Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2011. március 24. - 22:22
Írta 2011. március 24. - 16:48
de a kullo nem hulyeseg
azert meg johet otlet hatha
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. március 24. - 15:40
nincs valakinek grill racsa?
Én régi gázsütõnek, sparhertnek a rácsát használom, nagyobb cuccoknak, húsnak, krumplinak dtb simán jó a cróm miatt könnyû pucolni. A bunkerban meg küllõk vannak két rúd közé létrázva azok sûrûn mert virsli pirul a pinceburgerhez.
http://www.euromunka...cs-p-18912.html
Én régóta vadászok rostára 20x20-as lyukméretrû. Van 5x5-ös rozsdamentes, de nincs szívem kiherélni. Arról nem is beszélve h. az vastagabb és masszívabb, ráadásul a hullámos felületen nem gurul el a zaba.
Írta 2011. március 23. - 22:53
2mm-nel veknyabb falut nem talalsz sehol
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2011. március 23. - 21:10
lor: miért nem heftelsz össze bent vmit a srácokkal?
más: pontosan mekkora falvastagságú rozsdamentes csõbõl szokták csinálni a kocsik alá a kipuffot? mert vékony falúból az tuti. bontottunk egy jó 10 m csövet. belsõ átm 47, külsõ 51.
Írta 2011. március 23. - 19:34
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2011. március 22. - 22:18
Írta 2011. március 22. - 12:27
csak agy érdekel? mert van egy komplett v-fékes 26"os elfekvõ kerékszettem. LX agyak, sun mach IV felnik, 2 mm DT küllõk. minden jó állapotú, nem egy lezúzott szett.
ha kell egy 9-es (11-32) deore sort is tudok hozzá adni. ez ha városiba úgy kell szívfájdalom nélkül szét is barmolható
szólj ha esetleg érdekelne.
ugyanitt eladó egy 30.9*400mm-es ritchey nyeregcsõ is ha netán vkit érdekelne
Segítséget szeretnék kérni.
Ha van valakinek hátsó kazettás agya ami még használható az igen jól jönne a patkányba. Úgy néz ki melóba kell majd járnom vele, mert megszüntették a bérlettámogatást.... A mostani menetes agy áttétele igen kevés a haladáshoz mert a legkissebb foga is 14-es nem szükséges tárcsásnak lennie.
Írta 2011. március 22. - 10:20
ez kemény azért...
az a kemény h. tegnap láttalak az apeh elõtt krúzolni egy rózsaszín fixivel és úgy fickándoztál rajta mint egy halacska
Írta 2011. március 18. - 10:51
Megint valakinek fáj a foga az épületre. Ezt megelõzõen a Semmelweis Kórházba akarták beolvasztani, és eladni az épületet. Most az intézmény beolvasztását tervezik a Megyei Kórházba. Egyszer már sikerült megmenteni a kórházat és vele együtt a munkahelyeket! Remélem megint sikerül!
„Csiba-hurrikán†a Szent Ferencben?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. március 17. - 15:56
Ha van valakinek hátsó kazettás agya ami még használható az igen jól jönne a patkányba. Úgy néz ki melóba kell majd járnom vele, mert megszüntették a bérlettámogatást.... A mostani menetes agy áttétele igen kevés a haladáshoz mert a legkissebb foga is 14-es nem szükséges tárcsásnak lennie.
Írta 2011. március 17. - 10:07
Írta 2011. március 17. - 09:18
Hát a Nomádban Mormotában szerintem nem árulnak szutykot. De van olyan sportbolt Miskolcon aminek a beszerzése nagyon gyümölcsözõ kapcsolatot ápol az ukrán piaccal....sose tudni....
De azt érdemes megfigyelni buszon/villamoson hogy szinte minden második emberen Columbia és minden ötödik emberen TNF kabát van. Vagy "nincsválság" vagy nagyon igényesek lettek az emberek és nem sajnálnak 20-40ezret egy kabátért...vagy 99%-ban mind hamis
Mindenesetre nagyon felkapott lett ez az outdoor vonal. Régen az ukrán Nike meg Fila volt a menõ...
Vigyázat! Hamisítvány! Hamis outdoor ruházat az interneten - talpalatnyi Föld
Írta 2011. március 17. - 01:41
én vettem egyszer Miskolcon egy gattyát. 5000-rõl volt leakciózva 2500-ra. örültem, mint majom a farkának. aztán, pár hónap múlva láttam a piacon 600-ért. megkérdeztem a komát hogy adják a sárgák. 2-300 forintért - jött a válasz. no comment.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2011. március 17. - 00:09
Írta 2011. március 16. - 23:59
Írta 2011. március 16. - 23:50
Írta 2011. március 16. - 22:19
Nem is kicsit! Már ukránban nem a Columbia a divat.már TNF-et is hamisítják?
Én most Hannah kabátot vettem múlthéten, Mountex-be le voltak akciózva....Kláráéknál nem sok volt ami rámvaló volt. Joli meg aszonta Hannah jó, így vettem egy olyat.
6 rugóért olyan kabátot vett haverom hogy talán jobb mint az eredeti
Írta 2011. március 16. - 20:06
Én most Hannah kabátot vettem múlthéten, Mountex-be le voltak akciózva....Kláráéknál nem sok volt ami rámvaló volt. Joli meg aszonta Hannah jó, így vettem egy olyat.
Írta 2011. március 16. - 15:36
Akkor így már értem.sajnos mar elmult az az ido amikor itteni munkaval tud gyartani.
nem kap alapanyagot meg dragan dolgoznak neki
nem tudja eladni.
mostani gyarto helyen meg darabszam minimum van
es azt epp, hogy ki tudja tolteni. azon belul pedig nincs szin variacio.
emlekszem amikor ako boci meg en harman csinaltattunk egyen gatyat
bementunk hozza mutogattunk anyagra szinre mi hova hol mi legyen himezve es lon gatyank.
ennek reg vege
Ez az outdoor piac is elég rendesen megtelt az elmúlt 5-10 év alatt.
Amikor középsuliba jártam még senki nem ismerte ezeket a márkákat. Most meg mindenkin Sandstone, RP, The North Face, Merell meg Columbia cuccokban jár. Bár a Columbia meg The North Face cuccok 90%-ban hamisítány.