pézsé,én még kedden láttam a búzán,csini kék lakattal kikötve.sajnálom,egész jó masina volt:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. augusztus 06. - 13:47
Írta 2009. augusztus 06. - 13:07
Írta 2009. augusztus 06. - 11:08
Írta 2009. augusztus 06. - 10:04
a kísérletnek vége: majdnem 3 hétig tartotta magát, de tegnap este lenyúlták a putri SS gépemet a wörösmarty-n.
azért se veszek bérletet
:wallbange: sajnálat.
hova volt kikötve? és mivel?
Írta 2009. augusztus 06. - 09:30
a kísérletnek vége: majdnem 3 hétig tartotta magát, de tegnap este lenyúlták a putri SS gépemet a wörösmarty-n.
azért se veszek bérletet
azért se veszek bérletet
Írta 2009. augusztus 05. - 06:23
Írta 2009. augusztus 04. - 14:16
ha valaki megy mátra maratonra és beférek hozzá a keróval az legyen már olyan drága hogy szól
Írta 2009. augusztus 04. - 13:29
átnézve a képeket jópár embernek fázott a nyaka.
szép a bukó.
van egy hasonló a pincében.
http://picasaweb.goo...779067578440146
http://picasaweb.goo...776533859356018
grat minden teljesítõnek.
szép a bukó.
van egy hasonló a pincében.
http://picasaweb.goo...779067578440146
http://picasaweb.goo...776533859356018
grat minden teljesítõnek.
Írta 2009. augusztus 04. - 13:12
igen igen én lennék
belsõ gumiból készült sállal, fújtatva a meleg ellen
kiralyfatyol: megkérdezhetem hogy ki vagy te? látásból vagy bicajról biztos ismerlek de így nicknév alapján nem.
belsõ gumiból készült sállal, fújtatva a meleg ellen
kiralyfatyol: megkérdezhetem hogy ki vagy te? látásból vagy bicajról biztos ismerlek de így nicknév alapján nem.
Írta 2009. augusztus 04. - 12:34
Írta 2009. augusztus 04. - 09:38
A régi vasérc bány van ott ha jól tudom, gyönyörû!!! Voltam már ott egy párszor!!! Ajánlom mindenkinek!!!
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Írta 2009. augusztus 04. - 09:32
tervezek egy túrát miskolc rudabánya között. ha érdekel gyere laza 80 km odavissza.
Írta 2009. augusztus 04. - 06:21
Írta 2009. augusztus 04. - 00:34
nem mondhatja ezt el a miskolci alakulat középtávos része, hogy problémamentes maraton lett volna
én a "hosszús-alakulat-vagy-mi" részeként szintén csak panaszkodni tudok a technikára...
elsõ keréken lassú defektet elõször fújtam, aztán szereltem, aztán megint fújtam, de ekkor már a hátsó lassú defektemmel felváltva...
mire ezt megszoktam, addigra a meleg kezdett betenni...
mikor végre megint volt árnyék, akkor a jobb cipõm talpából elhagytam az egyik stoplirögzítõ csavart, így nem oldott, tehát kifûzött cipõvel engedtem az utolsó 25km-t...
DE!
mikor azt gondoltam magamban, hogy ez egy szerencsétlen nap, akkor felrémlett a Bálványról való lefelé szaggatásnak a végén fekvõ, remegõ, lezúzott arcú (koponyasérült) srác, meg a Balla völgyben fekvõ törött lábú spori, így már nem is láttam olyan szerencsétlennek magam! - csak tudni kell, hogy honnan nézzük a dolgokat...
próbáljuk mellõzni, ami mellékes
Írta 2009. augusztus 03. - 23:46
hülyeség
vannak ilyen pontok, ahol adnak puncikák inni frisset
addig meg kibirod
vannak ilyen pontok, ahol adnak puncikák inni frisset
addig meg kibirod
Írta 2009. augusztus 03. - 23:20
én Mátra maratont tervezem....de még érnie kell a dolognak
reméljük lesz belõle valami, addig meg vennem kell itatószatyrot a tatonkába
reméljük lesz belõle valami, addig meg vennem kell itatószatyrot a tatonkába
Írta 2009. augusztus 03. - 16:39
nem mondhatja ezt el a miskolci alakulat középtávos része, hogy problémamentes maraton lett volna
Henriknek sajnos láncszakadás majd váltófül törés...
nekem meg 2 defekt vett el rengeteget az amúgy nagyon jól alakuló idõmbõl...
Dovák K.nak gratula: felnõtt ffi 10-ik :clap: jól ment nagyon, és nem hátraltatta teknika
rövidtávosok is sikeresen célbaértek: kuckuc és répasibalint
Henriknek sajnos láncszakadás majd váltófül törés...
nekem meg 2 defekt vett el rengeteget az amúgy nagyon jól alakuló idõmbõl...
Dovák K.nak gratula: felnõtt ffi 10-ik :clap: jól ment nagyon, és nem hátraltatta teknika
rövidtávosok is sikeresen célbaértek: kuckuc és répasibalint
Írta 2009. augusztus 03. - 10:44
bükk marci adta.nekem nagyon tetszett.se defekt,se semmi probléma.2:9:19 az idõm rövidtávon.majd még lehetne gyorsulni...
Írta 2009. augusztus 03. - 09:55
Ma betekertem a legoptimálisabb úton melóba kb egy óra alatt kényelmes tempóban.
Kapott új kereket, ami morog, de nem ráz az asszonyt megfertõztem a bringázással és akar egy saját csajos bicót, még jó hogy tudtam, ez lesz és elkezdtem gyûjtögetni a lomokat hozzá. A Megállóban az új srácokat nem nagyon ismertem eddig de a múlthéten nagyon segítõkészek voltak, amikor megrepedt a bili.
Ja untam az egy színû kék vázat és ragasztottam rá pár matricát, de nem tudtam kefedni az egész bicót vele. ha valakinek van bármilyen levonója fölösbe, azt megköszönném.
Két bringás találkozik:
Te voltál a bükkben?
Ja.
Na és milyen volt a Marci?
Nem tudom Jucival aludtam.
Hogy sikerültek a menetek?
Kapott új kereket, ami morog, de nem ráz az asszonyt megfertõztem a bringázással és akar egy saját csajos bicót, még jó hogy tudtam, ez lesz és elkezdtem gyûjtögetni a lomokat hozzá. A Megállóban az új srácokat nem nagyon ismertem eddig de a múlthéten nagyon segítõkészek voltak, amikor megrepedt a bili.
Ja untam az egy színû kék vázat és ragasztottam rá pár matricát, de nem tudtam kefedni az egész bicót vele. ha valakinek van bármilyen levonója fölösbe, azt megköszönném.
Két bringás találkozik:
Te voltál a bükkben?
Ja.
Na és milyen volt a Marci?
Nem tudom Jucival aludtam.
Hogy sikerültek a menetek?
Írta 2009. augusztus 03. - 09:38
Kép elment e-mail-re, a többi privátban...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!