Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2009. június 09. - 10:29
Írta 2009. június 09. - 09:03
Írta 2009. június 09. - 09:01
Valszeg 80- as lesz, nyugdíjas tempóban, Szilváson palacsintaszünettel,
ha vki. még így tervezi, akkor beállnék mellé.
Írta 2009. június 08. - 17:54
Ha akad ilyen,szóljatok pls priv. üzi is jó.
Köszi
Írta 2009. június 08. - 09:17
Ez úgy nézett ki, h. honlapon kiírták ugye pünkösd vasárnap, sok lesz a jónép, parkolóhelyet kén e találni, 7re!!! kint voltunk. Csepergett, mondom ha így marad indulok. Telefon Norbival, õ ki sem jött. Rajtszámokat átvettem, vissza a kocsiba, várunk. 8:50kor már zuhogott, mondom megyek levágatom a chipeket, 'szt indulunk haza. Utólag néztem a videót, meg, hogy hányan indultak el a nevezettekbõl, kicsit megbántam, de nem nagyon. A bizonyos 2006- os dagonyában ott voltam, és a 4 km- t használt fékbetéteimet verseny után újra cserélhettem - tárcsákkal együtt! Ez tántorított el igazából, tehát nem a rossz idõ, hanem a várható anyagi kár. (megjegyzem akkor a v-fékes kollégák többen felnit is cseréltek utána, mer' féltávra leoptak a pofák, onnan meg a fém résszel fékeztek. Volt aki felnit, agyakat és monoblokkot cserélt. Nekem ez nem éri meg. Ennyi.
A bringaszervizes vitába meg nem megyek bele.
Írta 2009. június 07. - 21:51
És Videó vetít nem keveset. Van olyan, hogy nem?
N-Vitya!!!!!
Na elõször is.Bacsó Viktor a neve "Videó"-nak,és a barátomnak tekintem.
Videó nem vetít.Én kb 6 bicót rakattam vele az utóbbi 8 évben össze ,1992-tõl ismerem,(amikor Te még valszeg azt se tudtam hogyan kell hajtani a kerékpárt,Mi meg már versenyeztünk....)és bármit rendeltem Nála vagy bármilyen problémával fordultam hozzá Õ mindig a leggyorsabban,a legjobb tudása szerint megoldotta.Úgyhogy bárkirõl itt a neten vagy jót vagy semmit.Aki meg ellenkezik ezzel a véleményemmel az keressen meg.Elmagyarázom neki érthetõbben.Ez szól Lor-nak is .
Ez jó volt ...:D:D
Az Excel az ahol kétszer voltam de nem is tervezem, h megyek.....egy gyors váltóállítás kellett volna, és azt mondták, h jövõhét közepe....nekem meg nem volt kedv gyalog hazajönni....meg állítólag 100ft-ért fújnak kereket
Áfá-s számlát róla.
Írta 2009. június 07. - 21:26
mindenkirol azt mondanak a neten es mashol is amit akarnak.
az a sajat velemenye es ezt tiszteletben kell tartani!
nem kell hozza szemelyesen talalkozni, hogy magyarazkodj.
Ettõl szebben nem is lehetett volna. És az általam említett dolgok mellett is több dologgal Viktor fordulok, mert ért hozzá.
Ha tudom korábban, hogy hivatalos a Koca-szervíz, akkor ajánlottam volna már! Tud vmit a srác.
Írta 2009. június 07. - 20:27
nekem a legjobb mert én már jó ideje semmiért sem járok szervízbe. mindent megcsinálok magamnak.
tehát még mielõtt összekapna a jónép Szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek a koca szervízt
azonnali helyszíni javítással vállalok (ugye vitya? ) kerékfûzést+centírozást (radiál, 2x, 3x amit kérsz..)
bowdenezéseket, zsírzást, olajozást, csapágycserét, fék légtelenítést (Hayest kivéve mert az rühellem!) olajcserét, stb.. vállalok.
árak: bolti áraknak max a fele
fûzéssel kereslek
nekem még minidg szenttehén
Írta 2009. június 07. - 18:25
Roppantó gyûrû van,csavar van.hova kell menni?
És mivel tartoznék érte?
Írta 2009. június 07. - 17:51
Írta 2009. június 07. - 17:27
tehát még mielõtt összekapna a jónép Szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek a koca szervízt
azonnali helyszíni javítással vállalok (ugye vitya? ) kerékfûzést+centírozást (radiál, 2x, 3x amit kérsz..)
bowdenezéseket, zsírzást, olajozást, csapágycserét, fék légtelenítést (Hayest kivéve mert az rühellem!) olajcserét, stb.. vállalok.
árak: bolti áraknak max a fele
Írta 2009. június 07. - 17:00
Írta 2009. június 07. - 15:39
Írta 2009. június 07. - 15:31
Én nem használok slagot csak jó bõ vizes szivaccsal óvatosan "lesimogatom" a trutyit, majd mosogatószeres vizzel+ronggyal tisztára mosom és végül tisztavizes ronggyal áttörülgetem szárazra, hogy a cseppek ne látszanak meg. Szerintem neked is ez okozza a "kosz pöttyeidet".
Végül a láncot beolajozom. Ennyi.
Írta 2009. június 07. - 14:56
Ugyanis tegnap abban a mocsok idõben indultam útnak,rongyá áztam az csak legkisebb probléma,a nagyobb az az,hogy a bringa kapott sokat ebbõl a vizes-sáros murvás poros egyveleg sz.rból és mindenhová beette magát!Még csak le sem folyt a mocsok nagy része,hanem mintha ráragadt volna a gépmadárra!
Máskor is beleütköztem abba a problémába hogy hiábba mostam le tisztítószeres vízzel és csapattam le slaggal,mikor megszáradt lehetett látni ugyanún szinte a kosz pöttyöket,ahogy megálltak a vízcseppek.
Magasnyomásúval meg nem akarom mosni,mert tudtommal az nem egészséges a biciklire nézve.
Tehát a kérdés:Ti hogyan takarítjátok a kerépárotokat,és van e vmi utánkezelés a mosás után?
ui:szerintem ma is elázok mint a kivert kutya(pfhöjj milyen idõjárás ez??)
Írta 2009. június 07. - 13:07
Szerintem elég nehéz objektíven megítélni ezeket a dolgokat, ezért mindenki mát ítél jónak. Ugye kinek mivel volt gondja. Szerintem ezen a téren is megvan hogy ki miben jó, vagy mit tud gyorsan megcsinálni és miben van nagyobb rutinja.Vegyük például a kerékfûzést...mindenki mást tart profinak. Árak tekintetében és gyorsaság tekintetében is nagy a szórás...Mondjuk azzal meg kell békélni hogy a szolgáltatóipar drága, a szaktudást meg kell fizetni. Éppenezért az ember el is várja, hogy ha már kicsengeti a dellát akkor pöpec munkát kapjon és ne kókányolet szart. És persze hogy a meló az ígért idõben el legyen végezve. de a 100Ft-os levegõ tényleg drágának hat...pláne hogy pár száz méterre ott a benzinkút ingyen levegõje. De van sok olyan ember aki ki is fizeti ezt az árat mer azt sem tudja hol a szelep. Ez kb olyan mint a régi melóhelyemen a szervíz. 3000Ft-ért töredezettségmentesíítettük a vinyót. És kifizették mert azt sem tudták hogy eszik-e vagy isszák...csak hallották hogy az jó.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. június 07. - 12:26
Videónak becsületére legyen mondva, hogy egyedül õ szedte szét a saint fékkaromat, az összes többi helyen elhajtottak h nincs hozzá szerszámuk, na most õ szerzett hozzá...viszont sokáig tartott
Bombasticba szeretek járni mert ismerek mindenkit....õk is jól állítgatják be a dolgokat, igaz nem tudom vinnék-e nekik telót vagy féket
Marikoo-ba is jóban vagyok a srácokkal, na és nekem õk tényleg gyorsak, bemegyek, megnézik mi szar, és ha olyan felpattintják az álványra és pár perc alatt kész is....annó mikor a sárga rebám szar volt 5-6 alkalommal volt szervizbe és csak egyszer fizettem érte....
Az Excel az ahol kétszer voltam de nem is tervezem, h megyek.....egy gyors váltóállítás kellett volna, és azt mondták, h jövõhét közepe....nekem meg nem volt kedv gyalog hazajönni....meg állítólag 100ft-ért fújnak kereket
Írta 2009. június 07. - 11:24
az a sajat velemenye es ezt tiszteletben kell tartani!
nem kell hozza szemelyesen talalkozni, hogy magyarazkodj.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
vendég_freeride69x_*
Írta 2009. június 07. - 08:09
N-Vitya!!!!!
Na elõször is.Bacsó Viktor a neve "Videó"-nak,és a barátomnak tekintem.
Videó nem vetít.Én kb 6 bicót rakattam vele az utóbbi 8 évben össze ,1992-tõl ismerem,(amikor Te még valszeg azt se tudtam hogyan kell hajtani a kerékpárt,Mi meg már versenyeztünk....)és bármit rendeltem Nála vagy bármilyen problémával fordultam hozzá Õ mindig a leggyorsabban,a legjobb tudása szerint megoldotta.Úgyhogy bárkirõl itt a neten vagy jót vagy semmit.Aki meg ellenkezik ezzel a véleményemmel az keressen meg.Elmagyarázom neki érthetõbben.Ez szól Lor-nak is .
Írta 2009. június 07. - 02:31
foleg, hogy olyan fiatal.
es...
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...