ 1 hete láttalak majdnem elüttetni magad a Szinvaparknál egy kamionnal a pirosnál :D. Ha meg a megállóból kijössz, nézzed, h nem vagyok-e véletlenül az elhaladó 22esen :).

Szerintem engem nem láttál,mert egy ideje meg sem sétáltattam a bringát:(
De holnap sortkerítek rá:)

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ez elég durva lehetett.. :S habár sztem eléggé be lehetett rugva ha már tolni se tudta...:chin:

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
vazzz.
http://www.boon.hu/h...070402-09465862
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kamion?
nem emlekszem
ha nagyon szukos lenne akkor emlekeznek ra... :-)

szoktam nezni a 22-s buszt hatha vki ott figyel aki tudja, hogy epp suliban kene lennem
de altalaban ismeretlen arcok tompulnak kifele.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts

kinéztük tapolcára aztán vissza város... jo volt a bicaj ut full sötét részén a kergetösdi :D ja kit csaltatok ki lillára? csak nem rizst?

Méghogy Rizst... :P Tomot.
Ma nagy volt, volt 1-2 poén is. Pl mopedcar, amivel találkoztunk... Meg Vitya eltûnt kesztyûje, vááá. Meg az 5centis kikerülés...
Tar-kõre menet vannak kitéve táblák. Egyik tiltja a bringát, másik meg mintha kifejezetten ajánlaná. Errõl tudtok vmit?

cinder: Veled találkozhattunk tegnap a papírgyárnál?
lor: Még vagy bõ 1 hete láttalak majdnem elüttetni magad a Szinvaparknál egy kamionnal a pirosnál :D. Ha meg a megállóból kijössz, nézzed, h nem vagyok-e véletlenül az elhaladó 22esen :).

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
Hát mi voltunk n_vityával, meg gabeval : Jávorkút-Nagymezõ-Tarkõ-Nagymezõ, aztán jávorkutat elkerültük egy földúton, onnan egy idõ után vissza az aszfaltra, aztán meg a piros túristajelzésen levágtuk a jávorravezetõ szerpentint, de nagyon durva terep volt....Meg tarkõn nagyon jó volt a kilátás!
Végeredményképpen 78km+hulla fáradt vok...:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mi voltunk ma Tapolcán egy jót idétlenkedni....semmi komoly...:D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
na srácok ki hol volt ma? én egy bükkszent (szárazszinva) kölápa kapartatoson voltam ma. holnap ebéd után vmi?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mi sztem karikázunk egyet Tapolcán ha nem fordul rosszra a (z)idõjárás

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
kinéztük tapolcára aztán vissza város... jo volt a bicaj ut full sötét részén a kergetösdi :D ja kit csaltatok ki lillára? csak nem rizst?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
tegnap mi is tekertünk egy laza lilás kört, de csak azért lazát, mert kevés volt az idõnk, meg egyik havert is kicsalogattuk(koca ismeri):D

koca: ti merre tekerésztetek tegnap a népkertnél?

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

pest 11 kerulet
a topikban le is van irva vhol
amugy vmi aerometal kft /gugli kidobja/
kozelebb nem tudok helyet

Kár, azért kösz!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
cinder: igazad van h szinte megfizethetetlen a barlangfürdö DE ! ne hogy azt hidd h annyira nagy szám! ez nem is gyógyviz hanem lényegében sima csapviz felmelegitve(benti medence 35°). többi gyogyfürdös helyen mondanom se kéne hütik a jo meleg gyógyvizet... nyáron heringparty van de nincs 1 normális uszomedence sem...na mind1 sok személyes tapasztalotom van onnan de mind1...

szerencsére már jobban vagyok holnap lehet kiugrok egy lazább lilla körre.