biztos?ja és omassa környékéröl szentlélekre fel van jo kis földut, az elég jol tekerhetö
tavaly aug-i allapot fotoval illusztralva
http://kep.tar.hu/bu...7902/24862068#2
es azota sem javul ha jol emlekszem
/millio dollar utalva burce-nak/
biztos?ja és omassa környékéröl szentlélekre fel van jo kis földut, az elég jol tekerhetö
NE ÍGY! NE ÍGY!
Az az igazság hogy húsvétkor megint ki lehet tenni a bükkben a "megtelt" táblát.Tele lesz az erdõ lézengõ túristákkal,akik persze csak évente 2X hadják el a várost.Én inkább a városban javasolnék egy túrát:) Persze ez csak vicc!ezeket az utakat mar bejartam, azt hittem van vmi "bevett" kis turista-montis ut. esetleg szentlelek fele, vagy a nagymezorol vmerre?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
mazsola: én lillafüredröl kiindulva javasolnék turákat. indulhatsz Bükkszent fele, omassa fele (Jávorkut, vagy szentlélek, bánkut....)
stb. szolj ha vmi konkrét terved van. mert igy a bösé zavarával küzdök
Méghogy Rizst... Tomot.
Ma nagy volt, volt 1-2 poén is. Pl mopedcar, amivel találkoztunk... Meg Vitya eltûnt kesztyûje, vááá. Meg az 5centis kikerülés...
Tar-kõre menet vannak kitéve táblák. Egyik tiltja a bringát, másik meg mintha kifejezetten ajánlaná. Errõl tudtok vmit?
cinder: Veled találkozhattunk tegnap a papírgyárnál?
lor: Még vagy bõ 1 hete láttalak majdnem elüttetni magad a Szinvaparknál egy kamionnal a pirosnál . Ha meg a megállóból kijössz, nézzed, h nem vagyok-e véletlenül az elhaladó 22esen .
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
NE ÍGY! NE ÍGY!
kinéztük tapolcára aztán vissza város... jo volt a bicaj ut full sötét részén a kergetösdi ja kit csaltatok ki lillára? csak nem rizst?
pest 11 kerulet
a topikban le is van irva vhol
amugy vmi aerometal kft /gugli kidobja/
kozelebb nem tudok helyet