Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Írta 2008. június 10. - 09:42

földrajzilag (is) kitolt velünk a történelem.
egy ilyen elsavasodás ellen hogyan lehet felkészülni? kondis edzés vagy mi?
aki még nem tudná azoknak.
beálltunk a sorba a zasszonnyal. /lásd aláírás elsõ sor/
lornak:
http://www.mobilport.hu/?r=14650
ha ennyi lesz tényleg akkor kell.
Írta 2008. június 10. - 08:37

vitya van már hajtókarod?
Írta 2008. június 09. - 22:45

Írta 2008. június 09. - 21:46

Írta 2008. június 09. - 21:18

téged is ritkán látni magányos farkasként (mint én) tekerni

legközlebb azért megállunk 1 pacsira

Írta 2008. június 09. - 17:43

PZS,azt hittem olyan esésed volt,ami után lehetetlenség volt összerakni téged,dehát ez a válasz sem sokkal jobb...lehet, hogy tesco-s kerékpárnyit sem ér,de azért jobbulást,vagy a lehetõ legjobb végkifejletet

Írta 2008. június 09. - 14:21

pedig ez a csávó böven 5 perc fölött ment le a pályán. (ez sztem még csak pályabejárás volt, látszik h nem küldi még neki)
az elsö (Greg Minnaar) meg 4:42 öt ment.
amugy néztem tegnap élöbe a futamot.a vége nagyon zsir volt!
helyes. tényleg a szabadedzésen vették fel.
egy 3 Km-es pályát egy nap alatt meglehet tanulni, minden kavicsot. 3 nap egy verseny. pénteken gyalog nézegetheted tanulhatod, szombaton bringázol teszteled a nyomokat. vasárnap meg pár edzõkör és nyomod a limitet.
Én elestem az egyik versenyen, röntgeneztek és kiderült egy fejlódési rendellensség a gerincemben.
Írta 2008. június 09. - 12:30

az elsö (Greg Minnaar) meg 4:42 öt ment.
amugy néztem tegnap élöbe a futamot.

Írta 2008. június 09. - 12:19

Amúgy durva vidi...én mondjuk nem szeretem ennyire sziklás pálysát,igaz gépem sincs hozzá,de ha lenne se érezném magam otthon ilyen göröngyön

Jah,meg a kis eldobók,az oké...de ezek a duplák...hát részemrõl igencsak para,hogy nem érek át a másik végére...

Írta 2008. június 09. - 12:12

Köszöntem.
Hangfalat, (rádiós) erõsítõt is keresek.
Írta 2008. június 09. - 10:30

látam egy szürkét eladót valahol 390-ért, erõsen elgondolkodtam, hogy egy használható bringából simán kijön, de nincs szivem eladni egyiket sem.
a Hétvégén 1: tekertem a kisbringával a városban (boltbamentem), és azon vettem észre magam hogy dobálom a kanyarokba a bringa elejét. meg amikor gyorsítottam a kanyarból kifelé emelkedett az eleje. Gyóóó úgy ürültem, meg a hátam sem fájt. (Persze nagyon gyenge vagyok, a reflexeim is tetülassúak, a nyuszi sem megy...) Mondtam már hogy az idegsebész azt mondta nem kell mûteni? Majd ha majd kezdek bénulni akkor kijavítanak! MondomZsíír!

Hétvégén volt Fort vilmos DH WC: egy elsõ felvétel íme
Fort William - Matti Lehikoinen Helmet Cam
Írta 2008. június 09. - 09:59

szép kocsi.
ugye a rózsafûzért ritkán használod vezetés közben.

utolsó képen az ablaktekerõ mellett mi van? az a doboz. hangszóró?
mostmár foglak figyelni... tudom a rendszámod.
minket elég könnyû észrevenni ilyen hüe szinû autóval. rikítunk a sorban.
Írta 2008. június 08. - 20:29

Csini a gép! Mútkor láttam Krisztiánék ablakából (õk is komlósfalura költöztek:p).Nekem a ruckuson minkét gumi BlackJack, szárazon bevált, de ha kicsit is nedves a talaj, akkor kiba csúszkálós.
Más: Tomnak, meg pitykének. Vótunk Bánkút. Belefért a két bicaj!!![]()
http://forum.bikemag...&postcount=8053
Jó, hát elsõkerékkiszedés, de akkoris.
Szombaton én is úgy mentem Renihez hogy hátsóülés ledönt,kerék kiszed, bringa be.Aztán nõvérszállótól hazatekerés.
Ma voltunk Rolandal meg Novák Petyával tekerni egy kicsit.László-Kereszt szokásos. Olyan pára volt hogy késsel villával vettem a levegõt.De nagyon szép az erdõ!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2008. június 08. - 10:10

Azon vagyok, h betegyem a képet aláírásba, de problémák adódtak.
én is próbáltam anno,de nem lehetett megcsinálni, hiába beírkálam normálsan a kódot, megy egyebet,csak szimplán kiírta a kódot, meg a linket,miután elmentettem...
Írta 2008. június 07. - 22:01

Írta 2008. június 07. - 17:35

normális négyszögesekröl nem mondanék ilyet.
Írta 2008. június 07. - 17:17

Vétek? Kispénzûeknek ez maga a mennyország... ergo nekem is ez van, valahogy nem vagyok hajlandó költeni tízezreket hálóvtehre meg ízisz drájv-ra, az integrált hajtómûrõl már nem is beszélek.(ismersö bicajûból bontottam anno...., amúgy vétek ilyennel járni)
Igaz néha érzem hogy hajlik erre-arra, de megbékéltem már vele, különben sem kell mindenbõl a legjobb tech.
Jó lenne nekem is ezis azis, aztán ha már összeadom mikkel lehetne még jobbá tenni a gépet már rá is dobtam még 100-200e pengõt.
Írta 2008. június 07. - 16:37

n_vitya: nekem ilyen gatyi négszöges van itthon amin a legnagyobb 48 as. de elvileg szétszedhetetlen 3 tányéros móka. flexel oldható!

megnézem ha nem dobtam még ki akor viheted. (ismersö bicajûból bontottam anno...., amúgy vétek ilyennel járni)
Írta 2008. június 07. - 12:47

Ha vkinek lenne négyszöges hajtókarja, amihez van egy minimum 48as tányér (ha csak egy tányér van, az a legjobb, mert váltót nyugdíjaztam), és olyan, h 1-2 sörért ideadná, szóljon!

Ja még annyi, h ne járjatok tömegközlekedve, ha nem muszáj. Falra mászató paraszt utazóközönség.
Írta 2008. június 07. - 11:42