Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Én, ha megeröltetem magam, szerintem az ablakombol látom W-bikot. Nekem se volt még vele bajom. : )
"Minden hülyeség" by Tomidny

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
akkor a w-bike a legmesszebb. :)
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
hmm. akkor meg fogom nézni a W-bike-ot. eddig bomba volt a nyerõ mert az van a legközelebb:D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
W-bike.eddig minden bajomat megcsinálták.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

népek! tik melyik helyi kerékpáros szaküzletet részesítitek elõnyben? mondjuk szerviz és kiszolgálás terén?

Szervíz terén: W-Bike(Videó bácsi) vagy a Petneházi bérházaknál az Ab-Roncs Kerékpár(Sanyi bácsi). Videóék jól dolgoznak éppen ezért idõ mire elkészül, hosszú a "várólista". Sanyi nem olyan ismert de roppant ügyes és rutinos csóka, nekem leginkább õ buzerálta a bringáimat eddig és nem volt rá panasz.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát W-bike-ba is viheted ha nem sietõs ;)

Excel meg hát......pontpontpont

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hú gyerekek:Dmegnéztem a videot meg a képeket a SzívásMaratonról!Csak Gratulálni tudok aki végig ment!És a bringáknak is:D!
Szerintem ez még a jobbik eset,hogy esett az esõ rendesen és nem ragadós sárban kellett végig vonszolni a bringákat.
Volt rá példa:DD

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
W-Bike-ra egy szavazat.

Én a freemail-emet Outlookkal használom, sose volt még gáz. Még akkor sem, amikor a webes felületen nyomtam.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
excelsior-ban nekem megmondták h az SPD-s pedált nem lehet szétszedni, vagy ha szétszedem akkor az kuka és e célból nekik sincsen a pedálhoz kulcsuk. elõzõ bringám onnan van, de eme kijelentés kicsit erõs volt.
W-bike az hun van? -közben megtaláltam-

öm csak azért kérdem mert telót szeretnék majd venni, és akkor majd oda hordanám olajcserére.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

népek! tik melyik helyi kerékpáros szaküzletet részesítitek elõnyben? mondjuk szerviz és kiszolgálás terén?

W-bike, Exelsior?

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

MArikoo, Bombastic

hát öööö...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

kérdezném, hogy nincs e vkinek vmi fölösleges négyszöges hajtókarja ideiglenesen? mind1 h milyen hosszú (170,175) ill az is mind1 h milyen tányérok vannak rajta...
köszi

szétnézek az ólban, tökös
ha lesz , csörgök, s tali vhol.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
MArikoo, Bombastic

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Most nem akarom itt az észt osztani, de nem egy nagy kunszt kiemelni a hátsót, aki meg spd-t használ annak meg pláne hogy nem.

[/COLOR]

Biciklizni sem nehéz, de a ember kiskorában is eltököl vele ;)

Ami neked már reflexbõl megy az másnak még gyakorlással sikerül.....

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

Emberek!

Akik friméles fostalicska postaládát használnak, azok sürgõsen hadjanak fel ezen rossz szokásukkal és hozzanak létre valami más email címet, mert éppen ebben a pillanatban egy levél írás folyamatában lefagyott az egész, ami azzal járt, hogy még csak piszkozatba sem tudtam menteni, sõt az addigi összes levelezésem unblock elveszet, magyarán lenulázta magát ez a szerencsétlen. :ogien::rocketman

Én is már csak azért használtam, mert pár levelezõlista arra a címemre küldte az üzeneteket.

ez most csak nekem szar, vagy másnak sem mûködik? :wtf:

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
OK, én is fel tudok menni a járdára, akár a szegély bárminemû érintése nélkül is. Õ meg nem. De a törekvés már önmagában is mindenképp értékelendõ. SPD meg abszolut nem kell hozzá.

Számomra ugyanilyen felfoghatatlan távolságban van az, amikor valaki 30 feletti tempónál vígan egykerékre vágja a gépét és úgy teker tovább. Meg a pedálból ugrás.

--Trifo

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

Mármint hogy ne nekibringázzon a járdának, hanem felemelje rá a kereket...

Áááááá ez fájt! :) Na jó elnézzük, hiszen hölgyrõl van szó.

De provokálni is akartam egy kicsit, mert nekem legalább annyira fáj amikor látom, hogy valaki szépen felteszi az elsõ kerekét a szegélyre, de mintha a hátsó nem érne semmit, azt jól odab****a.

Most nem akarom itt az észt osztani, de nem egy nagy kunszt kiemelni a hátsót, aki meg spd-t használ annak meg pláne hogy nem.

A haladók pedig úgy is a bunny hopp-al mennek neki és ilyenkor még a lendületbõl sem vesztenek sõt

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
kérdezném, hogy nincs e vkinek vmi fölösleges négyszöges hajtókarja ideiglenesen? mind1 h milyen hosszú (170,175) ill az is mind1 h milyen tányérok vannak rajta...
köszi

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Mármint hogy?

Mármint hogy ne nekibringázzon a járdának, hanem felemelje rá a kereket...

Fékpofa ügy: Charon hozott nekem Alhonga pofákat, valami 1250Ft-ért párját. No az aztán, amikor szépen be van állítva, olyan remek munkát végez, hogy még az avid tárcsások is pironkodnak. Persze függ ez a felni anyagától is, de nekem ezzel szerencsém van.

--Trifo