Hétvégén ismét át kell állítanunk az órákat! - Debrecen és Hajdú-Bihar megye friss hírei - Hajdú Online
De jó kedvük van. Egy pillanatra felment bennem az ideg:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2011. April 01. - 14:32
Posted 2011. April 01. - 07:41
Akkor az valaki más volt... A vázat nem nagyon láttam messzirõl, csak annyit, hogy az is piros volt.
Csak onnan gondoltam, mert pont akkor mentem haza.
Csak onnan gondoltam, mert pont akkor mentem haza.
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2011. April 01. - 00:46
Posted 2011. March 31. - 22:37
egyedül a táska volt piros a hátamon buko nem volt rajtam
egy ideig még fent marad miskolcon a kona,akinek van kedve egy laza esti kruzolásra,jelentkezhet
egy ideig még fent marad miskolcon a kona,akinek van kedve egy laza esti kruzolásra,jelentkezhet
Posted 2011. March 31. - 21:55
De ér, de én akkor is el kell menjek erdõbe. Idén még nem sikerült.
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2011. March 31. - 16:07
Posted 2011. March 31. - 15:37
Sziasztok!
Anyóslátogatásilag megyek a családdal Miskolcra a hétvégén és hozok magammal bringát is. Szivesen csatlakoznék bármiféle erdõbe induló különítményhez, ha van ilyesmi tervbe véve, fõleg szombaton.
A magam részérõl mindenképpen akarok menni. Ha nincs készülõ túra, hozzám is lehet csatlakozni
30/528 nullanyolc 30
--Trifo
Anyóslátogatásilag megyek a családdal Miskolcra a hétvégén és hozok magammal bringát is. Szivesen csatlakoznék bármiféle erdõbe induló különítményhez, ha van ilyesmi tervbe véve, fõleg szombaton.
A magam részérõl mindenképpen akarok menni. Ha nincs készülõ túra, hozzám is lehet csatlakozni
30/528 nullanyolc 30
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2011. March 31. - 08:07
Te voltál aki pirosba volt öltözve?(póló, bukó, zokni)maggi: téged láttalak egyetemvárosban rozsazsin egysebi v fixivel(nemtom milyened van) unihotel buszmegállonál du kb 4 felé?én hajtottam a túloldalon a konával agyig beöltözve
Buszról láttalak az avasalján ha Te voltál.
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2011. March 31. - 00:08
Posted 2011. March 30. - 22:33
maggi: téged láttalak egyetemvárosban rozsazsin egysebi v fixivel(nemtom milyened van) unihotel buszmegállonál du kb 4 felé?én hajtottam a túloldalon a konával agyig beöltözve
Posted 2011. March 29. - 14:41
Tudom nem a reklám helye, de hátha valami "falumbélit" érdekli: Aopen Notebook eladó! Fórumtársaknak 5000Ft kedvezmény.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. March 29. - 08:50
húú ilyen nekem rengeteg van, két tárolóban is vannak a vasak a plafonig Csabi is hazaért, lehet valamelyik nap bejövök vele vitrinkedni a sétálóra
Posted 2011. March 28. - 20:52
tetszhalott csabi nekem is figyel a tárolóban, örök mementóként a soha be nem fejezett terveimet illetõen :-)
Posted 2011. March 28. - 12:05
Ezek csak fellángolások. Most a csajosnak restaurálok egy Lady mars nevû nõi félversenyt. Minden gyári rajta, és úgy néz ki marad is. Hiányzik egy 630-as hátsókerék még mert a másikban van tojás és nyolcas is. Majd túrok valahonnan egy acél ráfot.
Csabit meg kölcsönadtam egy srácnak, mert nem volt mivel menni szalonnázni menni a csajosával. Nézett mikor kinyögtem: Õ itt Csabi és durván lehet vele krúzolni. Felpattant és egyenes háttal, fülig érõ vigyorral úgy elhúzott örömében h. a csajosa alig bírt utánamenni
Csabit meg kölcsönadtam egy srácnak, mert nem volt mivel menni szalonnázni menni a csajosával. Nézett mikor kinyögtem: Õ itt Csabi és durván lehet vele krúzolni. Felpattant és egyenes háttal, fülig érõ vigyorral úgy elhúzott örömében h. a csajosa alig bírt utánamenni
Posted 2011. March 26. - 22:43
álmomban se jöjjön elõ, ha használni is szeretnéd
volt egy fék évig csepel apolló vázam munkásilag ss, pár munkábameneti sparoszsömléért bemenõs nyulazás után után mindig elmászott a fék...
aztán, a sokadik állítgatás után kiderült, hogy tekergetem a támvillát, azért megy el a kerék a központból
volt egy fék évig csepel apolló vázam munkásilag ss, pár munkábameneti sparoszsömléért bemenõs nyulazás után után mindig elmászott a fék...
aztán, a sokadik állítgatás után kiderült, hogy tekergetem a támvillát, azért megy el a kerék a központból
Posted 2011. March 26. - 20:35
Posted 2011. March 25. - 13:41
ááá ez kell!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Turiszt orosz versenybringa Gyönyörûûûûûûû
Nincs itt Miskolcon valami eladó patkányúti? Kerekek milyen árba mennek ezekbe bele? Kéne csinálni egy jó gyári mivant suhanni Nincs valami ószeres bringalerakat a környéken?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Turiszt orosz versenybringa Gyönyörûûûûûûû
Nincs itt Miskolcon valami eladó patkányúti? Kerekek milyen árba mennek ezekbe bele? Kéne csinálni egy jó gyári mivant suhanni Nincs valami ószeres bringalerakat a környéken?
Posted 2011. March 25. - 12:40
az nem ugyanaz, mint a lanckereksor zaroanyaja?
májnem csak nagyobb a pereme. ha nem találok valahol akkor ideiglenesen azzal lesz megoldva.
Posted 2011. March 25. - 10:47
ja a küllõhüz elfelejtettem mondani ha vörösre izzik akkor hajlik a hõtágulás miatt és egy idõ után csálé lesz
Posted 2011. March 25. - 09:08
az nem ugyanaz, mint a lanckereksor zaroanyaja?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...