ÉN Video-nál láttam szóróanyagot...
Figyú, Viktornak tényleg Video a neve, vagy az csak a beceneve mert mondjuk sokat vetít vagy mi??? :lol1:
ÉN Video-nál láttam szóróanyagot...
Más...Valaki tud konkrét infót a jöv7végén megrendezésre kerülõ bükki kerékpáros túráról? Táv? Start? Útvonal?
Höhö Kitüntetést a mejjedre meg sört a beledbe eme nemes cselekedeted jutalmául!!!!Miközben õk a belvárosban pörgetik a vagány pisztolyuk....Épp tegnap olyan tályban a Tiszairól hazafelé törtem el az orrát egy kissebséginek(Többséginek).Gurulok hazafelé melléjük érek erre elkezd ordibálni a fülembe.Most csak orrhangon tud beszélni:D
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
erdõbe már édeskevés h odarajzol egy kis karikát a földre....oda már komolyabb dolog kell
Nem mintha annyira érdekelne, de még is min ültek?
Lámpám volt akkor is és most is, csak ugye le volt szedve és otthon pihent. Minek legyen a bringán koloncnak fényesdélben,úgysem fogok világítani csak este. Jelenleg is van elõre is hátra is táskára is fejre is még szelepre is. Ha mindet bekapcsolnám akkor úgy néznék ki messzirõl mint valami közlekedési katasztrófa helyszinelése mintha mentõ,rendõr,tûzoltó,TV,rádió minden villogna egyszerre.Há ja nem normális. De ma már vannak olyan dizájnos lámpák elõre hátra amik szinte alig látszanak ki, de nagyon jók.
Nekem példáúl ez van http://www.testbike....t2.php?pid=1987elõl
és ez meg hátul: http://www.testbike....t2.php?pid=2446
Azért látni és látszani nem hülyeség...
De prizmám, meg sárhányóm sosem lesz!
Akkor vigyázkodni köll nehogy megdorgáljanak hogy nincs se csengõm se lámpám Régebben már állított meg 2 cövek-közeg fényesdélben hogy miért nincs a bicón lámpa meg csengõ meg prizma.... Ezeknek sincs jobb dolguk.
ma láttam 2 bringás rendõrt a fõutcán.
Akkor vigyázkodni köll nehogy megdorgáljanak hogy nincs se csengõm se lámpám Régebben már állított meg 2 cövek-közeg fényesdélben hogy miért nincs a bicón lámpa meg csengõ meg prizma.... Ezeknek sincs jobb dolguk.ma láttam 2 bringás rendõrt a fõutcán. hozzájuk képest nádszál nándi vagyok. szóval 2 tipikus bringás alkat volt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
már nem annyira pár megállót beljebb araszoltak XD