Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Az én nagy kedvenceim 1960-tól zenéltek együtt 1970-ig, mára sajnos a 4bõl csak 2 fõ él... Szerintem kitalálható, hogy kik voltak õk.(?)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

A 4x pályának az állapotáról, pontos helyérõl valaki tudna mondani vmit?
Elõre is kösz

itt a honlapja a pályának
http://www.bikepark.hu/index2.html
találszt telefonszámokat emailt és kérdezhetsz a pálya állapotáról. én már régen voltam kinnt.

térkép:
ha a tiszai vasuti pályaudvaonn szállsz le követni kell a kékes csudaszínû vonalat!
http://maps.google.c...z=16&iwloc=addr
a láditelepi út hosszú egyenes és jókorát emelkedik. jobb oldalán panel lajótelep bal oldalán pedig a 4X pálya van.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Meghoztam a hajtókart az illetékesnek, a fazekas 2 alatt (a börtön mellett) átveheti délig. utánna ebéd ezazamaz telen leszek elérhetõ.

Az interspárban találtam egyet 4 ropiért nagy 300w os felirat nyomul rajta, meg 90 db, nemhiszeknekik :D teszkóban nem néztem.

ez a zene!

69- óta zenélnek, novemberben megyek a koncertjükre Feltöltött kép

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
pontos helye: Miskolc - Komlóstetõ (legalábbis nagy valószinüséggel ez kell neked.)
állapotát én offolom :) /nem tudom h milyen, de sejthetöen járható/

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
A 4x pályának az állapotáról, pontos helyérõl valaki tudna mondani vmit?
Elõre is kösz
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

15 watt-os papírcsoda, a helyett kell valami erõsebb mert a végfok kicsinálja nekem :D

Vitya holnapra hozom a kart napközben a fazekason átveheted 4 ig, árat meg a többit intézed kocával.

még minndig hangfalatkeresek, olyan hotdozható autós kéne amiben egyben van a sztereórendszet füle van meg hangváltó is benne:
http://www.sal.hu/js...08.02&cikk=6497

Üdv!
Én a tesco-ban vettem még ilyet anno.Nagyon szépen üzemelt, én házimozihoz használtam.Most haverom gitárerölködõjére van kötve.Kb:5-6 róka az ára, és lehet kapni különálló verziót is.Hipermarketben próbáld meg beszerezni!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Ilyenem nincs, de van egy pár jó régi fadobozos Tesla lemezjáccóhoz való hangfalam, csak a lemezjáccó nincs meg hozzá már vagy 20 éve:p

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
15 watt-os papírcsoda, a helyett kell valami erõsebb mert a végfok kicsinálja nekem :D

Vitya holnapra hozom a kart napközben a fazekason átveheted 4 ig, árat meg a többit intézed kocával.

még minndig hangfalatkeresek, olyan hotdozható autós kéne amiben egyben van a sztereórendszet füle van meg hangváltó is benne:
http://www.sal.hu/js...08.02&cikk=6497

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
pézsé:
nekem ma off. tanulok holnapi vizsgámra.
beszéld meg vityával és add át kapcsiból neki a kart ha tudod....

hangfalad mid van amugy? :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Pézsé: Beszéltem Kocával, minél hamarabb hozod a kart, annál jobban fogok örülni. :D

kocától a fixire vettem volna, de nem tudom mikor fogok tudni fixizni, szóval holnap behozom.
Oké koca?

van sikerélmény:
tegnap életre kellt egy 1979 április 29-i bélyegzõvel ellátott lemezjátszó végfoka. ezmár már ic-s nem csöves. kb 5 évet állt egy pottyantós budiban :D, beázott, saras, bogárbábos állapotban leltem meg.
És nagyon durvát szól, beleszerettem a potik halottak majd cserélem mindet.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Ja, akkor néztem is, hogy te vagy- e ott, de én még a kék-sárga meridát kerestem, 'szt nem találtam, mondom, akkor nem te vagy. Aztán másnap meg leesett, hogy hát mostanában lett új bicaj. Na nem baj, legközelebb ordíts rám,
ha nem ismerlek meg.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts

Golya, láttalak szombat estefelé (ugyanott voltunk, mint múltkor, csak most ablakból bámultam kifelé), így messzebbrõl igen vadul mutat az a bicaj.
Teccik nagyon.

köszi:) én meg láttalak elõzõ nap vezetni. ott feszítettünk haverral a parkban a padon. te mentél haza vámos felé.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Pézsé: Beszéltem Kocával, minél hamarabb hozod a kart, annál jobban fogok örülni. :D

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Golya, láttalak szombat estefelé (ugyanott voltunk, mint múltkor, csak most ablakból bámultam kifelé), így messzebbrõl igen vadul mutat az a bicaj.
Teccik nagyon.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
én ezért szoktam csak visszaköszönni abár oly ritkán találkozok bárkivel is aki köszön h még nem volt rá példa sem...

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

én mennék, de jöv héten érettségi szombaton meg versenyem van.

Sok a kerékpározó, akirõl azt hinné az ember hogy kerékpáros, köszön neki, azt semmi. Mintha süket lenne. Olyat szoktam ilyenkor nevetni :D

Bevallom,zavarba jövök,hogy kinek éri meg köszönni,de azért lehet látni,hogy ki az aki nem véletlenül ül a szamaron :) bár néha rosszul itélek,de ha az illetõ köszön,alap,hogy kinyitom a szám
"B*szd elõ a térképet!" :)

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts

vitya van már hajtókarod?

Nem van még, senki nem vágott hozzám, én meg nem foglalkoztam vele igazán. Koca-félét sem néztem még meg. Van alternatívád?

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
én mennék, de jöv héten érettségi szombaton meg versenyem van.

Sok a kerékpározó, akirõl azt hinné az ember hogy kerékpáros, köszön neki, azt semmi. Mintha süket lenne. Olyat szoktam ilyenkor nevetni :D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
lehet ki kéne nézni szentpéterre szombaton:chin:

mellesleg igen nagyon felidegesített a szerszámtanszék:rocketman

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
étrendkiegészítõkkel lehet pótolni az izommûködéshez szükséges kellékelet, és edzéssel. bár erre nem lehet edzeni csak ha mész odakinnt. itthon crossmotorral falmászással, a marokerõsítõ nem ér semmit két újjal összenyomtam a gumigyûrût mégis...

szombaton móka gondolom nem jön senki, de meghívok mindenkit :afro: :
http://forum.bikemag...&postcount=9481
Grat az elsõ sorhoz :D