Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
na egen. a kinti pályák sajnos nem összemérhetõek az itthoniakkal.
földrajzilag (is) kitolt velünk a történelem.
egy ilyen elsavasodás ellen hogyan lehet felkészülni? kondis edzés vagy mi?

aki még nem tudná azoknak.
beálltunk a sorba a zasszonnyal. /lásd aláírás elsõ sor/

lornak:
http://www.mobilport.hu/?r=14650
ha ennyi lesz tényleg akkor kell.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ausztriában a versenyen kb 2 perc után elsavasodott a kezem. és szószerint a kormányt ki akarta tépni a pálya a kezembõl. 4 újjal kapaszkodol eggyel fékezel. na ez sem ment, mert mind az 5 újjam keleltt a gép megtartásához, viszont fékezni is kellett a 4,5 km-es pályán ami 1090 métert esik. muszály volt nem fékezni, na ott féltem a kezem fél órán át remegett miután leértem. egyébként minnél gyorsabban mész annál könnyebb a terep. viszont annál nagyobb a rizikó.
vitya van már hajtókarod?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
én azért kipróbálnám...igaz nem olyan gyorsan, de végigmennék rajta:)

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Óóóó Búzakenyér.... hát ilyen is létezik? Sztem az elsõ 10 méter után a már csak az intenzív osztály neoncsöveit csekkolnám, egy ilyen pálya után. Hihetetlen milyen rázós és meredek pálya... Már rendesen vártam mikor szakad tõbõl ki a karja a rázkódástól... minden elismerésem! Brutál. Néha olyan érzésem támadt hogy ez még a plafonra is felmászik.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ejj rajmi milyen a mirinda? :D

téged is ritkán látni magányos farkasként (mint én) tekerni :)
legközlebb azért megállunk 1 pacsira ;)

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Szóval ez is Forma-1, csak biciklivel...tudom,hogy szar hasonlat,de ez jutott eszembe :) Hát mindegy,ígyis úgyis bátrak vagytok (vagy hülyék,még nem jöttem rá) hogy ilyen helyeken mentek,mint a golyó :)

PZS,azt hittem olyan esésed volt,ami után lehetetlenség volt összerakni téged,dehát ez a válasz sem sokkal jobb...lehet, hogy tesco-s kerékpárnyit sem ér,de azért jobbulást,vagy a lehetõ legjobb végkifejletet
"B*szd elõ a térképet!" :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

pedig ez a csávó böven 5 perc fölött ment le a pályán. (ez sztem még csak pályabejárás volt, látszik h nem küldi még neki)
az elsö (Greg Minnaar) meg 4:42 öt ment.
amugy néztem tegnap élöbe a futamot. :P a vége nagyon zsir volt!

helyes. tényleg a szabadedzésen vették fel.

egy 3 Km-es pályát egy nap alatt meglehet tanulni, minden kavicsot. 3 nap egy verseny. pénteken gyalog nézegetheted tanulhatod, szombaton bringázol teszteled a nyomokat. vasárnap meg pár edzõkör és nyomod a limitet.

Én elestem az egyik versenyen, röntgeneztek és kiderült egy fejlódési rendellensség a gerincemben.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
pedig ez a csávó böven 5 perc fölött ment le a pályán. (ez sztem még csak pályabejárás volt, látszik h nem küldi még neki)
az elsö (Greg Minnaar) meg 4:42 öt ment.
amugy néztem tegnap élöbe a futamot. :P a vége nagyon zsir volt!

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Miért P.ZS.,veled mi történt?

Amúgy durva vidi...én mondjuk nem szeretem ennyire sziklás pálysát,igaz gépem sincs hozzá,de ha lenne se érezném magam otthon ilyen göröngyön :) Pedig amúgy nagyon durván tolja az ipse.Mennyire kell ismerni egy map-ot,hogy így jöjjön le valaki? Én álltalában csak ismeretlen szakaszokon indulok meg,néha elég vicces tud lenni,dehát így lehet sok új utat találni :)

Jah,meg a kis eldobók,az oké...de ezek a duplák...hát részemrõl igencsak para,hogy nem érek át a másik végére...
"B*szd elõ a térképet!" :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
egy régi csöves lemezjátszó restaurálásán dolgozom. az egyik végfok elektroncsöve kiment. (ECL82, 6MB8, 6F3P) Valakinek nincsen otthon a lomosban csöves tévé rádió lemezjátszó? ha használható holmi van benne akkor elugrok a bringával érte.
Köszöntem.
Hangfalat, (rádiós) erõsítõt is keresek.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
teccõ ótó!
látam egy szürkét eladót valahol 390-ért, erõsen elgondolkodtam, hogy egy használható bringából simán kijön, de nincs szivem eladni egyiket sem.
a Hétvégén 1: tekertem a kisbringával a városban (boltbamentem), és azon vettem észre magam hogy dobálom a kanyarokba a bringa elejét. meg amikor gyorsítottam a kanyarból kifelé emelkedett az eleje. Gyóóó úgy ürültem, meg a hátam sem fájt. (Persze nagyon gyenge vagyok, a reflexeim is tetülassúak, a nyuszi sem megy...) Mondtam már hogy az idegsebész azt mondta nem kell mûteni? Majd ha majd kezdek bénulni akkor kijavítanak! MondomZsíír! :D
Hétvégén volt Fort vilmos DH WC: egy elsõ felvétel íme
Fort William - Matti Lehikoinen Helmet Cam

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
kuckuc:
szép kocsi.
ugye a rózsafûzért ritkán használod vezetés közben. :D
utolsó képen az ablaktekerõ mellett mi van? az a doboz. hangszóró?
mostmár foglak figyelni... tudom a rendszámod.
minket elég könnyû észrevenni ilyen hüe szinû autóval. rikítunk a sorban.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Nekem a ruckuson minkét gumi BlackJack, szárazon bevált, de ha kicsit is nedves a talaj, akkor kiba csúszkálós.

Más: Tomnak, meg pitykének. Vótunk Bánkút. Belefért a két bicaj!!:)
http://forum.bikemag...&postcount=8053
Jó, hát elsõkerékkiszedés, de akkoris.

Csini a gép! Mútkor láttam Krisztiánék ablakából (õk is komlósfalura költöztek:p).
Szombaton én is úgy mentem Renihez hogy hátsóülés ledönt,kerék kiszed, bringa be.Aztán nõvérszállótól hazatekerés.
Ma voltunk Rolandal meg Novák Petyával tekerni egy kicsit.László-Kereszt szokásos. Olyan pára volt hogy késsel villával vettem a levegõt.De nagyon szép az erdõ!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Azon vagyok, h betegyem a képet aláírásba, de problémák adódtak. :)

én is próbáltam anno,de nem lehetett megcsinálni, hiába beírkálam normálsan a kódot, megy egyebet,csak szimplán kiírta a kódot, meg a linket,miután elmentettem...

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Igaz is, a 48-ra oda sem figyeltem, mitagadás az én régi hauseremen is ilyen egybeszegecselt 48-as hajtómû volt. Sry

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
de ez noname tesco négyszöges !! (bonthatatlan és 48 --> ebböl ki lehet találni h tescos fos) csak erre értettem h vétek!
normális négyszögesekröl nem mondanék ilyet.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

(ismersö bicajûból bontottam anno...., amúgy vétek ilyennel járni)

Vétek? Kispénzûeknek ez maga a mennyország... ergo nekem is ez van, valahogy nem vagyok hajlandó költeni tízezreket hálóvtehre meg ízisz drájv-ra, az integrált hajtómûrõl már nem is beszélek.
Igaz néha érzem hogy hajlik erre-arra, de megbékéltem már vele, különben sem kell mindenbõl a legjobb tech.
Jó lenne nekem is ezis azis, aztán ha már összeadom mikkel lehetne még jobbá tenni a gépet már rá is dobtam még 100-200e pengõt.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
raktam ma egy kerek 90 kilcsit :) (szilvás kör, most laza túrázósra vettem a figurát; csak 24 es átlag)

n_vitya: nekem ilyen gatyi négszöges van itthon amin a legnagyobb 48 as. de elvileg szétszedhetetlen 3 tányéros móka. flexel oldható! :D
megnézem ha nem dobtam még ki akor viheted. (ismersö bicajûból bontottam anno...., amúgy vétek ilyennel járni)

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Na végre sikerült összehozni. :) Hozzáfûzném még, h pedálok jönnek, mennek, egyiken se az van, ami a képen. :)

Ha vkinek lenne négyszöges hajtókarja, amihez van egy minimum 48as tányér (ha csak egy tányér van, az a legjobb, mert váltót nyugdíjaztam), és olyan, h 1-2 sörért ideadná, szóljon! :D A régire kéne. Ja meg mûködõ spd-pedált se nagyon titkoljatok, mert a régire még nem találtam.

Ja még annyi, h ne járjatok tömegközlekedve, ha nem muszáj. Falra mászató paraszt utazóközönség.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Azon vagyok, h betegyem a képet aláírásba, de problémák adódtak. :) Csak, h mindenki tudja, h mivel lát.