Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
sziatszok!
hallgassatok kis pucukak zenet amit egy nigges fajtars csinalt nektek!:D
piszes mindegy kinek!

ez igen!:)
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
4200kilómétert mentem már vele, de kb miskolc és pest között is enyit ment postával... :) :) :) :)
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
puzsi,a bicajod többet van szervizben mint alattad:)

holnap haverommal tervezünk egy 140km+ kört,már várom:)

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Maggi: Köszönöm, nekem is nagyon tetszik, csak ez a matt fekete teló anyira nem illik bele... Am hétfõtöl megint ott lesz x ideig... A telóvégett megint... Úgy rakták össze, hogy a rugó elõ feszítést nem lehet állítani...
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
puzsi:szép a vázad, megcsodáltam a bombastic-ba :)

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Egy olyanra én is nagyon szivesen elmennék!!!

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Nincs valaki köztetek aki vállalna egy kis túravezetést egy 4-5 fõs kezdõ xc bringásnak?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Mentünk ma egy jó kört: Jávor-Nagymezõ-Répáshuta-Lillafürcsi
Répáson túrtunk egy szigorú juhtúrós sztrapacskát :P Istenkirály volt!
Hollósról lefelé meg elhúzott mellettem egy Ferrari. Valami új lapos piros nemtom milyen típus. De azért a halálkanyar után a pirosnál megelõztem :D Meg jó bután belebambultam a pilóta pfájába .
A járgányra ráférne egy kis ráncfelvarrás :S Kéne egy lánc meg e kerekeket át kéne zsíroztatni meg egy centír...Meg nemtom mi lehet az oka de kattog az eleje ha tekerem a kormányt..elég bosszantó. Lehet fejcsapág...

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Egyre többet mászkálok miskolcon gyalogosan (sajnos) és egyre több Cubost látok :) De mikor én is bringával vagyok, akkor szinte egyet se, pedig ugyan úgy figyelek...

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Részvétem! Hogy az a jó édes síp anyját síp szájba
Ózd közel van...talán erre fog járni a vas....jó tudom nincs rá sok esély, de hátha ez nyugtat imee

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
De megint össze vannak keverve a dolgok :
A járõröknek akiknek a kocsijáról olvasod a fent említett szlogent nem sok közül van az ilyen ügyekhez ez a nyomozók dolga lenne a házkutatási enegedély intézése tehát most te a járõröket b@szogatod olyan miatt amihez közük sincs. Amig nem voltam rendõr én is aszthittem hogy milyen zsir lesz semmi melo egész nap csak kocsikázok. Aha hát majdnem a rengeteg rettekkel annyi szopás van hogy el se tuod képzelni.
de nem lehet velük mit csinállni hidd el ha szabad kezet kapnánk már rég meg lett volna oldva ez a dolog.De kicsit fentebb ugy gondollják hogy jo ez igy

CUBE... your life!!!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Ne hari de a házkutásási engedély nem a rendõrökön múlik nem õk adják
(én is rendõr vok :$)

Lehet hogy nem õk adják a házkutatásit...de valszeg nem a sértettnek kell kérnie. Vagy már azt is az okmányirodában lehet kérni?! Az hogy ki adja ki az említett engedélyt ebbõl a szempontból szemantikai kérdés. A rendõrök hozzáállása és a segítõkészség alapvetõ hiánya a baj. A kékek dolga intézkedni! És nem csak akkor ha potya büntipénz van kilátásba vagy a hatalmat kell fitogtatni!:behead:
Remélem egyszer eljutunk oda hogy a kékek nem csak baszogatni fogják az embereket(nincs lámpád,nincs csengõd, sötétített a kocsid ablaka). Jó volna ha vennék a bátorságot hogy szembeszálljanak az ingyenélõ retekfejûekkel és azokkal akik nem tudnak beilleszkedni és civilizáltan élni, dolgozni. Sajnos sok ember szemében (az enyémben is) a kékek valahol a retekfejûek után állnak a tisztességes emberek rangsorában. Amíg ez nem változik, lehet kezdeni lekapirgálni az én adómból vett oktáviáról meg navaráról a "szolgálunk és védünk" szlogent...
(én meg adófizetõ polgár vagyok :$)

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Ne hari de a házkutásási engedély nem a rendõrökön múlik nem õk adják
(én is rendõr vok :$)

CUBE... your life!!!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
a rohadt szemét rendõrök...
diszkriminálnak!!!
hogy hogy a házkutatási engedélyt nehezebben adják meg??
pfuj!
még ebben is...
imi, részvét
ha akarsz összerakni vmi roncsot, van ez-az itthon

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
az õsök már nem élnek,már csak ketten maradtunk tesómmal,és én tartom fennt a lakást.
biztosításunk nincsen rá sajna.
egy sejtésünk van hogy ki lehetett az,de bizonyítani nem tudjuk még.
az egyetlen esélyem nagyából,ha akivel csak tudom köröztetem a bikeot hogy ha látják állítsák meg ha tudják,értesítsék a rendõröket,meg engem.aki elvitte az biztos nem fog rajtaülni,úgy is elbizniszeli,és aki megveszi rajta keresztül tudunk max eljutni a "tolvaj"ig...

egyébként meg tudta mit keres,mert csak a bicómat vitte el,pedig volt ott robogó is,hûtõ,stb...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
tõlünk tavaly tavasszal vittek el 14 db 2m-es rozsdamentes acél csövet.a rendõrök b@sztak bejönni megnézni mi is van,tudtuk ki a tettes erre pityke örmi csak ezt válaszolta:"ahhoz házkutatási engedély kellene,amit cigány házakhoz nem nagyon adnak meg.meg egyébként is most sok dolgom van".

Imee:részvétem....

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

köszi mindenkinek.
biztosítás nem volt rá
kékekhez most fogok menni,mert tegnap dolgoztam,és akkor értem haza,de tesómmal kihivattam õket még tegnap amikor telefonált nekem hogy mi történt.

Reggelt! Egykis érdekesség: http://kerekagy.blog...a_kresz_szerint

Ha a lakásotokra van biztosítás valszeg abban benne foglaltatik a pince is...kérdezd meg az õsöket!
Ha van biztosítás akkor a kékeknél lekörmölt papírt kell bevinni a biztosítóhoz.

Ilyen világ van sajnos... lopnak mindent. Nélunk a telekrõl ellopták a kútfejet,lemezbudit, hintaállványt( 1,5 méterre be volt ásva a földbe!) és elloptak egy komplett faházat(!) és kaput (!). Gyakorlatilag annyit lehet tenni hogy felégetem az egészet, aztán felszántatom és behintem sóval....

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
köszi mindenkinek.
biztosítás nem volt rá
kékekhez most fogok menni,mert tegnap dolgoztam,és akkor értem haza,de tesómmal kihivattam õket még tegnap amikor telefonált nekem hogy mi történt.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Egek, már az ember egyenbillengészetikörduplánya a saját pincéjében sincs bisztonságban... Már a traktort a pincébe is lakatolni kellesz... Pezzeg nagyfater idejében, 1-2 napot ált a drótszamár a kocsma elõtt és a kutya se vitte volna el... Most meg, csak egy pillanatra nem figyelsz a vasra és már lába is kelt...

Részvétem Imee!!! Remélem megkerül a Csoda járgány!!!

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Ugy látom,megint be indult!
Hiába válság van.Visznek ami mozdítható!
Nem bringa ugyan,de Nagymuterék kertjébõl a szallonasütõtt fujták meg egy éjszaka nem rég!Volt vagy 40 kg is!
Részvétem!
Figyelni fogunk!