BeneJoe val nyomtunk ma egy Bánkutat, mások is gyurnak már a maraton utvonalára

Bükki Bringa Barát
Bringáim
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Üdv mindenkinek!
Azt még nem is meséltem, mit láttam pesten tegnap elõtt...
Szal megyek a rákóczyn, és jön szembe egy bringás.nézem elõl valami komolyabb fox teló, ösztelós váz(nem tudom milyen, nem láttam, de valami sötét:D), hátul meg megdöbbenésemre ilyen biciklis túratáska vagy mi.nem tudom, hogy volt-e csomagtartó, és azon volt, vagy hogy volt megoldva, de nagyon durva volt....eddig még csak trekkingeken láttam ilyet...
Nekem ma nem aktuális a tekerés, mert egyrészt ma hozzák a számítógéphez a cuccokat, amit vettem, másrészt estefele, vagy késõdélután megyünk paci haverommal kicsit iszogatni(osztálytársának van 10 liter házibora...:cheers: )...
Holnap megint nem fogok tudni tekerni, mert nappal meló, este megyek bulizni...
Úgyhogy asszem vasárnap már sikerülhet kinéznem valamerre egy körre...már miután felkeltem...
Ákos: ha meg van az érettségid megyek én is ünnepelni...
Üdv mindenkinek!
Azt még nem is meséltem, mit láttam pesten tegnap elõtt...
Szal megyek a rákóczyn, és jön szembe egy bringás.nézem elõl valami komolyabb fox teló, ösztelós váz(nem tudom milyen, nem láttam, de valami sötét:D), hátul meg megdöbbenésemre ilyen biciklis túratáska vagy mi.nem tudom, hogy volt-e csomagtartó, és azon volt, vagy hogy volt megoldva, de nagyon durva volt....eddig még csak trekkingeken láttam ilyet...
Nekem ma nem aktuális a tekerés, mert egyrészt ma hozzák a számítógéphez a cuccokat, amit vettem, másrészt estefele, vagy késõdélután megyünk paci haverommal kicsit iszogatni(osztálytársának van 10 liter házibora...:cheers: )...
Holnap megint nem fogok tudni tekerni, mert nappal meló, este megyek bulizni...
Úgyhogy asszem vasárnap már sikerülhet kinéznem valamerre egy körre...már miután felkeltem...
Ákos: ha meg van az érettségid megyek én is ünnepelni...
Holnap teszek fel kép és belinkelem!Csak semmi idõm nem volt ma.küldj kép.
imbuszos a tengelye?