Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én ott csak egy Relicet láttam 50 körül. legutóbb.

csak semmi lol. lehet ez csak hitel:D. úgyhogy jó ösztöndíj átlag is kell:D

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Lol! Akkor egy kalappal ;) De a Bombában van egy elfekvõ R7 nem is olyan drágán asszem 30-40 körül. Vagy csak volt?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
RS Tora SL solo air '09

ha sikerül vmi érdemleges mecha szigót összehozni akkor anutám megtámogat és akkor meg tudom boltolni.:)

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

mûszakit végzek csak nem fogom elbaxni.:D

Ez engem is sokszor kisegített. Többek közt egybõl látom ha hüjének akarnak nézni :no:

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Milyen teló?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ez engem is érdekelne.

juteszembe a rádijó monta h vmi bunyó lesz a sportcsarnokba vmi ketrecharc vagy mi a háborodás. telót sztem majd beújítom a bombába az van a legközelebb, úgyis mindenki a bikerbõl hozza, senki nem fogja nekem olcsóbban adni. szervizelni meg majd megtanulok:D. manual va na neten, úságba vannak csini tippek, ilyen mûszakit végzek csak nem fogom elbaxni.:D

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Na, jó nem bánom, de csak itt, csak most, csak neked :)

A Bombasticban csak B+ meg BBB volt, de a abból egyik sem Tri-Stop.

Videonak csak Zoogie van 1500-zé, de abban nem bízok.

A Markooban az RW2 2950, a Tri-Stop 3200. Az Excelben az RW2 2700, de az idei már 2890 és a tulaj nem akarta lejjebb engedni hogy párban legyen. Így megvettem a Tri-Stop-ot 4400-ért DE GARNITURÁBAN! A Marikában ez 6400 lett volna!!!!!!!!! Noooooormáális???

Ja amúgy szerencsém, is volt, mert az Excelben az idei szállítmány már 4800. Ja és nem betétben értendõ, hanem kompletten.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Na, ma kocsiba vágtam magam, és szépen végigjártam az összes szóba jöhetõ bringaboltot hogy vegyek magamnak vagy BBB Tri-Stopot, vagy Avid RW2-õt. Végül is az elõzõt vettem meg, de ismét ledöbbentett, hogy mekkora áreltérések vannak boltok és boltok között :scared::wtf:

de ha már így elmondtad a fél napodat akkor a légyszi a lényeget is áruld már el :)
tehát hol volt a legolcsóbb a betét?

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

a technika háza koordinátái a tüzéreknek?

Negatív! Sportcsarnok!!! TÛÛÛÛZ!!!! :rocketman

Rock n Roll :ed: Mission accomplished :bananadan

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
a technika háza koordinátái a tüzéreknek?

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Valaki elmlítette, hogy ormányon törölt egy gipszit.

Én meg egymagam, bringával(!!!) behajtottam vagy 500 közé és nem viszketek!!!

Jövök a népkerten kerten keresztül, hát látom hogy egy baromi nagy tömeg van a Sportcsarnok elött. Mondom elmegyek arra, megnézem már mi az. Sötét volt, akik ott voltak azok is, így történhetett meg az eset. Ráadásúl még mindig nem esett le, hogy hova kerültem, mert még meg is álltam és odaszoltam egy falkához, hogy itt mi van már? Na akkor döbbentem rá mi a pálya.

Azok meg mondták, hogy bunyó lesz, a cigányok a magyarok ellen. Aztán jöttek is egybõl az ilyenkor szokásos kostolgató beszólások de már nem nagyon halottam, mert ütemesen gurultam tovább. A technika háza elött parkolta le a szekerét a csûrhe, de állítom, hogy a német autó ipar összes felsõbbkategóriás modelljébõl egyik sem adta alább.

Aztán a sportcsarnoki zebránál a zöldre várva jött két csaj a tömegbõl. Az egyik egy dömper, de a másik egy qrwa jó bombázó és nem tûntek cigánynak. Meg is kérdeztem a yoonõt, hogy mi van ott? Az is mondta, hogy box lesz a csarnokban. Kérdem ki kivel? Erre nem tudott értelmesen válaszolni, de amit akartam azt megtudtam.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
haggyad azt tibi
kezembe került öreg barátomnál egy réégi cikk, még az antivilágból ,amiben lendvai ildikó néni vázolja a
parlamenti demokráciát, az õ szemszögébõl:
a parlament képviselõi létszámának FELÉT!! adja a mindenkori MSZMP tagság!!!, a másik fele pedig szabadon választható.
na b+
s õ még ma is "zsinórmérték"
ismerve a vidón szereplõ író?? munkásságát?? /pár könyvét olvastam régen/, a könyvei megjelenésekor jelenlévõ kiadói lehetõségeket, cenzúrát, stb...
mennyire hihetõ, hogy õ aztán szabadosan bemutatta a nagy cucilista problémákat,amugy frankón, objekitven?

ááhh.
a legszebb az ,hogy még minidg hivják, s véleményt formálhat, fõleg aki, s ahová hivják
egyszerûen röhej.
mutter ilyenkor kinjában csak vigyorog.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

ajánlott videjó
http://www.indavideo..._polgarmesteret

Aki szidni meri fekálit az nagyon jó barátom. Aki szót emel a DAM mellett az a legjobb barátom. Viszont aki szerint a Gárda fasiszta, az hülye és vegye be a protkót ha már kamera elé áll. Részemrõl ennyit a politikáról.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Na, ma kocsiba vágtam magam, és szépen végigjártam az összes szóba jöhetõ bringaboltot hogy vegyek magamnak vagy BBB Tri-Stopot, vagy Avid RW2-õt. Végül is az elõzõt vettem meg, de ismét ledöbbentett, hogy mekkora áreltérések vannak boltok és boltok között :scared::wtf:

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ajánlott videjó
http://www.indavideo..._polgarmesteret

kuckuc: mentél szilváson?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Ilyenkor jut eszembe a Csathó-féle "minek hagyod itt, hogy kerülgessem, vagy mi??" mondat. Bármikor vittem, megfogta, fel az állványra, max fél óra, addig dumcsi és vittem is. Na, mondjuk most már nála is áll néhány bringa várakozva,
de múltkor bevittem a konát maratonra felkészíteni, kedden este 8kor, csütörtökön meg elhoztam este 8kor.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mer' vetít az inas mint a mozigépész kb....nekem 3 hetet kallódott ott a fékem....meg "majd holnap felhív"
Maggi köszöni szépen de szereti ha hamar kész van :) és amugy sztem mindenhol megszerelnek egy váltót meg fûznek kereket vagy akármi ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szerinted miert lett ez a beceneve videonak?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Caprine Cherokee van nekik, a legolcsóbb új bringa, amivel lehet kezdeni valamit.

Sárvédõt csak akkor tennék fel, ha nem látnék a szemembe csapódó sártól. Mert mondjuk a szemüvegre ragadna. :) Amúgy fölös. Na jó, talán télen városban. De olyan hõmérsékleten meg nem járok, ahol nem szárad fel hamar.

Gázkürtre már én is gondoltam, de nem a néniket riasztgatnám, hanem a paraszt autósokat. Mondjuk be az ablakon, lámpánál. Vagy csak egyszerûen jelzésértékûen messzirõl.

Kvót Szepy:
Ja, meg az erdõben mindig hamarabb sötétedik
Erre csak azt tudom mondani, hogy idejében kell tudni visszatérni és akkor nem érik az embert meglepetések
:scratchhe ;)

És Videó vetít nem keveset. Van olyan, hogy nem? :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Erre csak azt tudom mondani, hogy idejében kell tudni visszatérni és akkor nem érik az embert meglepetések;)

ha este 10-kor indulsz akkor nincs mese, kell lampa.
regen meg bohockodtam kis halogen izzokkal aztan rajottem az akkori tutira, majd annak fejlesztesere.
aki meg jott velem/velunk ket cateye lampaval csak szidott minket.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...