Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
sokan járkálnak-legalábbis felém-régi,netalán felújított 28-as kerekû,azzal a tipikus csepel csepel bicajjal.itthon is van 2,már gondoltam rá meg kellene csinálni szaladgálósnak.lehet jó idõben azzal járnék be miskolcra iskolába:)kényelmesebb lenne mint most montival az biztos

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Valamelyik nap, egy tag elzúgott velem szemben egy nagyon régi de szép állapotú biciglivel. Mivel én is vagy 40-el mentem, nem tudtam jobban szemügyre venni mi volt az, de az a fél pillanat is elég volt, hogy feltûnjön, hogy egy ilyen bringa nem rohangál minden sarkon.

Ha a tulaj olvassa ezt kérem jelezze már ha õ az :nospam:

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Pont errõl van szó, lehet akár öltönyben is hajtani, de sajnos be kell látnom, hogy erre legalkalmasabb egy trekking-féle bringa lenne. Ami nekem van,
azokkal ilyet nem lehet (vagyis hát mindent lehet, csak akarni kell, de, hogy naggyon kényelmetlen lenne az biztos). És ezt írtam, hogy ezért nem fogok egy kényelmesenegyenesháttaltekerõs-nemizzadós bicajba befektetni.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
én gyakran látok öltönyös fiatalembereket, akik egy válltáskával, meg egy tanyabájkkal vagy valami trekkinggel nyomják úriasan. volt egy reggel amikor az egyik havernak a bicójára kellett figyelni, és azzal jöttem melóba, nagy élmény volt a VH-n streetelni.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
a kocsival melóba csak 2 baj van.
-"sokszor elromlik benne a benzin" by Lor
- szépen gyûlik a kilcsi a kocsiban. aminek szintén anyagi vonzata van.
akinek van mibõl az kocsizzon melóba.
nekem nincs.

tecsó kamera annyival jobb hogy a személyzeti bejárat mellett van. a 'kollega' cuccára azért csak jobban figyelnek.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Álom munkahely?Ne akarj ide jönni csak dolgozóként.......

Hova ne? ;)

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

asszem betudok áldozni egy bringát a 6 ból vagy mittudomén, már a kísérlet kedvéért. :D tántoríthatatlan vagyok, vagy viszek egy kutyát, meg egy kutyaólat is mellé :D no hétfõtõl asszem bringával járok :D kiderül hogy meddig :D

Úgy látom, te a máltai szeretet szolgálatnál dolgozol. A kutyát hazaviszik megenni, az ólját meg eltüzelni.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Én nem értem, hogy mi ez a bazi nagy bizalom a kamerákban????
Csak gondoljatok bele! Látja a majom a kistv-n hogy lopják a bicajt. Szerinted felpattan a 120 kilójával és rohan utána, hogy ejnyebejnye??? A F*szt! Szól a cimbinek hogy siessen mán a fánkkal meg a kv-val mert mûsor van!

És a felvétellel mire mész, ha egyáltalán megmutatják neked? Végignézheted, hogy egy csuklyás indián hogy vittel el a munkád gyümölcsét. :wallbange

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
esttekerést télleg tolhatnánk.meg péntekenként kompit vagy valamit

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Na majd eccer megmutizom.
Tom már tudja, állítólag Nagysebi ott lakik a szomszédban.
Tegnap kiderült, hogy Kiscsipás, Jolizoli, meg talán Ákoska is vagy 300 méteren
belül figyel. Jól összegyövünk.
Egyébként egyenlõre kaptam az asszontól vilingerbérletet, aztán majd kialakul.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

tuti lehet a kapu.
kocsizni meg sokban van.
egy villi bérlet nem olyan sok.

Azért az autónak rengeteg elõnye van ám...az a napi 10-20 perc amit megspórolsz az néha rengeteget számít. Nem is beszélve a téli fagyoskodásról, a nyári büdösben utazásról és a tolongásról.
Régen én biriglivel mentem a Tecso-ba..néztek rám mint egy UFO-ra(sisak meg kopogóscipõ meg kesztyû...WTF?!) De ott külön kamera figyelte a bringatárolót. Halkan jegyzem meg hogy a tárolót arra a helyre tették ahol reggetõl estig süti a nap a bringát...Mondjuk örültünk hogy van(mert ugye az építés során elég sok dolog kimaradt az ojjektumból...pár centivel alacsonyabb mint a terveken,néhány méterrel rövidebb is...meg ugye a szennycsõ is csak az áruház közepéig van rendesen kiépítve :) ).

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Ha fizetik a bérleted akkor búzáig Civic...Miklósiék háza elõtt leparkol onnan busz :D
Amúgymeg...bekapodafülemet! Meg sem mutattad az új kecót! Assemtom hova kell légicsapást intézni :D

Pityke b*zze, eddig így jártam, képzeld el, van bent melós ruhám, és átöltözöm. De eddig a Szentpéteri kapuból jártam Pálfalára, most meg a
Kiliánból fogok, és nem mindegy, mer' ok, hogy a város másik vége, de onnan még kb. 12-13 km. A bérletet fizetik, úh. járhatnék Kilián-Búza bicciglivel, onnan meg busszal.
Neküknk amúgy, mivel egy sima családi ház lett átalakítva-kibõvítve nyomdának+ automata kapu van, simán a falhoz támasztom az udvaron.
Az ügyfeleinket meg nem érdekli, hogy ott van, nem azt nézik.
A kaput meg telefonnal nyitom, nagyon faja, van az egységében egy feltöltõs SIM, akár Afganisztánból is felhívhatom, ha van térerõ, kinyílik.
Ja, másik, jelenleg 3, azaz három darab bringát tárolunk másfél szobás lakásban, ok most az erkélyen elfér, de negyediket nem tudok, és õszintén nem is akarok hová tenni.
Meg hát ilyen idõben sz*rrá izzadok, mire leérek, és tudom milyen az, mikor felszáll a buszra valaki izzadtan, büdösen, há rám azér' ne mutogassanak mán'.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
nem is akartalak tántorítani csak írtam.
pl. a plázában lehetne öltözni a budiban nem?
hagy valamelyik talponállóban egy kóla kíséretében.

tuti lehet a kapu.
kocsizni meg sokban van.
egy villi bérlet nem olyan sok.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

a búzatéri kameráktól ne bízd el magad.
http://belsoseg.blog...da_eltemetodott

asszem betudok áldozni egy bringát a 6 ból vagy mittudomén, már a kísérlet kedvéért. :D tántoríthatatlan vagyok, vagy viszek egy kutyát, meg egy kutyaólat is mellé :D no hétfõtõl asszem bringával járok :D kiderül hogy meddig :D

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Pityke b*zze, eddig így jártam, képzeld el, van bent melós ruhám, és átöltözöm. De eddig a Szentpéteri kapuból jártam Pálfalára, most meg a
Kiliánból fogok, és nem mindegy, mer' ok, hogy a város másik vége, de onnan még kb. 12-13 km. A bérletet fizetik, úh. járhatnék Kilián-Búza bicciglivel, onnan meg busszal.
Neküknk amúgy, mivel egy sima családi ház lett átalakítva-kibõvítve nyomdának+ automata kapu van, simán a falhoz támasztom az udvaron.
Az ügyfeleinket meg nem érdekli, hogy ott van, nem azt nézik.
A kaput meg telefonnal nyitom, nagyon faja, van az egységében egy feltöltõs SIM, akár Afganisztánból is felhívhatom, ha van térerõ, kinyílik.
Ja, másik, jelenleg 3, azaz három darab bringát tárolunk másfél szobás lakásban, ok most az erkélyen elfér, de negyediket nem tudok, és õszintén nem is akarok hová tenni.
Meg hát ilyen idõben sz*rrá izzadok, mire leérek, és tudom milyen az, mikor felszáll a buszra valaki izzadtan, büdösen, há rám azér' ne mutogassanak mán'.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
a búzatéri kameráktól ne bízd el magad.
http://belsoseg.blog...da_eltemetodott
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
énszerintem megoldom a melóbajáróst veszek kútláncot, lakatot.
1. túrok egy olyan bringát amitõl az indiánok is rosszul lesznek, ha elviszik nem fakadok sírva.
1. a bringatároló masszív tegnap megnéztem, a búzatér be van kamerázva, és ott a rendõrörs is. vmi :D (hétfõn lekéstem a buszt és körbenéztem szinte 10 méterenként vannak kamerák a piac körül, a pályaudvaron meg az általános térfigyelõ gömbök, már csak poénból kikötném az egyik kamera alá és egy matricát ragasztanék, hogy a nagytesó szemmeltart, vagy kamera feletted stb)
1. a melóhelyen kamerával van szemmeltartva a kocsibejáró, bennt az udvaron van egy szõnyegporoló féleség, ahova lelehet lakatolni, mások is ezt teszik.
1. a bíróság meg a börtön környékén meghúzzák magukat a bányászok.
1. lehetne menni estekerésre, a miskolci arcokkal tekerészni, vitrinkedni a sétálón :D

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Húj akartam még ír.Vasárnap menni tó,bringával.Aki szeretni jön,az írni már.Olyat fogunk csinálni,hogy nekifutásból át kell ugrani a máji tót:P.Akinek sikerül......nyeregcsõ nélkül jöhet haza!

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Valakinek feles elado Livestrong sárga karkötõ?

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Ja és nemhogy fegyveres õrök vigyáznak a munkahelyemen a biciklikre de több ipari kamera és egyéb biztonsági jelzõrendszerek védik többek között a kerékpártároló részt az év minden napján 24 órába!Álom munkahely?Ne akarj ide jönni csak dolgozóként.......