Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

heten volt haver kollega parszor fent befert volna siman.
jovo heten mar csak fonokom megy 3 fovel oda mar nem fog

heten jonnek sokan akar pest felol is miskolcra
pl trifo, alex /alex nem pesti ugyan/

Sajna most dobták fel hirdetésbe...
Üzenõfalra is kiteszem, az lehet látogatottabb ilyen szempontból...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
heten volt haver kollega parszor fent befert volna siman.
jovo heten mar csak fonokom megy 3 fovel oda mar nem fog

heten jonnek sokan akar pest felol is miskolcra
pl trifo, alex /alex nem pesti ugyan/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Áhoj Miskolc!

El tudna nekem valaki hozni 4 darab autó felnit Pestre mostanság? (vagy ha útba esne Gyálra)

Elõre is köszi, privátban jelezz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Bowdenbõl köszörült azt csá....bowdenházbol kell xtr....nekem az van, és teljesen jó köszörült Jagwire bowdenekkel.
A házon több múlik mint a bowdenen....meg a házat kenni kell

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én mikor bovdenházat vettem vót jagwire meg shimano egyárban sima egyszerû. bovdent kértem köszörültet kaptam simát mert h az volt. egyelõre jó, majd ha lesz kedvem szerelgetni meg bótba menni köszörültér majd akkor kciserélem.

CM pénteken? azon agyalok h fognak-e szívózni a fakabátok, mert ha igen venni kén egy csengettyût.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

szerintem nincs gond akoval meg gergovel
a bolt tovabbra is jo hangulatu

/igaz joval ritkabban jarok felejuk. nincs mar rajta a nevem a jelenletin, mint anno./

en anno csak szivtam a teflonos bovdennel
nem tudom mar mi volt a bajom vele de megutaltam.

Nem a hangulattal van bajom...Ákost én is bírom.

Nekem a választékkal, meg azzal hogy hülyének próbál nézni mikor konkrét dolgot kérek.
A teflonos bovden nekem bejött. Már a Sram 9.0 szettben is az volt és nagyon jól szuperál. Mondjuk régebben volt két féle Jagwire bowden. Az egyiken ilyen sárga színû bevonat volt és az nekem sem jött be, idõvel le mált a felületrõl és darabos volt a dolog. De a fekete bevonatos nagyon bejövõs, pláne normális teflonos házban használva.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szerintem nincs gond akoval meg gergovel
a bolt tovabbra is jo hangulatu

/igaz joval ritkabban jarok felejuk. nincs mar rajta a nevem a jelenletin, mint anno./

en anno csak szivtam a teflonos bovdennel
nem tudom mar mi volt a bajom vele de megutaltam.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Ápdét:
Voltam Bombasztikusba....
Fejlõdik a bolt nagyon úgy veszem észre! :) Itt legalább megnézték hogy van-e olyan bowden(persze itt sem volt). És a "néni" kezdett utána kutatni ami dicséretes, mert régen nagyon nem konyított semmihez.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

ha nem madárnak akart nézni akkor meg nem ért ahhoz amit csinál és akkor áruljon perecet.

Egyetértek. Nem gondoltam volna hogy bringaboltban fõleg a Marikooban lesz ilyen példa :) Amióta nincs ott Yetimo meg kiscsipás azóta esett a színvonal. :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

BTS 1500ft-os markolatot akartam venni havernak, ott nem volt csak 2500-as BTS, bobmába meg volt 1500, de 2500-as nem.
Csini prizmák voltak a megállóban, de csini csengõt ne tudtak, így azt már a bomába vettem meg.
1200ft-os koresz gumma egyik helyen sem volt, így a falbólkiállósban vettem.
Mindegy a srácok segítõkészek mindegyik helyen.

Nem a választékkal van bajom meg az esetleg magasabb árat is kifizettem volna (hirtelen kellett, belvárosi BÓt, drága bérleti díj). De ha valami konkrét dolgot keresek(ami legalább 3 gyártónál évek óta létezik) akkor ne nézzen már madárnak, hogy mást akar adni mert amit én keresek az nem létezik. Vagy ha nem madárnak akart nézni akkor meg nem ért ahhoz amit csinál és akkor áruljon perecet.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
BTS 1500ft-os markolatot akartam venni havernak, ott nem volt csak 2500-as BTS, bobmába meg volt 1500, de 2500-as nem.
Csini prizmák voltak a megállóban, de csini csengõt ne tudtak, így azt már a bomába vettem meg.
1200ft-os koresz gumma egyik helyen sem volt, így a falbólkiállósban vettem.
Mindegy a srácok segítõkészek mindegyik helyen.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Az enyém kimozogja :P

Nem a kátyúkkal van a gond. Azt már megszokhattuk itthon. A frissen aszfaltozott útra kell vigyázni, mert tiszta olajos takony a teteje. egyébként a te súlyod alatt egy CrMo váz is bármit kimozog :)

Tegnap azért megint sikerült felidegelnem magam.
Marikoo. Akartam venni 2 nagyon alap dolgot. 1, Fékpofa- ez sikerült is 2, teflon bevonatú fékbowden.
Erre a szemüveges csávó valami kasu Shimano köszörült bowdent vesz elõ. Kérdezem tõle hogy "ez teflon bevonatú?!". Válasz "ez köszörült". Mondom "de én nem ilyet kértem. Nincs valami minõségibb bevonatos cucc?". Erre válasz: "a bowben nem teflonos csak a bowdenház"
Segítségként rákérdeztem pontosan: "Jagwire vagy Alligator teflonos dowdenetek nincs?" Válasz hasonló: "Jagwire van de annak csak a háza teflonos"
Webáruház - Biker Kft. › Bowdenek › Fékbowdenek › RIPCORD teflonos fékbowden
És még én érezzem magam szarul....
Ma teszek egy próbát a Bombasticban...hátha. bár lehet vinnem kéne egy teflonos serpenyõt hogy el tudjam magyarkodni hogy mi a gránátot akarok.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Az enyém kimozogja :P

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Cinder, figyi, megkaphatom azt a villát akkor tesztelésre? Sõt, szerintem már most gondoljál ki rá valami árat, ha lehetséges, mert az az érzésem, hogy jó lesz az.

(egyébként elmondanám, hogy Cindercone82 mindenkit jól átver folyamatossan, mert neki amúgy Calderája van ám:))

Há meghát! A héten megyek érte, szerintem valamelyik nap fel is gurulok vele.
Amúgy a megtévesztés igaz. viszont én csak a körülmények összejátszásának vagyok az áldozata. ha nem kellett volna eladnom a drágaszágom akkor még mindig Cindercone van a segem alatt.
Idén az elsõ Jávorkút meghalás :)
Nem tudom mi lehet az oka de nulla db autóval találkoztam felfelé!
Lillafüred felé építik az utat, tiszta szutyok az egész. Óvatosba közlekedjetek arra! Fõleg lefelé gázos a dolog.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Cinder, figyi, megkaphatom azt a villát akkor tesztelésre? Sõt, szerintem már most gondoljál ki rá valami árat, ha lehetséges, mert az az érzésem, hogy jó lesz az.

(egyébként elmondanám, hogy Cindercone82 mindenkit jól átver folyamatossan, mert neki amúgy Calderája van ám:))

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
dobozos is szokik lenni...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Kóposbót-ba van! Soproni Narancs - Kontár Komlókutató

ja én csak a dobozosakat nézegettem.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

1,75-ös koresz gumma felfigyelt. ilyen gyémánt-parasztminta. belsõt is venni kellett, mert mind vastagabb volt mint a külsõ. 4 bar figyel gurul, és nem ráz olyan durván. Tapad mint disznó mert jó puha, vicces ahogy a nútok meg a kövek dobálják, megvezetik.

Néztem narancsos sopronit penny teszkó, de nem találtam. Hogy néz ki?

Kóposbót-ba van! Soproni Narancs - Kontár Komlókutató

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
1,75-ös koresz gumma felfigyelt. ilyen gyémánt-parasztminta. belsõt is venni kellett, mert mind vastagabb volt mint a külsõ. 4 bar figyel gurul, és nem ráz olyan durván. Tapad mint disznó mert jó puha, vicces ahogy a nútok meg a kövek dobálják, megvezetik.

Néztem narancsos sopronit penny teszkó, de nem találtam. Hogy néz ki?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Vasárnap megy valaki a Jabil próbára? Mer mink is mennénk a csajossal, és ha még beférne valakihez 2 bringa az nagyon nagy segítség lenne!
Sõt! 3 bringának kéne hely, mert Kuckuc is jönne!
Pontosítom a kérdést:
Jön valaki vasárnap a Jabil próbára teherautóval? :D