Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
kuckuc milyen átlagot mentél vagy milyennel szoksz ott a reptér pálfala útvonalon? mert én ott ált. egy 25-ös átlagra szoktam jó lenni az olyan kényelmes. igaz én még hurkából vagyok.:D

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Kopott, de még használható 1,5ös slickkel bagóért dobjon már meg vki plz.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
többi helyen elég satnya a választék ahogy néztem....de hátha szerencse

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
marikoo-ban voltam,ott csak adidas van 9000-ért.én kicsit kevesebbet szánnék rá.megnézem majd még máshol is,jó lenne ha lenne

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Az a gond vele, hogy elasticból sem fogsz olyat találni, amin nincs legalább egy jódarab logó. Csináltatni lehetne, az meg nem éri meg azt a lóvét.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
elastic-ot kell keresni, azokbol volt sok egyszínû.....

marikoo? nekm van is választékuk

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

A kísérleti alany túlélte az elsõ éjszakáját.

mikor elõször olvastam nekem kicsit más jutott eszembe:)

Miskolcon hol lehet venni egyszínû fehér vagy valami világos színû bicajos mezt,aminek még zsebe is van?Decathlon kilõve.Nyomtattatnék rá

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

pzs: Ha már Szirákon jártál, remélem integettél nagyanyámnak. :)

Szirák tetszett jó a templom. :D A nõ meg nem egy esetem, meg amúgy is van jóféle barátosném.

A kísérleti alany túlélte az elsõ éjszakáját. Meg kell tanulnom az osonó utakat, mert a belvárosban rengeteg lámpa fog meg.
Kéne egy útvonalterv a búzatértõl a fazekas2 ig. :D Egyenlõre a metropol végeinél (búza, petõfi) 2 lámpára sikerült leredukálni az útakadályokat. A gyalogos aluljáróban pedig átmegyek a börtönhöz és ennyi. Valamint a fezekasról a soltészra a vízügyi igazgatóságig. teljesen más mint gyalog kóricálni. tetszik a reggeli bicózás de a forgalom nem.
Tegnap beugrottam a megállóba pumpálni egyet, nem mertem eldicsekedni a szörnyû vasammal :D

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Rendezhetnénk egy versenyt!A verseny:Fából vaskarikát ill.ne vidd ki az esõre:P

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

6:45 kor indultam otthonról és 9-re már benn is voltam. megnéztem a googliban merre vezetett az út szörnyíûûû :D http://maps.google.c...308647&t=h&z=12

:mybad: Épp eszû ember nem megy ilyen útvonalon melóba mégha nõröl is van szó akkor se! :scared:

Te! Az a csaj akar tõled valamit, csak nem merte feltenni a kérdést és inkább kitalálta ezt az õrült útvonalat hátha kimeri nyögni mégmielött beértek, te meg bambán követted. :lol1: Azért ne hozz már szégyent a férfi társadalomra barátom :)

Legközelebb rakd helyére a dolgokat még indulás elött :sex: és idõben be fogtok érni :fingerdan

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
pzs: Ha már Szirákon jártál, remélem integettél nagyanyámnak. :)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Bakker, az még egy dolog, hogy ehelyett az út helyett a sín mellett végigmész,
(egyszer voltam csak arra, nekem nem tûnt olyan 3 km- nél többnek), de ha így indulsz, és Péterrõl kiérve a húsüzem, vagymi mellett nyomsz egy jobbost, ami
a tó mellett megy, aztán a két tó között megy ki Boldvára, ráadásul rögtön az Ecseg felõli végére, akkor is jókora kanyart levágtál belõle.
Az az út is kb. olyan állagú, meg minõségû, mint a sínek melletti(mikor utoljára arra jártam nem rázott annyira, mint a sínes), de csak száraz idõben ajánlott.
Hogy jött egyáltalán Szirák a képbe?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
na re.

elkészült a paripa, szétkaptam a parasztfixit és abból raktam át alkatrészeket. régi K2 acél monti váz, törött papucsal kaptam.
Középtányér elõl hátul 16-os bmx racsni motorlánc SS, használt gumik, a hátsó kerékben tojás, nem lehet féket beüzemelni rá :D, fém ülés szivacsmarkolat, elõl az egyetlen fék, lemez kanti. Szakadt, de még vállalható :D
A tegnap éjjeli teszten jól szuperált, reggel irány vele melóba. Soha ne higgyetek nõnek ha útvonalat tervez. az egyik csajszi rendszeresen jár miskolcra bringával és vele mentem.... péter és ecseg 5 km a vonatsinek mellett. õ 20 km-es úton jár a 2 település között... ecsegen defektet kaptam, bepotyáztam a gömöriig vonattal. búzatéren a falbólkiállóbicigliboltban :D megszereltem a kereket. irány piac süti.
6:45 kor indultam otthonról és 9-re már benn is voltam. megnéztem a googliban merre vezetett az út szörnyíûûû :D http://maps.google.c...308647&t=h&z=12
A táj legalább szép volt.
na kíváncsi vagyok meddig marad épen a vas.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Ja, tüském van otthon a Ruckusból, papucsot meg megpróbáznék Mikivel csináltatni.

Most jut eszembe, KISCSIPÁS! Miki árulja a ruckust, ha érdekel. M- es.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Hátsóváltó papucs, és féktüske nincs hozzá.

egysebi elsõfékkel?
bár a tüske csak standard.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Megér ez ennyit?
http://piacter.bikem...t=237506&cat=15

A Magellan helyére akarok valami vázat, ami olcsó, de minõségben nem rosszabb, viszont nagyobb a mérete.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én 6:30-kor indulok itthon busszal és bicajjal is iskolába,bicajjal 7:20 körül vagyok az iskolánál,tömegközlekedve 7:25 után.reggeli testmozgás után még vidámabb is vagyok napközben:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
húú tegnap durca volt :D
hazaértem busszal melóból 3/4-ed 7 re 7 kor indultam szalonnátsütni barcikára, hát nem volt egyszerû, sok finomság mellett ittunk valami almapálinkát. az íze illata mint a dobozos almalének, és 20%-os alkoholtatalmával limonádé a házival edzett egyéneknek. szóval izlett, hamar el is fogyott. állítólag éjfél felé indultam haza, és egy téridõugrással 5 kor ébredtem az ágyban. ajtó, ablak tárva nyitva, a bicaj a konyhába beborítva és az összes háziállattal karöltve néznek rám, mintha azt várták volna mikor lesz reggeli... Szóval nem kellett a lámpa :D

ha ma jól megy összedobok egy montit, és azzal jövök be holnap, megnézzük meddig marad épen a búzán. a fixit meg az Outit sajnálnám.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Na, jelentem bejöttem bicajjal melózni. Korán indultam, mert nem tudtam mennyi lesz az idõ. Következõ lett:
Kilián-Petõfi tér (Gyõri kapuig a hátsó úton): 19 p
Petõfi tér-Repülõtér: 9 p
Repülõtér-Sajópálfala: 33 p (a Hell melletti gazdaságbaól kiengedték az egyik kuvaszt, és mikor odaértem akkor fordult meg egy csaj, hogy nem mer tovább menni, mondom én melóba meek, úh. nekem muszáj lesz, de jöjjön mellettem.
nem volt gond, de utána eltekerésztünk Vámosig beszélgetõs tempóval.)
Tehát összesen 61 perc alatt értem ki, a beszélgetõs részt ha leszámítom, akkor sztem még egy szûk 10 perc le is jöhet belõle.
Namost: 6:40 kor indultam, 7:42- re érkeztem
Vilingerhez 7:40- kor indulok, Búzáról 8:30kor indul a busz, 8:58 körül érkezik.
Akkor javítson ki valaki, ha tévedek, de ugyanott vagyok bringával, mint busszal-villamossal, és olcsóbb is volt, meg bicajoztam is, nem?
Annyit5 még, hogy ez elsõ alkalom volt, nem nyélen küldve, hanem kényelmesen pörgetve, tehát ha sokat csinálom, lehet még jobb is.
Kicsit hosszú lett a szösszenet, lehet, senkit nem érdekel, de csak kiírtam magam.

Szerk.: Kíváncsi vagyok mi lesz visszafelé.
Ja, én a Magellannal 1.5- tel járok, merev villával kb.: 2,5-3 éve, és kijelentem, hogy városban, meg ált. betonyon jó.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

a kemping prodjekt bukta.
valamelyik otthoni nagybicó lesz a kísérleti példány. miskolcon mivel célszerû menni? monti trekking vagy országúti legyen. valahogy nem érzem hogy egy nagy kamionnal kellne a városban rongyolni. :D

Nekem az 1,3 monti jött be eddig leginkább. Talán még lehet kicsit keskenyebb, a 20as országúti viszont már kevés. Tehát az említettek közül trekking.