Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Posted 2007. May 19. - 20:18
BeneJoe val nyomtunk ma egy Bánkutat, mások is gyurnak már a maraton utvonalára
Posted 2007. May 19. - 18:53
http://www.kep.tar.hu/jabor/50477699#2
pár kép /150/ A bihari hétvégéröl, fotok by: Vityapajti
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2007. May 19. - 18:15
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2007. May 19. - 12:43
Posted 2007. May 18. - 15:26
Posted 2007. May 18. - 12:56
Posted 2007. May 18. - 11:58
Üdv mindenkinek!
Azt még nem is meséltem, mit láttam pesten tegnap elõtt...
Szal megyek a rákóczyn, és jön szembe egy bringás.nézem elõl valami komolyabb fox teló, ösztelós váz(nem tudom milyen, nem láttam, de valami sötét:D), hátul meg megdöbbenésemre ilyen biciklis túratáska vagy mi.nem tudom, hogy volt-e csomagtartó, és azon volt, vagy hogy volt megoldva, de nagyon durva volt....eddig még csak trekkingeken láttam ilyet...
Nekem ma nem aktuális a tekerés, mert egyrészt ma hozzák a számítógéphez a cuccokat, amit vettem, másrészt estefele, vagy késõdélután megyünk paci haverommal kicsit iszogatni(osztálytársának van 10 liter házibora...:cheers: )...
Holnap megint nem fogok tudni tekerni, mert nappal meló, este megyek bulizni...
Úgyhogy asszem vasárnap már sikerülhet kinéznem valamerre egy körre...már miután felkeltem...
Ákos: ha meg van az érettségid megyek én is ünnepelni...
Üdv mindenkinek!
Szal megyek a rákóczyn, és jön szembe egy bringás.nézem elõl valami komolyabb fox teló, ösztelós váz(nem tudom milyen, nem láttam, de valami sötét:D), hátul meg megdöbbenésemre ilyen biciklis túratáska vagy mi.nem tudom, hogy volt-e csomagtartó, és azon volt, vagy hogy volt megoldva, de nagyon durva volt....eddig még csak trekkingeken láttam ilyet...
Nekem ma nem aktuális a tekerés, mert egyrészt ma hozzák a számítógéphez a cuccokat, amit vettem, másrészt estefele, vagy késõdélután megyünk paci haverommal kicsit iszogatni(osztálytársának van 10 liter házibora...:cheers: )...
Úgyhogy asszem vasárnap már sikerülhet kinéznem valamerre egy körre...már miután felkeltem...
A srác biztos a "Hímalája Dánhíl Ekszpedíción" vett részt,és mivel a serpák nem tudtak bringázni,saját maga vitte a cuccát a több napos ereszkedésre.De az is lehet hogy egy új divatirányzat (mint az "emósok").Vagy egy új extra könnyû DH vázat vett és még nincs hozzászokva,hogy nem nehéz a bicó.De az is lehet hogy a srác hogy Õsember edzéstechnika(aki ismeri tudja mirõl vakerok) lelkes mûvelõje,és tele volt vízzel töltött pillepalackal szerszámmal a tatyó :afro:
Egyenlõre ennyi jut eszembe
Posted 2007. May 18. - 08:32
Posted 2007. May 17. - 22:46
Holnap teszek fel kép és belinkelem!Csak semmi idõm nem volt ma.küldj kép.
imbuszos a tengelye?
Igen grimbuskúccsal is lehet bizgatni.Üdv!
Posted 2007. May 17. - 20:04
Jábor: ok majd ha hazaértél csörr vagy msn
Posted 2007. May 17. - 19:31
Posted 2007. May 17. - 18:51
Posted 2007. May 17. - 18:03
Posted 2007. May 17. - 16:59
Posted 2007. May 17. - 14:14
Posted 2007. May 17. - 10:53
megyek tekerek valamerre a srácokkal ha már ilyen lehetõség adódott
Koca faterodnak megvannaka képek ha érdekli még scak nefelejs msnen szolni