árak meg lehet azért voltak olcsok mert a licit még csak szinte be sem indult...
buy it now az amit kapcsibol vehetsz a kiirt árért ! a többire licitálgatni kell!
a foto ala annyit irt csupan, hogy +800 LE, +1200 Nm ami azert nem szar.
NE ÍGY! NE ÍGY!
2sec alatt volt szazon ....
NE ÍGY! NE ÍGY!
aszondjahogy
odaadja a serac a mozdonyvezetonek holnap
az meg majd itt atadja nekem.
de igy lecsusztal egy ilyen verdarol biza
http://www.carstylin...wer.php?id=2392
azaz, hogy nem egy ilyenrol hanem errol.
/o hozta von neked a cumot/
a nicolai az a szmeti oder hogy hivjak srace
urban "kocsmaros" gyuszi haverja /kompania kiskocsma/
lambo nem szamit /tucat/ de amikor ilyen f50 vagy mi ferko parkolt a belga sorozonel akkor megbicsaklottam kicsit.
szombaton megyek tom!
szerintem rajmi is.
aztan majd lesz vmi.
nemtom kell-e menni melozni
de vmivel keszulok/lunk.
Gyönyörû vas!aszondjahogy
odaadja a serac a mozdonyvezetonek holnap
az meg majd itt atadja nekem.
de igy lecsusztal egy ilyen verdarol biza
http://www.carstylin...wer.php?id=2392
azaz, hogy nem egy ilyenrol hanem errol.
/o hozta von neked a cumot/
a nicolai az a szmeti oder hogy hivjak srace
urban "kocsmaros" gyuszi haverja /kompania kiskocsma/
lambo nem szamit /tucat/ de amikor ilyen f50 vagy mi ferko parkolt a belga sorozonel akkor megbicsaklottam kicsit.
szombaton megyek tom!
szerintem rajmi is.
aztan majd lesz vmi.
nemtom kell-e menni melozni
de vmivel keszulok/lunk.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
A tapolcai szakasz húzós...tavaly láttam ott a Casablanca fogadó elõtt egy Gallardo-t (lamborghini)Ja...DB9!Kocsikáztunk haverral,ezerrel ordít a Road a kocsiba,meg kínálta neki a haver 80-100 körül tapolcáról vissza.Az aston martin meg úgy elõzött minket mintha állnánk!Ráadásul a motorja úgy ordított hogy elnyomta a zenét...Hát bizony felállt a hátamon is a szõr.
Ja...DB9!Kocsikáztunk haverral,ezerrel ordít a Road a kocsiba,meg kínálta neki a haver 80-100 körül tapolcáról vissza.Az aston martin meg úgy elõzött minket mintha állnánk!Ráadásul a motorja úgy ordított hogy elnyomta a zenét...Hát bizony felállt a hátamon is a szõr.Ha kérhetném: az utóbbi
Amúgy azért ajánlottam fel ilyen bátran, mert azt hittem telefonról van szó (azt is nézeggetél mostanában...)...de már megbántam
Létezik, az hogy egy ciklámen, össztelós Nicolai-t láttam ma a fõutcán? Annak tûnt, de csak futólag láttam...
Mondjuk vagy 2 napja meg 1 Aston Martin DB9-es parkolt a fõutcán...szal már semmin sem lepõdök meg
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
noh oposszum
elbirol ket kb 5kg-os dobozt?
oder ne terheljelek?