Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Én a gépemmel járok munkába biciklis ruhába,munkahelyen öltözöm át a munkahelyi ruhámba.Fegyveres õrök vigyáznak az én gépemre is de van amikor 10 bicó is van bent.Ha vki ezeket a bicókat ellopja az jelentkezhet a Szökés c film fõszereplõjének:-)

Há ja...hozzátok bekerülni könnyû :P

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Ez ötletnek nem hülyeség. Én komolyan gondolkozom azon, hogy tudnék a városon át bringával járni. Mondjuk én szüleimnél akartam lerakni, onnan ugye még 10 perc séta a Búza.
Dilemmák:
hol tároljam (nem biztos, hogy a Búza tér a legjobb hely)
öltözködés (dolgoznijárós ruhában kényelmetlen a bringám, bringáscuccban meg nem ülök fel a buszra, csak ezért pedig nem veszek másik bringát)

Tesa!
Olvasod amit írsz? :)
1, munkába beviszed a melósruhát és átöltözöl
2,csipkebokorvesszõ
3,"nem veszek másik bringát" -ezt most úgy írtad mintha egy kukázott teszkóbájkod lenne és ez lenne minden vagyonod. 2 maraton nevezési forintjából megvan egy puritán bótbajárós...
4, egy puritán bótbajáróst meg tán csak ott mersz hagyni
Jó lett a bringatartó? Remélem sikerült átalakítani és hasznát veszed!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Én a gépemmel járok munkába biciklis ruhába,munkahelyen öltözöm át a munkahelyi ruhámba.Fegyveres õrök vigyáznak az én gépemre is de van amikor 10 bicó is van bent.Ha vki ezeket a bicókat ellopja az jelentkezhet a Szökés c film fõszereplõjének:-)

Ha nem akarsz ne válaszolj, de megkérdezhetem hogy te hol dolgozol?

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Természetesen már tudom a megoldást, de ez egyrészt Off, másrészt perszónál problem. :)

- Elõször is az ember ne dolgozzon managerként (pláne ha eredetileg mérnök) és akkor úgy öltözhet ahogy neki tetszik.
- Másodszor keressen egy olyan helyet, ahol jobban támogatják a bringával járást (lásd biztonságos tárolás).

Dolgozom a témán, remélem vagy ez vagy az bejön. Ha pedig mindkettõ akkor... :bananadan:peace:

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Ez a munkába bringával-e vagy mégsem téma engem is eléggé elgondolkoztatott párszor. Egyszer ki is próbáltam, de amikor láttam hogy a tárólóban az én gépem a legdrágább, ráadásúl hiába van alig 5 méterre a portától, ha valójában a kutyát nem érdekli, nem hogy a biztonsági õrt, hogy ki a farok piszkálja épen a zárat. Szóval egy nyugodt percem nem volt. Még a kocsimat sem érzem biztonságban a céges parkolóban, kamerák ide vagy oda.

Ja, arról nem is beszélve, hogy beszólnak ha nem úgy vagyok öltözve...

Üdv.

-Szerintem a lehetõ leg pontosabban fogalmaztad meg a problémát sajnos én is pont ezért nem tudok vagy nem merek bringával melóba járni mert nálunk pesten hajszálra ugyan ez a probléma.

-Egyszer ugyan én is kipróbáltam azt hogy és merre tudnék a bringával a melóba járni,de csak úgy hogy meló után haza mentem és vissza tekertem bringával hogy mennyi idõ lenne a bejutás.

-Nem tudom mi lenne a megoldás erre a dologra,de szerintem kezdetnek az is elég lenne hogy ha a bringa tároló legalább a cégen vagy portán belül lenne
mert így legaláb csak az mehetne be akit a portások vagy õrök be engednek.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Ez a munkába bringával-e vagy mégsem téma engem is eléggé elgondolkoztatott párszor. Egyszer ki is próbáltam, de amikor láttam hogy a tárólóban az én gépem a legdrágább, ráadásúl hiába van alig 5 méterre a portától, ha valójában a kutyát nem érdekli, nem hogy a biztonsági õrt, hogy ki a farok piszkálja épen a zárat. Szóval egy nyugodt percem nem volt. Még a kocsimat sem érzem biztonságban a céges parkolóban, kamerák ide vagy oda.

Ja, arról nem is beszélve, hogy beszólnak ha nem úgy vagyok öltözve...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nos hat nemtom kuckuc te miben ill hogy jarsz melozni
de szerintem amiben kenyelmesen eltekersz a varoson at meg vissza abban azert csak fel lehet maszni a szaros buszra.
illetve forditva.

kicsit olyan erzesem van ettol, mint az autos topikban ahol (mar bocsanat) de bolti eladok meg ugyintezok eszmecserelnek arrol melyik autoval lesz jobb a megjelenese.
HAT KI A FASZOMAT ERDEKLI!
utolso sorban allo senkik vagyunk bazz, senkit nem erdekel miben hogyan jelenunk meg valahol.
ha ugyvezeto igazgato lettel az elmult par hetben akkor vedd semmisnek.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts

a búzatéren az MVK- pályaudvar épületének végén bringatárolót építettek a kukák mellé. lehet a búzatérrõl bringával járok majd be villamos helyett megspórolva évi 40k bérletpénzt :D

Amibõl kezdetnek beruházhatsz vagy 10k-t lakatra. :)

Kuc: Nekem suliba/ nyáron dolgozni járós ruha=utcai ruha, sztem simán el lehet benne tekerészni. Mondjuk mától mez+ váltópóló kombóval nyomom, bevált. Rövidnadrág, mert megtehetem. :) Ha hosszú, akkor meg reflexcsík.
Ja, és minden bringám kényelmes melóba járni. (Az is, amelyik még nincs kibiggyesztve az aláírásomba, és 20as a kereke. :))

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Ez ötletnek nem hülyeség. Én komolyan gondolkozom azon, hogy tudnék a városon át bringával járni. Mondjuk én szüleimnél akartam lerakni, onnan ugye még 10 perc séta a Búza.
Dilemmák:
hol tároljam (nem biztos, hogy a Búza tér a legjobb hely)
öltözködés (dolgoznijárós ruhában kényelmetlen a bringám, bringáscuccban meg nem ülök fel a buszra, csak ezért pedig nem veszek másik bringát)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
a búzatéren az MVK- pályaudvar épületének végén bringatárolót építettek a kukák mellé. lehet a búzatérrõl bringával járok majd be villamos helyett megspórolva évi 40k bérletpénzt :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

Ha szépen megkéred, akkor kicseréli neked Peti. :) Ha nincs szerszáma, akkor nem szóltam.

a 2. eset van jelenleg érvényben:)

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Privát üzenet küldve :)

Re.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts

kérnék kölcsön pár szerszámot,hátha akad valakinek:
Hollowtech 2 kulcs,és hajtókarleszedõ
sima hajtókarleszedõ
Truvativ monoblokkszerszám

ha akad ilyen cuccotok,ne fogjátok vissza magatokat,nem nagyon akarom szervízbe vinni a bicajom.köszi:)

Ha szépen megkéred, akkor kicseréli neked Peti. :) Ha nincs szerszáma, akkor nem szóltam.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
kérnék kölcsön pár szerszámot,hátha akad valakinek:
Hollowtech 2 kulcs,és hajtókarleszedõ
sima hajtókarleszedõ
Truvativ monoblokkszerszám

ha akad ilyen cuccotok,ne fogjátok vissza magatokat,nem nagyon akarom szervízbe vinni a bicajom.köszi:)

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

nekem van.
csak óra. mert a vezeték elszakadt. aztán vettem másikat és az is.
mennyit gondoltál?

Privát üzenet küldve :)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
nem tudom jól láttam e de egy román rendszámú kocsit láttam a tetején fotógépekkel.
egy delfinkék kombi van.
jön a norc?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

Bocs, de próba szerencse:

Keresek eladó Cateye Enduro 8 órát. Lehetõleg csak az órát, egyéb kiegészítõi nélkül, de ha csak kompletten van az sem baj, csak jó állapotú legyen ha lehet.

Köszi elõre is.

nekem van.
csak óra. mert a vezeték elszakadt. aztán vettem másikat és az is.
mennyit gondoltál?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Bocs, de próba szerencse:

Keresek eladó Cateye Enduro 8 órát. Lehetõleg csak az órát, egyéb kiegészítõi nélkül, de ha csak kompletten van az sem baj, csak jó állapotú legyen ha lehet.

Köszi elõre is.

Addig is errõl mi a vélemény?

http://www.bikemarke....szlet&tid=4100

Nagyon szimpatikusnak tûnik, de egy mukkot sem tudok róla...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
Autós üldözés Borsodban
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
sírjak vagy nevessek?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.