Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
na holnap megyek is egy jávorkut lusta völgy karikát :) ha már igy kedvet csináltatok hozzá.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Tegnap voltunk, de én nem láttam egyet se, lehet hogy nem figyeltük eléggé.
Annak az utnak ami Szárazszinvátol pár kanyarral fejebb jön ki és egy sorompó van a végén, lustavölgybe visz fel mi a neve ?

Én lefelébe láttam , szóval biztos ott van :) , persze a cigányasszonyoknak már nem mesélném ilyen lelkesen .
Fent a Kurtabérci háznál az útszélén még szembetûnõbb de van Jávorkút fele is szépszámmal , meg gondolom az egész fennsíkon.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
lendecky-út -> lusta völgy

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Tegnap voltunk, de én nem láttam egyet se, lehet hogy nem figyeltük eléggé.
Annak az utnak ami Szárazszinvátol pár kanyarral fejebb jön ki és egy sorompó van a végén, lustavölgybe visz fel mi a neve ?

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Aki szeretne szépet látni , mennyen ki a Lusta-völgybe .
Tele van hóvirággal .

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
No!

Most szombatra tervezek egy bringás összejövetelt!
délelõtt a DH pálya aljában egy térdig érõ ugratóról távolugróverseny, csoki a nevezés és a díjj is. este pedig bebaszás áaááaáaáa móka kacagás. gyertek ki nézni is érdemes....

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Jo volt ez a kis tekerés, csak sajna elfejetettem rayminak szolni :) Kinéztünk már bánkútra. 47km tolás nélkül is rég volt már.

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás

Szóval tegyük tisztába a dolgokat , mikor elindulunk Ómassáról felfele, van 1 elág balra Száraz völgy jobbra k... meredek az a szuszogó , egyenesen a patak álltal szétszabdalt út a Jubileumi forráshoz vezetõ ( a tehén körút) .

Pontosan...

Ezért is csodálkozok én azon, hogy népek tavaszán vitya hol találkozhatott szuszogoval...lehet aranylépcsõre gondolt... :D

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Szóval tegyük tisztába a dolgokat , mikor elindulunk Ómassáról felfele, van 1 elág balra Száraz völgy jobbra k... meredek az a szuszogó , egyenesen a patak álltal szétszabdalt út a Jubileumi forráshoz vezetõ ( a tehén körút) .

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Népek tavasza túrát nyomtam gyalog.
Szuszogót azért kérdeztem, mert nem nagyon látom még azt, h mi az, amit ember (DH-s elvetemült :)) még bevállal. Bár lehet én a szuszogó melletti útra gondolok... Arra, amelyik quuuurva meredek.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Hát ez teljesen zora.:mybad:

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
hm... ezt még nem hallottam,de biztos van benne valami...
majd kipróbálom;)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

ma asszonnyal kitekertünk a tapolca mögötti hegyre,meg görömbölyfele a hegyen...vonaton kihoztam bike-ot mert holnap is tekergünk majd egyet,és a vonaton odajön egy srác,hogy nem-e tudnék neki adni fájdalomcsillapítót.mondom megnézem.elkezdtem keresni a táskámba,erre bevágja hogy a biciklibõl gondolta, hogy lesz nálam.:D
mi köze a fájdalomcsillapítónak a bringához???????:chin:

Hát a Cataflam Drazsé pont jó a fejcspágyba!Mindíg legyen nálad 1,5 levéllel!Ha netán útközben széhullana a fejcsapágyad aranyt ér(feltéve hogy nem iparis)!Az Advil Ultrá-ban meg olyan folyadék van amivel akár a láncot is kenheted ha nyekeregni kezdene egy poros dózer után.Szóval, jó erõs fájdalomcsilli meg egy kis derékszögû pálinka mindenkinél legyen!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
ma asszonnyal kitekertünk a tapolca mögötti hegyre,meg görömbölyfele a hegyen...vonaton kihoztam bike-ot mert holnap is tekergünk majd egyet,és a vonaton odajön egy srác,hogy nem-e tudnék neki adni fájdalomcsillapítót.mondom megnézem.elkezdtem keresni a táskámba,erre bevágja hogy a biciklibõl gondolta, hogy lesz nálam.:D
mi köze a fájdalomcsillapítónak a bringához???????:chin:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
mit kerestél te ott? most még a kis sérülésem miatt csak nagyon visszafogottam nyugdijasan tekertem/tekertünk ki haverral ómassára.
ha jön az ösztöndij veszek már mobilt, addig még ne keressetek :D

szuszogót? el se lehet már rajta indulni mert szó szerint szét van csúszva az út. egyébként a forrásig régen simán tekerhetö volt. utána meg dozeren tovább jó volt az szentlélekre.
áttértem már mokus odu elött jobbra fel kavicsos. az 1 jo kis pálya fel szentlélekig. aki birja azt végig középtányéron az fasza gyerek. tavaly mikor "topon voltam" majdnem kiment végig. tetején le kellett dobni 22 re ...

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Koca: A Hermanparkban fetrengtem, amikor megláttalak felfelé, mondom megcsörgetlek. Juteszembe hoppá! :D

Egy óvatos kérdés: Szuszogót vállalta már vki bringával?

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
A fényképezõgépemre várok,és csinállok képet!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Mivel nem a tápegységrõl hanem az alaplapi tápról kapja a feszkót.A hiperekben kapható gépekben 300W-os táppal szoktak gépeket árulni.Ez elvisz a konfigot,de ha rádug az ember még egy winyót vagy 2-3 USB cuccot(1 pendrive,1 kártyaolvasó,1 nyomtató) akor már nem bírja a terhelést.Mi minden új gépet már minimum 400W-os táppal szerelünk,de már inkább 500W az amit ajánlunk.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
nem vagyok egy nagy gépguru, de a kis usb-s kütyük amik tudomásom szerint holmi 5 V-on mennek (és nincsenek tartósan a gépbe) miért vágnák ki a gép tápját? :chin:

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Ez egy ilyen tápfüstölõs hét :) Ma megkérdezte egy ostoba kocka,hogy a 230W-os táp mennyire stabil(amit 2000Ft-ért árulunk házzal együtt).A héten kb 5 embernek cseréltünk tápot a hipermarket edisön gépébe...valamiért a 300W-os táp nem kedveli a kétmagos procit :) a sok jóképû meg televágja a gépit mindenféle USB eszközzel, az meg jól kinyírja az ócsó tápot :smack:

nekem 400w-os füstölt el 5000forintos ,és tavaly május óta eddig bírta a gyûrõdést(én raktam össze a gépem)...pedig nem is gyilkoltam agyon...