Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

ÉN Video-nál láttam szóróanyagot...

Figyú, Viktornak tényleg Video a neve, vagy az csak a beceneve mert mondjuk sokat vetít vagy mi??? ;) :lol1:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
http://www.bukkikerekpartura.fw.hu/ ;)

ez még mindig úgy megy, h a végén ehetsz zsíros deszkát aztán csucsu? :D

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts

Más...Valaki tud konkrét infót a jöv7végén megrendezésre kerülõ bükki kerékpáros túráról? Táv? Start? Útvonal?

ÉN Video-nál láttam szóróanyagot a bükki túráról,szerintem még találsz nála,vagy ha bemész biztos tudnak infoval szolgálni.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Miközben õk a belvárosban pörgetik a vagány pisztolyuk...:D.Épp tegnap olyan tályban a Tiszairól hazafelé törtem el az orrát egy kissebséginek(Többséginek).Gurulok hazafelé melléjük érek erre elkezd ordibálni a fülembe.Most csak orrhangon tud beszélni:D

Höhö :) Kitüntetést a mejjedre meg sört a beledbe eme nemes cselekedeted jutalmául!!!! :D
Tegnap nem téged láttalak lazsálni a virágóránál egy asszonyság társaságában? Sárga bicó leb*szva a földre, rajtad meg bukó.

Más...Valaki tud konkrét infót a jöv7végén megrendezésre kerülõ bükki kerékpáros túráról? Táv? Start? Útvonal?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

erdõbe már édeskevés h odarajzol egy kis karikát a földre....oda már komolyabb dolog kell

Erre csak azt tudom mondani, hogy idejében kell tudni visszatérni és akkor nem érik az embert meglepetések;)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

Nem mintha annyira érdekelne, de még is min ültek?

igazat megvallva annyira nem figyeltem
talán caprine.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Hhhö, vandál:)
Tényleg, mi van veled mostanában? Az a hír terjed a faluba', hogy fogyatkoznak a bringaszerelõk a sportáruházakban.

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Miközben õk a belvárosban pörgetik a vagány pisztolyuk...:D.Épp tegnap olyan tályban a Tiszairól hazafelé törtem el az orrát egy kissebséginek(Többséginek).Gurulok hazafelé melléjük érek erre elkezd ordibálni a fülembe.Most csak orrhangon tud beszélni:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Erdõbe meg érzéssel kell menni nem lámpával :) Én már csak tudom :)
Nekem fixin is csak hátul van, szemböl nem kell, h lássanak, mert csak elütnének :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
városban teljesen tökéletes h lássanak....

erdõbe már édeskevés h odarajzol egy kis karikát a földre....oda már komolyabb dolog kell

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Én meg csak akkor veszem le, ha bolt elõtt ki kell kötnöm a bringát (nem gyakori).

Amúgy rajta van egyfolytában, mert súlya szinte semmi és nem sokkal foglal többet mint egy óra. Ja, meg az erdõben mindig hamarabb sötétedik ;)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Há ja nem normális. De ma már vannak olyan dizájnos lámpák elõre hátra amik szinte alig látszanak ki, de nagyon jók.

Nekem példáúl ez van http://www.testbike....t2.php?pid=1987elõl

és ez meg hátul: http://www.testbike....t2.php?pid=2446

Azért látni és látszani nem hülyeség...

De prizmám, meg sárhányóm sosem lesz!

Lámpám volt akkor is és most is, csak ugye le volt szedve és otthon pihent. Minek legyen a bringán koloncnak fényesdélben,úgysem fogok világítani csak este. Jelenleg is van elõre is hátra is táskára is fejre is még szelepre is. Ha mindet bekapcsolnám akkor úgy néznék ki messzirõl mint valami közlekedési katasztrófa helyszinelése :) mintha mentõ,rendõr,tûzoltó,TV,rádió minden villogna egyszerre.
Régen csengõ helyett hordtam magammal egy légkürtöt...de nem tûnt jó ötletnek...egy néni majnem beugrott a tóba lilán. Szal már nem hordom.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nekem már csomagtartóm is van
egy stabil városin,meg egy nyeregcsõregyorszárazós kontenbájra
most agyalok egy utánfutón, ha meglesz a kinder

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Akkor vigyázkodni köll nehogy megdorgáljanak hogy nincs se csengõm se lámpám :) Régebben már állított meg 2 cövek-közeg fényesdélben hogy miért nincs a bicón lámpa meg csengõ meg prizma....:lol: Ezeknek sincs jobb dolguk.

Há ja nem normális. De ma már vannak olyan dizájnos lámpák elõre hátra amik szinte alig látszanak ki, de nagyon jók.

Nekem példáúl ez van http://www.testbike....t2.php?pid=1987elõl

és ez meg hátul: http://www.testbike....t2.php?pid=2446

Azért látni és látszani nem hülyeség...

De prizmám, meg sárhányóm sosem lesz!

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

ma láttam 2 bringás rendõrt a fõutcán. :)

Nem mintha annyira érdekelne, de még is min ültek?

Mert példáúl a 200 ezres postás bicigli azé nem vót semmi :lol1:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
:-)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

ma láttam 2 bringás rendõrt a fõutcán. hozzájuk képest nádszál nándi vagyok. szóval 2 tipikus bringás alkat volt. :)

Akkor vigyázkodni köll nehogy megdorgáljanak hogy nincs se csengõm se lámpám :) Régebben már állított meg 2 cövek-közeg fényesdélben hogy miért nincs a bicón lámpa meg csengõ meg prizma....:lol: Ezeknek sincs jobb dolguk.
Egyébként lehet hogy a két zsarut egészség megõrzés céljából vezényelték a "kerékpáros alakulathoz"....Szegény már a rendõrség is, õk így járulnak hozzá dolgozóik egészségéhez. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hazafele beutom oket.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

már nem annyira ;) pár megállót beljebb araszoltak XD

ha tegyük fel 5 évente költözik akkor mire vén szarok leszünk videó már a plázában lesz. :D
pláne, hogy õ a papírgyár mellett kezdett.

ma láttam 2 bringás rendõrt a fõutcán. hozzájuk képest nádszál nándi vagyok. szóval 2 tipikus bringás alkat volt. :)
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
már nem annyira ;) pár megállót beljebb araszoltak XD