Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2009. július 15. - 17:15
Írta 2009. július 15. - 16:20
Ha a tulaj olvassa ezt kérem jelezze már ha õ az :nospam:
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
Írta 2009. július 15. - 16:11
azokkal ilyet nem lehet (vagyis hát mindent lehet, csak akarni kell, de, hogy naggyon kényelmetlen lenne az biztos). És ezt írtam, hogy ezért nem fogok egy kényelmesenegyenesháttaltekerõs-nemizzadós bicajba befektetni.
Írta 2009. július 15. - 15:08
Írta 2009. július 15. - 13:46
-"sokszor elromlik benne a benzin" by Lor
- szépen gyûlik a kilcsi a kocsiban. aminek szintén anyagi vonzata van.
akinek van mibõl az kocsizzon melóba.
nekem nincs.
tecsó kamera annyival jobb hogy a személyzeti bejárat mellett van. a 'kollega' cuccára azért csak jobban figyelnek.
Írta 2009. július 15. - 12:50
Álom munkahely?Ne akarj ide jönni csak dolgozóként.......
Hova ne?
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
Írta 2009. július 15. - 12:46
asszem betudok áldozni egy bringát a 6 ból vagy mittudomén, már a kísérlet kedvéért. tántoríthatatlan vagyok, vagy viszek egy kutyát, meg egy kutyaólat is mellé no hétfõtõl asszem bringával járok kiderül hogy meddig
Úgy látom, te a máltai szeretet szolgálatnál dolgozol. A kutyát hazaviszik megenni, az ólját meg eltüzelni.
Írta 2009. július 15. - 12:37
Csak gondoljatok bele! Látja a majom a kistv-n hogy lopják a bicajt. Szerinted felpattan a 120 kilójával és rohan utána, hogy ejnyebejnye??? A F*szt! Szól a cimbinek hogy siessen mán a fánkkal meg a kv-val mert mûsor van!
És a felvétellel mire mész, ha egyáltalán megmutatják neked? Végignézheted, hogy egy csuklyás indián hogy vittel el a munkád gyümölcsét. :wallbange
Írta 2009. július 15. - 11:16
Írta 2009. július 15. - 10:47
Tom már tudja, állítólag Nagysebi ott lakik a szomszédban.
Tegnap kiderült, hogy Kiscsipás, Jolizoli, meg talán Ákoska is vagy 300 méteren
belül figyel. Jól összegyövünk.
Egyébként egyenlõre kaptam az asszontól vilingerbérletet, aztán majd kialakul.
Írta 2009. július 15. - 10:46
Azért az autónak rengeteg elõnye van ám...az a napi 10-20 perc amit megspórolsz az néha rengeteget számít. Nem is beszélve a téli fagyoskodásról, a nyári büdösben utazásról és a tolongásról.tuti lehet a kapu.
kocsizni meg sokban van.
egy villi bérlet nem olyan sok.
Régen én biriglivel mentem a Tecso-ba..néztek rám mint egy UFO-ra(sisak meg kopogóscipõ meg kesztyû...WTF?!) De ott külön kamera figyelte a bringatárolót. Halkan jegyzem meg hogy a tárolót arra a helyre tették ahol reggetõl estig süti a nap a bringát...Mondjuk örültünk hogy van(mert ugye az építés során elég sok dolog kimaradt az ojjektumból...pár centivel alacsonyabb mint a terveken,néhány méterrel rövidebb is...meg ugye a szennycsõ is csak az áruház közepéig van rendesen kiépítve ).
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. július 15. - 10:39
Amúgymeg...bekapodafülemet! Meg sem mutattad az új kecót! Assemtom hova kell légicsapást intézni
Pityke b*zze, eddig így jártam, képzeld el, van bent melós ruhám, és átöltözöm. De eddig a Szentpéteri kapuból jártam Pálfalára, most meg a
Kiliánból fogok, és nem mindegy, mer' ok, hogy a város másik vége, de onnan még kb. 12-13 km. A bérletet fizetik, úh. járhatnék Kilián-Búza bicciglivel, onnan meg busszal.
Neküknk amúgy, mivel egy sima családi ház lett átalakítva-kibõvítve nyomdának+ automata kapu van, simán a falhoz támasztom az udvaron.
Az ügyfeleinket meg nem érdekli, hogy ott van, nem azt nézik.
A kaput meg telefonnal nyitom, nagyon faja, van az egységében egy feltöltõs SIM, akár Afganisztánból is felhívhatom, ha van térerõ, kinyílik.
Ja, másik, jelenleg 3, azaz három darab bringát tárolunk másfél szobás lakásban, ok most az erkélyen elfér, de negyediket nem tudok, és õszintén nem is akarok hová tenni.
Meg hát ilyen idõben sz*rrá izzadok, mire leérek, és tudom milyen az, mikor felszáll a buszra valaki izzadtan, büdösen, há rám azér' ne mutogassanak mán'.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. július 15. - 09:42
pl. a plázában lehetne öltözni a budiban nem?
hagy valamelyik talponállóban egy kóla kíséretében.
tuti lehet a kapu.
kocsizni meg sokban van.
egy villi bérlet nem olyan sok.
Írta 2009. július 15. - 09:29
asszem betudok áldozni egy bringát a 6 ból vagy mittudomén, már a kísérlet kedvéért. tántoríthatatlan vagyok, vagy viszek egy kutyát, meg egy kutyaólat is mellé no hétfõtõl asszem bringával járok kiderül hogy meddiga búzatéri kameráktól ne bízd el magad.
http://belsoseg.blog...da_eltemetodott
Írta 2009. július 15. - 09:22
Kiliánból fogok, és nem mindegy, mer' ok, hogy a város másik vége, de onnan még kb. 12-13 km. A bérletet fizetik, úh. járhatnék Kilián-Búza bicciglivel, onnan meg busszal.
Neküknk amúgy, mivel egy sima családi ház lett átalakítva-kibõvítve nyomdának+ automata kapu van, simán a falhoz támasztom az udvaron.
Az ügyfeleinket meg nem érdekli, hogy ott van, nem azt nézik.
A kaput meg telefonnal nyitom, nagyon faja, van az egységében egy feltöltõs SIM, akár Afganisztánból is felhívhatom, ha van térerõ, kinyílik.
Ja, másik, jelenleg 3, azaz három darab bringát tárolunk másfél szobás lakásban, ok most az erkélyen elfér, de negyediket nem tudok, és õszintén nem is akarok hová tenni.
Meg hát ilyen idõben sz*rrá izzadok, mire leérek, és tudom milyen az, mikor felszáll a buszra valaki izzadtan, büdösen, há rám azér' ne mutogassanak mán'.
Írta 2009. július 15. - 09:09
Írta 2009. július 15. - 08:58
1. túrok egy olyan bringát amitõl az indiánok is rosszul lesznek, ha elviszik nem fakadok sírva.
1. a bringatároló masszív tegnap megnéztem, a búzatér be van kamerázva, és ott a rendõrörs is. vmi (hétfõn lekéstem a buszt és körbenéztem szinte 10 méterenként vannak kamerák a piac körül, a pályaudvaron meg az általános térfigyelõ gömbök, már csak poénból kikötném az egyik kamera alá és egy matricát ragasztanék, hogy a nagytesó szemmeltart, vagy kamera feletted stb)
1. a melóhelyen kamerával van szemmeltartva a kocsibejáró, bennt az udvaron van egy szõnyegporoló féleség, ahova lelehet lakatolni, mások is ezt teszik.
1. a bíróság meg a börtön környékén meghúzzák magukat a bányászok.
1. lehetne menni estekerésre, a miskolci arcokkal tekerészni, vitrinkedni a sétálón