Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

van itthon az is. egy régi acél hauser vázzal villával. haveré volt.
csak ott porosodik.
megkérdem majd h mi legyen vele. együtt lenne érdemes elvinni. nyereg nyeregcsö is van benne.
csak 2 kerék kell hozzá....

töki, csak a stucni kéne, ha az úgy ok.
pontosan milyen paraméterek vannak nekije?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Boldogot Cindercone.....:)

THX Maggi!
25 után minden nap ajándék (30 után meg minden perc :) )

Voltunk ma egy régi barátommal tapóóócán tekerni egy kört.Úgy kattog a középrészem mint az atom :S Hétvégén szervíz... Meg találkoztunk Nato Senior Maraton Isten Norbival :lol1: meg 2 emberkével...futrinkáztak tapi felé.
Vissza is fordultam, próbáltam õket motiválni német vezényszavakkal és válogatott sértésekkel, de nem jártam sikerrel...:D

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
tekerek fel Bükkszentlaci - Bkereszt szerpentinen. 3/4 ed körül járok mikor jön fel egy bordó kismikrobusz. idöben meghallottam ill láttam és teljesen lehúzodtam! de tényleg amennyire csak lehetett. mire közel mögém/mellém ért a marha elkezdett sok kis idegesítõt dudálni hogy bassza szájba a román kurva anyját. le szorított a kretén a földre a korlát mellé egy hangyafasznyira.

bordó 9 személyes (tán iveco vagy nem tudom)
ki volt rá irva h bérelhetö. ennyire emlékszek.
ha bükkszenten valahol megállt volna és megtaláltam volna az a minimum hogy összerugdostam volna spd-vel. :rocketman

de hogy vmi jót is mondjak: Bkereszt-Hollóstetö -> zsir uj aszfalt végig :cool2:

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
"Ma is Estekerés! találkozó pontosan 20 órakor a Bükk áruház elõtt! Irány: Ómassa. Lámpa, esõdzseki, láthatósági cucc javallott." - kerekpar.net

Ha vkinek nem lenne dolga estére... Ómassán vendéglátóipari egységben fogyasztás. :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
10 alatt
mondj egy osszeg

vagy legyen tiz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Boldogot Cindercone.....:)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
mi pénz ?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
truvativ hussefelt a hajtokar

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
azért 30as tempónál ha figyelsz még fékezni is lehet :) de most nem volt szerencséje a macskának :)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

há' me' nem figyelsz

figyeltem én, csak menekültem az esõ elõl, és egszercsak ott van egy macska a kerekem alatt...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
há' me' nem figyelsz

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
bõ30as tempónál egy macska a semmibõl elémrohant,annyi idõm se volt, hogy fékezzek...csak a hátul mentem át valahol rajta, de utána futott tovább, nem tudom mennyire sérült...

ezúton szeretném megköszönni az esõnek, hogy kivételesen megvárta míg hazaérek...
hazaértem,és utána el is kezdett esni az esõ...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
nem igazán. vagyis ha benyomom a telót és rá a lokkotaztán felemelem is kiengedem akkor hirtelen kidobja de nincs nagy csattanó hangja. ott elvileg van egy negatív rúgó a robbantott rajz szerint szal, nem kéne h koppanjon.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
golya: Telód kifelé nem koppan? Ma próbáltam egy régebbi modellt, az koppant rendesen.

Esõrõl annyit, h poénos élmény kerekpar.net-esekkel szarrá ázni, és utána Dollynál estebédet tartani száradás közben. :)
Tényleg csak kicsit áztunk szarrá, de a hangulat megvolt: http://picasaweb.goo...864436185458738
:D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
vááááá 3-as lette a vizsgám:D. de tiszta dagonya minden...

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

Hasobnlóképp érzek imee.
Én viszont most láttam valami napsugarat.Igaz a bozótot jobban szeretem,de aszfaltozni már lehet,már azzal is beérem.Viszont szerintem nem fogom magam zavartatni a délutánra megmaradó minimál sár miatt.Van víz,meg mosószer :)

nem a mosószer...
csak nem szeretek szakadó esõben tekerni...
mondjuk most már nem esik,úgyhogy délután egy lazább kört sztem bevállalok,remélem nem fog esni...

megrendeltem a rebát,úgy néz ki csütörtökre megérkezik hozzám...már alig várom...

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

a f*sz ki van!
végre nem dolgozok, meg ráérek, erre ez a tetves esõ rittig,hogy el kezd esni, nehogy már ki tudjak szabadulni a bükkbe bike-al:(
bezzeg amikor dolgozok, akkor ezredmagával süt a nap...hogy rohadjon el ez az esõ...
már unalmas...

Hasobnlóképp érzek imee.
Én viszont most láttam valami napsugarat.Igaz a bozótot jobban szeretem,de aszfaltozni már lehet,már azzal is beérem.Viszont szerintem nem fogom magam zavartatni a délutánra megmaradó minimál sár miatt.Van víz,meg mosószer :)
"B*szd elõ a térképet!" :)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
murphy törvény.
multkor én is mondtam a fõnöknek, hogy intézhetne pár laptopot és kiülnénk az antal józsi térre dolgozni a napsütésbe nem itt bent tespednénk.

kuckuc: ha van leesõ selejt fényvisszaverõs tapid ami nem kell gondolj rám. voltam ma macsoban a pigmenthiányos néni annyit mondott, hogy rendelni tudnak valami 11xy széles tekercsben. nekem meg 4db kb. 7cm-es kör elég lenne bõven.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
a f*sz ki van!
végre nem dolgozok, meg ráérek, erre ez a tetves esõ rittig,hogy el kezd esni, nehogy már ki tudjak szabadulni a bükkbe bike-al:(
bezzeg amikor dolgozok, akkor ezredmagával süt a nap...hogy rohadjon el ez az esõ...
már unalmas...

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Tom, jó az ötlet, viszont pausz helyett hozhatok néked jobb megoldást.
A papíralapú hordozófóliát (olyan, mint Lornak a marzón)rá is tod ragasztani, úgy körberajzolni, leszeded, nem marad helyén ragacs, a többit ahogy írtad. Namost be kell menni, megkérdezni.Bár több az esély arra, hogy tekercsben adják, esetleg vágnak belõle, mint arra,hogy íveset tudsz venni (sztem nem tudsz, de attól még lehet).

Egyébként a kocsi nem új, 18 éves, de nekem teccik, és elsõre pont ilyenre vágytam.
Egyenlõre ez van, ha nálam lesz, akkor készül több is.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A CRX- éhez hasonló, kagylószerû ülések vannak benne, és Blaupunkt kazettás rádiós magnó, valami megkövült modell.

Fú báttya!Ez tényleg szépséges!
Mennyi a matekja?
Vigyázzá magadra, nehogy összezúzd magad friss jogsival!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.