Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2011. május 17. - 22:28
Írta 2011. május 17. - 21:20
Van egy 0,5 kilométeres PDM 520-as pedálom aminek az egyik fele szét van hullva(a dokkolórész egyik oldala, egy rugó és az állítócsavar hiányzik belõle) a másik fele viszont tökéletes. Sajnos a csavar feje szétment az elsõ próbakör alatt, aztán amikor ki akartuk cserélni a rugó kipattant a pedálból kb a világûrbe...szal összecsomiztam az egészet és másfélperc szóismétlés nélküli káromkodás kíséretében bebasztam a szekrénybe és vettem egy újat. ez van ha a gazdász gépészkedni akar és a székely vér az agyára ugrik....golyós.pd-m520-as egyébként.mármint a csapágyhoz kellene a mûanyag cucc is,mert az tört el.golyó nem lenne probléma,csak a mûanyag kónusz...holnap megpróbálok csapatomnál intézni még valamit
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. május 17. - 20:59
bonyolult?
legyarthato?
nem és le.
anno volt kezembe szétbombázott 520-as. semmi extra cucc nincs benne.
Írta 2011. május 17. - 20:54
bonyolult?
legyarthato?
legyarthato?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. május 17. - 20:53
golyós.pd-m520-as egyébként.mármint a csapágyhoz kellene a mûanyag cucc is,mert az tört el.golyó nem lenne probléma,csak a mûanyag kónusz...holnap megpróbálok csapatomnál intézni még valamit
Írta 2011. május 17. - 20:37
grat!
hajtomube perselyt.
pedal csapagya az golyos vagy a siklo?
milyen csapagy van benne?
hajtomube perselyt.
pedal csapagya az golyos vagy a siklo?
milyen csapagy van benne?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2011. május 17. - 19:28
már kicsúsztam az idõbõl pont,szóval modi akár össze is vonhatná
barátnõmnek vettünk bicajt,csak az spd pedál be volt rohadva,azt vissza kellett adni az eredeti tulajnak.csak barátnõm apja megint alakított,gondolt egyet és úgy kitépte a pedált,hogy most nem lehet bele másikat tekerni,nameg az egyik spd pedálnak szétmentek a csapágyai.szóval valakinek ment már szét 520-as pedálja,aminek még használhatóak a csapágyai?
barátnõmnek vettünk bicajt,csak az spd pedál be volt rohadva,azt vissza kellett adni az eredeti tulajnak.csak barátnõm apja megint alakított,gondolt egyet és úgy kitépte a pedált,hogy most nem lehet bele másikat tekerni,nameg az egyik spd pedálnak szétmentek a csapágyai.szóval valakinek ment már szét 520-as pedálja,aminek még használhatóak a csapágyai?
Írta 2011. május 17. - 19:07
valamelyik gyûjtögetõ lelkületû kerékpáros kollégának nincs véletlenül egy pár v-fék tüskéje suntour telóhoz?valamint milyen módszerrel lehet egy berohadt pedált kiszedni roncsolás nélkül?
Írta 2011. május 16. - 16:13
Lui: nem tudom hétvégéig lesz-e bicajom de majd elválik. És jól monnya az ifjú, egy átütõs Vanilla lesz szerintem helyette.
Írta 2011. május 16. - 15:11
o urban gyuszi lenne?
Kerékpáros baleset miatt állt a villamosforgalom Miskolcon - Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye friss hírei - Borsod Online
nekem ugy tunik
Kerékpáros baleset miatt állt a villamosforgalom Miskolcon - Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye friss hírei - Borsod Online
nekem ugy tunik
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2011. május 16. - 10:43
Írta 2011. május 16. - 08:32
üdv Miskolc tájékra!
Maggi!Láttam apróban,h'eladó a minute-od!Mi lesz helyette?É n is gondolkodom,hogy lecserélném a Revelt Levegõs Pike-ra v.140es Revelre...
Hétvégén jártam Lillán(is) 1 aszfaltos bájkos TT keretében,sok bicóst láttam Garadnában is.Scutumot most tavaszi szervizelem,de ha 7végéig összeraknám,lehet,h'Lilla környékére is tennék 1 kis tekerést,fõkénz terepen.Ahoj!
Maggi!Láttam apróban,h'eladó a minute-od!Mi lesz helyette?É n is gondolkodom,hogy lecserélném a Revelt Levegõs Pike-ra v.140es Revelre...
Hétvégén jártam Lillán(is) 1 aszfaltos bájkos TT keretében,sok bicóst láttam Garadnában is.Scutumot most tavaszi szervizelem,de ha 7végéig összeraknám,lehet,h'Lilla környékére is tennék 1 kis tekerést,fõkénz terepen.Ahoj!
Magellan-os
Írta 2011. május 12. - 22:51
jah, átmentem a vasúti átkelõn a peroson, aztán jött utánam szirénálva, volt egy kis lebaszás aztán mehettem a dolgomra....
Írta 2011. május 12. - 17:22
Írta 2011. május 12. - 09:59
Névtáblát a múltkorában rajtam is számon kérte a fakabát....de annyira nem vitatkoztam, mert volt a fülem mögött vaj rendesen. Da majd ha nem leszek hunyó megkérdem honnan szedik....
Írta 2011. május 11. - 22:21
Úgy két éve jártunk arra, akkor tuti volt. Olyan, bicajút.. Hajdani aszfalt, kátyúkkal itt-ott. Lehetett rajta repeszteni. Egy Dám csordát elõzgettünk a keleti felében, faja volt! Kérdés volt-e azóta fakitermelés arra felé..hollós tetõrõl induló,bányahegyig tartó zöld bicajút miféle fajta?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. május 11. - 21:36
mai úttal kapcsolatos kérdésem:a hollós tetõrõl induló,bányahegyig tartó zöld bicajút miféle fajta?csajossal holnap mennénk gurulni,aztán az szimpatikus lenne.természetesen most montival
Írta 2011. május 11. - 20:17
névtábla vicc volt, örökhajtás meg szerintem elég kétesélyes ha bíróságra kerül. (és csak az tud vele fékezni akinek van vele gyakorlata, pedig a fék célja az lenne, hogy bárki bármilyen helyzetben könnyedén (áttételek) tudja mûködtetni berendezést)
Írta 2011. május 11. - 20:13
van ket fek es meg mindig nem kell nevtabla!
en se hinnem hirtelen el, hogy olyan hosszu.
de neked elhiszem.
en se hinnem hirtelen el, hogy olyan hosszu.
de neked elhiszem.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2011. május 11. - 19:27
Nem rövidebb a ruckus, mint a magellan, sõt, egy hangyaf*sznyival még hosszabb is.
Mikor annak idején megláttam, nem akartam elhinni, de tényleg.
Mikor annak idején megláttam, nem akartam elhinni, de tényleg.