meg se kell neznem
emlekszem rad -a nevre-
meg a fotokra
no hajra fiatalok!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2009. February 03. - 14:07

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. February 03. - 13:10

Kutatódni 
Én meg ma akartam menni futni erre esik az esõ...na de azon gondolkozom nem zavar ez engem
esõdzseki-kamásli-réteges szellõzõ ruha-fejlámpa.. és nincs mi megállítson
Inlább leírom a nevem így legalább ha valaki megtalál vipen vagy iwiwen akkor úgyis jelzi üzivel gondolom
és akkor én is látom kik azok a jóarcok akikkel már lassan 2 napja kontaktolok meg akiknek ugyanilyen mozgolódós élettelteli elfoglaltságaik vannak
jah igen a nevem
töpler zsófia.. (kisbetûvel írtam hogy ne legyen feltûnõ)

Én meg ma akartam menni futni erre esik az esõ...na de azon gondolkozom nem zavar ez engem

Inlább leírom a nevem így legalább ha valaki megtalál vipen vagy iwiwen akkor úgyis jelzi üzivel gondolom

Posted 2009. February 03. - 11:21

en, mint a legnagyobb pofaju
azonnal fotot kovetelek! :-)
meglevo adatokkal nem sikerult semmit kikutatnom rolad.
a forumtali az olyan amikor a magunkfajta kocka emberek
akik mar csak irnak a sportolasrol osszejonnek egy hetvegere valahol, ahol mulatas van es sport imitalas magasfokon.
topikja itt valahol http://forum.bikemag...3399#post823399
meg szerencse, hogy lemostam mar a bicot 200-ert gondoltam az uj lanc megerdemli
meg du megrakom omassat
erre szakad a ho
azonnal fotot kovetelek! :-)
meglevo adatokkal nem sikerult semmit kikutatnom rolad.
a forumtali az olyan amikor a magunkfajta kocka emberek
akik mar csak irnak a sportolasrol osszejonnek egy hetvegere valahol, ahol mulatas van es sport imitalas magasfokon.
topikja itt valahol http://forum.bikemag...3399#post823399
meg szerencse, hogy lemostam mar a bicot 200-ert gondoltam az uj lanc megerdemli
meg du megrakom omassat
erre szakad a ho
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2009. February 03. - 11:14

Hali:D Láthatattok már Bükkszentre tekereve,vagy répáshután ,vagy nagymezõn,vagy csipkéskúton,bánkúton
De láthattatok függõlegesbe is sziklán :Fehérkõn,Dédesen,Köpüskõn,Magoskõn stb
A Tátrában is (Rysy) És szoktam futni úgy hogy a hámori tó mellett a túrista úton utána fel a sinek alatt a jávorkúti útig aztán lefelé vissza az úton....
Fórumtali?
tök jó.. és ez mit foglal magában ?
Életembe nem voltam még fórumtalin... a 13.a az jó. De 14-étõl a tátrába barangolok.
Jáv.út : Kicsit jeges az út amúgy,de járható simán...

Fórumtali?

Jáv.út : Kicsit jeges az út amúgy,de járható simán...
Posted 2009. February 03. - 09:32

Hejj!
ideje akkor egy közös tekerést szervezni a találkozóra. én pénteken szeretnék felmenni. ki teker fel velem és mikor?
ideje akkor egy közös tekerést szervezni a találkozóra. én pénteken szeretnék felmenni. ki teker fel velem és mikor?
Posted 2009. February 02. - 21:25

Éppen most megyek kutyát futtatni jávorkútra,de nem hiszem hogy akkora hó esett volna...de megnézem... holnap majd adok jelentést ..
ok köszi. az alját láttam csak most késõ délután. az járhatónak tünt. (kisebb nagyob jégfoltok azért vannak)
mellesleg: nem te szoktál futni az út szélén? :chin:
sajnos a a patak melletti ösvényre kidõlt egy nagy fa. kb a Hámori tó vége és a Jávorkuti elág. között félúton. gyalog most nem okozott gondot, de a bicajt az emelgetni kellesz...
Posted 2009. February 02. - 20:21

Isten hozott a fórumon Mosoly-lány
fórumtalira nem jösz 13-14-15-én répáshutára?
(férre értés ne essék)
fórumtalira nem jösz 13-14-15-én répáshutára?

(férre értés ne essék)
Posted 2009. February 02. - 19:38

Posted 2009. February 02. - 19:25

:bananadanKoca: Köszike.
Éppen most megyek kutyát futtatni jávorkútra,de nemhiszem hogy akkora hó esett volna...de megnézem... holnap majd adok jelentést ..
Szép estét nektek!
Éppen most megyek kutyát futtatni jávorkútra,de nemhiszem hogy akkora hó esett volna...de megnézem... holnap majd adok jelentést ..
Szép estét nektek!

Posted 2009. February 02. - 18:43

Posted 2009. February 02. - 11:57

üdv Mosoly-lány a fórumon 
a multkori havazáskor amikor a városba nem esett, de Ómassa fele úgy hallom hogy esett az mennyire látszik még meg? Jávorkúti aszfalt járható már slickkel?
BBerki: mondd már meg gyözönek h tegnap én integettem neki egy kocsiból a károly utcánál. mert csak pislogott rám mint pocok a lisztbe

a multkori havazáskor amikor a városba nem esett, de Ómassa fele úgy hallom hogy esett az mennyire látszik még meg? Jávorkúti aszfalt járható már slickkel?
BBerki: mondd már meg gyözönek h tegnap én integettem neki egy kocsiból a károly utcánál. mert csak pislogott rám mint pocok a lisztbe

Posted 2009. February 02. - 10:41

Posted 2009. January 27. - 15:48

Posted 2009. January 27. - 15:15

rave ace a forumrol
sajnos pesti
megfeledkeztem tiborom
potolom vmikor
sajnos pesti
megfeledkeztem tiborom
potolom vmikor
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2009. January 27. - 15:10

Posted 2009. January 26. - 20:36

bejelentkezem tibor a csore
megtom mi meret kell es jovok
Hi Lor . Na mi a szitu ? Kell a nyeregcsõ ?
Posted 2009. January 23. - 20:03

Posted 2009. January 23. - 17:51

Posted 2009. January 22. - 23:20

hello bello!
egy ilyen kis kiruccanas amirol beszeltek a kulhoni euros szomszedorszagban nekem is nagyon bejonne!bar mi ilyen van szoljatok es ugy szervezem ha tudom!!!
amugy meg minden jot mindegy kiben!csajok a csucson!!!
egy ilyen kis kiruccanas amirol beszeltek a kulhoni euros szomszedorszagban nekem is nagyon bejonne!bar mi ilyen van szoljatok es ugy szervezem ha tudom!!!
amugy meg minden jot mindegy kiben!csajok a csucson!!!

Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2009. January 20. - 14:32

Specialized Demo 9 Pro S (2005)
Figyelmetlen vagy.
A vázra rá van írva.
basszuskulcs tényleg...csak alig látni...:)de akkor jól sejtettem,hogy valami speckóféleség lehet...