Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

mondtam mar, hogy kinaikert?
mert az az

Köszi.
Tudtam,hogy valami "teraszos" dolog,vagy efféle.
:-D
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mondtam mar, hogy kinaikert?
mert az az

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

régen ott a papirgyár elötti busz.megnél volt 1 ilyen bolt, de lehet h az már rég bezárt. majd ha arra járok ma akkor megirom mi van most ott.

Megköszönném.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
régen ott a papirgyár elötti busz.megnél volt 1 ilyen bolt, de lehet h az már rég bezárt. majd ha arra járok ma akkor megirom mi van most ott.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Miskolciak!
Infó kellene.
Hol találok valamiféle szaküzletet,ahol kandallókat forgalmaznak?
(nem látványkandallóra,hanem mobil rendszerûre gondolok)
Az OBI-ban nincs,azt már néztem.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hu.
Tamás a capo de tutti capa?

@mirra:házasember, oder...?

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
végre kész van az SS bringám is, tegnap meg is volt az elsõ bevetés szakadõ esõben :D

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
píszes mondaná a jo öreg Rajmi :P :bananadan

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
:rocketman Azért nem írtuk alá a papírost,mert szerintem ez tiszta dolog,hogy nem kavarunk bele egymás munkájába!!! Egyébként meg felejtsd el az egészet.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én semmi rosszat nem mondtam róla!!!
velem mindig rendes volt, semmi bajom vele, és igazából, a hozzászólásom nem is bántó jellegû volt, csak azt sérelmeztem, hogy ti nem írhattátok alá vagy nem tudom....
ÉS NEKEM SEMMI BAJOM TAMÁSSAL!!!
annyit írtam hogy Tamás nem volt bent és nem vehettem át a csukát....kb annyit fejez ki az iromány, hogy nekem az jött le ma, hogy nem írhatja alá bármelyik dolgozó azt a papírt hogy elvihessem és ezt én hülyeségnek tartom HA így van.....

még mielõtt bármilyen fenyegetõzésekbe belemennénk itt
azt hogy elintézte nagyon szépen meg is fogom neki köszönni holnap....nem kell egybõl nekem esni

(ÉS ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÕL HA FÉLREÉRTHETÕ VOLT A HOZZÁSZÓLÁSOM, nem ált szándékomban senkit sem bántani)

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Helló!!!Nem tudod kirõl beszélsz.Ne hogy bármi bajod essen!!!Az a Tamás nevû uriemberen múlt hogy kicseréltél a cípõdet egyálltalán.Csupán csak egy délelõtjébe kerûlt annyi intézkeset!!! Haverom!!!!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ejjj he

még mindig nem van cipõm...:o
nem vehettem át mert a Tamás nevezetû úriember nem volt bent...ilyen rendszert b+

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
Szia!

Lenne eladó vásárlási utalványom, amit kifejezetten csak kerékpárra lehet beválltani. 30 000 Ft értékû utalványról lenne szó, amit a http://www.xfactornet.hu/ által kínált termékekbõl vásárolhatunk le. Én nem akarok bicajt venni, annyira nem vagyok fun, de ha kell neked, vagy ismerõseid közül valakinek, jutányosan át adom.

Üdv: ...
szoljatok

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Koca, ha lessz grill hétvégén, akkor úgyis jössz haa lábadat vágja le a villanyos :D
Jábor meg evidens hogy jön :P

(lesz akácmézes rum ;))

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
áhh bekötött kézzel ezt még ki kell hagynom...délutántol estig amugy se leszek itthon.

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
holnap este csapnánk valamiféle estébe nyúló bringázást aztán nálunk végzödne és itten némi eszem-iszom, koca tudsz jönni ? többieknek meg ha van kedvük akkor a városban tekergélõ bringás csoportunkhoz csatlakozzanak ;)

Bringáim

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

egy ákos féle válogatás DVD még nálam van azt hiszem, vagy kölcsönadtam volna neked koca? mert ha nem akkor szétnéznék itthon :D

azt vagy 10x legalább ide akartad adni de sose sikerült elhoznom, ugyhogy nincs nálam! :)
ma már bicajra ültem (sinbe tett kézzel) jo lesz ez még pár nap és kezdek aszfalton ugyan de visszatérni :P

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

nekem tavaly jan-ápr -ig tartott a jogsiszerzés.
mindenen 1re átmentem 2 plusszórával megállt 99eHUFnál.
ja meg évvégén visszajött 22eHUF körül adójóváírás címén.

Bezzeg Anno nekem a B+ C jogsi pótvizsgával eggyüt volt 3300 HUF.:beer:

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
egy ákos féle válogatás DVD még nálam van azt hiszem, vagy kölcsönadtam volna neked koca? mert ha nem akkor szétnéznék itthon :D

Bringáim

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
pedig az is megvan nekem. akkor keresem tovább :)