Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2009. augusztus 16. - 19:10
hallgassatok kis pucukak zenet amit egy nigges fajtars csinalt nektek!
piszes mindegy kinek!
ez igen!
Írta 2009. augusztus 16. - 12:30
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Írta 2009. augusztus 16. - 11:02
holnap haverommal tervezünk egy 140km+ kört,már várom:)
Írta 2009. augusztus 16. - 09:45
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Írta 2009. augusztus 16. - 00:34
Írta 2009. augusztus 15. - 23:49
Írta 2009. augusztus 15. - 21:32
Írta 2009. augusztus 15. - 21:07
Répáson túrtunk egy szigorú juhtúrós sztrapacskát Istenkirály volt!
Hollósról lefelé meg elhúzott mellettem egy Ferrari. Valami új lapos piros nemtom milyen típus. De azért a halálkanyar után a pirosnál megelõztem Meg jó bután belebambultam a pilóta pfájába .
A járgányra ráférne egy kis ráncfelvarrás :S Kéne egy lánc meg e kerekeket át kéne zsíroztatni meg egy centír...Meg nemtom mi lehet az oka de kattog az eleje ha tekerem a kormányt..elég bosszantó. Lehet fejcsapág...
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. augusztus 15. - 11:15
Írta 2009. augusztus 15. - 09:45
Ózd közel van...talán erre fog járni a vas....jó tudom nincs rá sok esély, de hátha ez nyugtat imee
Írta 2009. augusztus 15. - 09:35
A járõröknek akiknek a kocsijáról olvasod a fent említett szlogent nem sok közül van az ilyen ügyekhez ez a nyomozók dolga lenne a házkutatási enegedély intézése tehát most te a járõröket b@szogatod olyan miatt amihez közük sincs. Amig nem voltam rendõr én is aszthittem hogy milyen zsir lesz semmi melo egész nap csak kocsikázok. Aha hát majdnem a rengeteg rettekkel annyi szopás van hogy el se tuod képzelni.
de nem lehet velük mit csinállni hidd el ha szabad kezet kapnánk már rég meg lett volna oldva ez a dolog.De kicsit fentebb ugy gondollják hogy jo ez igy
CUBE... your life!!!
Írta 2009. augusztus 15. - 08:28
Lehet hogy nem õk adják a házkutatásit...de valszeg nem a sértettnek kell kérnie. Vagy már azt is az okmányirodában lehet kérni?! Az hogy ki adja ki az említett engedélyt ebbõl a szempontból szemantikai kérdés. A rendõrök hozzáállása és a segítõkészség alapvetõ hiánya a baj. A kékek dolga intézkedni! És nem csak akkor ha potya büntipénz van kilátásba vagy a hatalmat kell fitogtatni!:behead:Ne hari de a házkutásási engedély nem a rendõrökön múlik nem õk adják
(én is rendõr vok :$)
Remélem egyszer eljutunk oda hogy a kékek nem csak baszogatni fogják az embereket(nincs lámpád,nincs csengõd, sötétített a kocsid ablaka). Jó volna ha vennék a bátorságot hogy szembeszálljanak az ingyenélõ retekfejûekkel és azokkal akik nem tudnak beilleszkedni és civilizáltan élni, dolgozni. Sajnos sok ember szemében (az enyémben is) a kékek valahol a retekfejûek után állnak a tisztességes emberek rangsorában. Amíg ez nem változik, lehet kezdeni lekapirgálni az én adómból vett oktáviáról meg navaráról a "szolgálunk és védünk" szlogent...
(én meg adófizetõ polgár vagyok :$)
Írta 2009. augusztus 15. - 07:52
(én is rendõr vok :$)
CUBE... your life!!!
Írta 2009. augusztus 14. - 21:56
diszkriminálnak!!!
hogy hogy a házkutatási engedélyt nehezebben adják meg??
pfuj!
még ebben is...
imi, részvét
ha akarsz összerakni vmi roncsot, van ez-az itthon
Írta 2009. augusztus 14. - 14:23
biztosításunk nincsen rá sajna.
egy sejtésünk van hogy ki lehetett az,de bizonyítani nem tudjuk még.
az egyetlen esélyem nagyából,ha akivel csak tudom köröztetem a bikeot hogy ha látják állítsák meg ha tudják,értesítsék a rendõröket,meg engem.aki elvitte az biztos nem fog rajtaülni,úgy is elbizniszeli,és aki megveszi rajta keresztül tudunk max eljutni a "tolvaj"ig...
egyébként meg tudta mit keres,mert csak a bicómat vitte el,pedig volt ott robogó is,hûtõ,stb...
Írta 2009. augusztus 14. - 11:27
Imee:részvétem....
Írta 2009. augusztus 14. - 09:05
Reggelt! Egykis érdekesség: http://kerekagy.blog...a_kresz_szerintköszi mindenkinek.
biztosítás nem volt rá
kékekhez most fogok menni,mert tegnap dolgoztam,és akkor értem haza,de tesómmal kihivattam õket még tegnap amikor telefonált nekem hogy mi történt.
Ha a lakásotokra van biztosítás valszeg abban benne foglaltatik a pince is...kérdezd meg az õsöket!
Ha van biztosítás akkor a kékeknél lekörmölt papírt kell bevinni a biztosítóhoz.
Ilyen világ van sajnos... lopnak mindent. Nélunk a telekrõl ellopták a kútfejet,lemezbudit, hintaállványt( 1,5 méterre be volt ásva a földbe!) és elloptak egy komplett faházat(!) és kaput (!). Gyakorlatilag annyit lehet tenni hogy felégetem az egészet, aztán felszántatom és behintem sóval....
Írta 2009. augusztus 14. - 08:28
biztosítás nem volt rá
kékekhez most fogok menni,mert tegnap dolgoztam,és akkor értem haza,de tesómmal kihivattam õket még tegnap amikor telefonált nekem hogy mi történt.
Írta 2009. augusztus 14. - 07:08
Részvétem Imee!!! Remélem megkerül a Csoda járgány!!!
Írta 2009. augusztus 14. - 06:22
Hiába válság van.Visznek ami mozdítható!
Nem bringa ugyan,de Nagymuterék kertjébõl a szallonasütõtt fujták meg egy éjszaka nem rég!Volt vagy 40 kg is!
Részvétem!
Figyelni fogunk!