Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
azt a pedált lehet akkor átvenném,ha nincs rá szükséged

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

golyós.pd-m520-as egyébként.mármint a csapágyhoz kellene a mûanyag cucc is,mert az tört el.golyó nem lenne probléma,csak a mûanyag kónusz...holnap megpróbálok csapatomnál intézni még valamit

Van egy 0,5 kilométeres PDM 520-as pedálom aminek az egyik fele szét van hullva(a dokkolórész egyik oldala, egy rugó és az állítócsavar hiányzik belõle) a másik fele viszont tökéletes. Sajnos a csavar feje szétment az elsõ próbakör alatt, aztán amikor ki akartuk cserélni a rugó kipattant a pedálból kb a világûrbe...szal összecsomiztam az egészet és másfélperc szóismétlés nélküli káromkodás kíséretében bebasztam a szekrénybe és vettem egy újat. ez van ha a gazdász gépészkedni akar és a székely vér az agyára ugrik.... :D

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

bonyolult?
legyarthato?

nem és le.
anno volt kezembe szétbombázott 520-as. semmi extra cucc nincs benne.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
bonyolult?
legyarthato?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
golyós.pd-m520-as egyébként.mármint a csapágyhoz kellene a mûanyag cucc is,mert az tört el.golyó nem lenne probléma,csak a mûanyag kónusz...holnap megpróbálok csapatomnál intézni még valamit

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
grat!

hajtomube perselyt.
pedal csapagya az golyos vagy a siklo?
milyen csapagy van benne?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
már kicsúsztam az idõbõl pont,szóval modi akár össze is vonhatná

barátnõmnek vettünk bicajt,csak az spd pedál be volt rohadva,azt vissza kellett adni az eredeti tulajnak.csak barátnõm apja megint alakított,gondolt egyet és úgy kitépte a pedált,hogy most nem lehet bele másikat tekerni,nameg az egyik spd pedálnak szétmentek a csapágyai.szóval valakinek ment már szét 520-as pedálja,aminek még használhatóak a csapágyai?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
valamelyik gyûjtögetõ lelkületû kerékpáros kollégának nincs véletlenül egy pár v-fék tüskéje suntour telóhoz?valamint milyen módszerrel lehet egy berohadt pedált kiszedni roncsolás nélkül?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lui: nem tudom hétvégéig lesz-e bicajom de majd elválik. És jól monnya az ifjú, egy átütõs Vanilla lesz szerintem helyette.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
o urban gyuszi lenne?
Kerékpáros baleset miatt állt a villamosforgalom Miskolcon - Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye friss hírei - Borsod Online
nekem ugy tunik

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Fox Vanilla 140-et akar...
"Ride today, heal tomorrow"

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
üdv Miskolc tájékra!
Maggi!Láttam apróban,h'eladó a minute-od!Mi lesz helyette?É n is gondolkodom,hogy lecserélném a Revelt Levegõs Pike-ra v.140es Revelre...
Hétvégén jártam Lillán(is) 1 aszfaltos bájkos TT keretében,sok bicóst láttam Garadnában is.Scutumot most tavaszi szervizelem,de ha 7végéig összeraknám,lehet,h'Lilla környékére is tennék 1 kis tekerést,fõkénz terepen.Ahoj!
Magellan-os

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jah, átmentem a vasúti átkelõn a peroson, aztán jött utánam szirénálva, volt egy kis lebaszás aztán mehettem a dolgomra....

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
na mivan csak nem elkaptak a fogdmegek?:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Névtáblát a múltkorában rajtam is számon kérte a fakabát....de annyira nem vitatkoztam, mert volt a fülem mögött vaj rendesen. Da majd ha nem leszek hunyó megkérdem honnan szedik....

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

hollós tetõrõl induló,bányahegyig tartó zöld bicajút miféle fajta?

Úgy két éve jártunk arra, akkor tuti volt. Olyan, bicajút.. Hajdani aszfalt, kátyúkkal itt-ott. Lehetett rajta repeszteni. Egy Dám csordát elõzgettünk a keleti felében, faja volt! :) Kérdés volt-e azóta fakitermelés arra felé..

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
mai úttal kapcsolatos kérdésem:a hollós tetõrõl induló,bányahegyig tartó zöld bicajút miféle fajta?csajossal holnap mennénk gurulni,aztán az szimpatikus lenne.természetesen most montival

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
névtábla vicc volt, örökhajtás meg szerintem elég kétesélyes ha bíróságra kerül. (és csak az tud vele fékezni akinek van vele gyakorlata, pedig a fék célja az lenne, hogy bárki bármilyen helyzetben könnyedén (áttételek) tudja mûködtetni berendezést)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
van ket fek es meg mindig nem kell nevtabla!

en se hinnem hirtelen el, hogy olyan hosszu.
de neked elhiszem.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Nem rövidebb a ruckus, mint a magellan, sõt, egy hangyaf*sznyival még hosszabb is.
Mikor annak idején megláttam, nem akartam elhinni, de tényleg.