Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Péntektõl rossz idõt mondtak máma reggel....
Nekem meg nincs idõm se megnézni mi recseg a hajtómû körül, lehet, h.
úgy fogom berakni bicajt a kocsiba, ahogy van.

Golya: igen.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hozzad vissza a takarofoliam szemet!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
kutya fule macsak farka hat itt olyan meleg van reggel 5 kor hogy majdnem lefordultam a bikerol!...
tegnap fenn nagymezon meg este sem volt rest a meleg...toltunk egy laza futast javorkut - nagymezo - banyahegyi elag - csipkes - le javor!
forrocsoki sziklaban udvarlas a kocsmarosholgynek!:D
minden napot igy ken zarni!:D

most megyek reggelizni!piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Norbi, mi van a jószággal?
Nekem a hajtómûvem körül recseg-ropog valami, de nagyon.
Igaz, még van rajta a Mátra marcis sárból...
Bányahegynél jártam, mikor hívtál, de ha hamarabb szólsz, akkor félúton visszafordulok. Bakker, így edzetlenül nagyon sok volt. Nem is sikerült befejezni. Többen panaszkodtak reggel, mikor meglátták az útvonalat, hogy ez nem férhet bele 63 km- be, meg a 2300 m szint...
Nem baj, elsõ rendezés, maj megtanulják.

Hát csak annyi volt hogy nagyon fel voltak lazulva a forgáspont rögzítõcsavarjai.Hazamentem-szétszed-kimos-bezsíroz-összerak és ok.Jó lett volna,jóidõ is volt(szép)viszont nagyon hideg volt.Majd jövõre.Hétvégén remélem jó idõnk lesz a Mátrába nem?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
kuckuc a póló ügyben sikerült vmit kideríteni??

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Norbi, mi van a jószággal?
Nekem a hajtómûvem körül recseg-ropog valami, de nagyon.
Igaz, még van rajta a Mátra marcis sárból...
Bányahegynél jártam, mikor hívtál, de ha hamarabb szólsz, akkor félúton visszafordulok. Bakker, így edzetlenül nagyon sok volt. Nem is sikerült befejezni. Többen panaszkodtak reggel, mikor meglátták az útvonalat, hogy ez nem férhet bele 63 km- be, meg a 2300 m szint...
Nem baj, elsõ rendezés, maj megtanulják.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nincs rossz idõ, csak rossz öltözék
téli napforduló körüli hétvégén biztos nem lesznek annyian ;-)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
a síház fõnöke egy *öcs.
azért van itt a síház. amíg a pénz motivál ész nélkül nem a természet szerete addig ez lesz.

a cserépkályha faja volt csak begyújtásnál füstöl mint állat.
egy pár kabátot megolvasztott már. :)

tegnap voltunk tar-kõ, három-kõ. azt hittem halahol mekit, plázát, vagy gucci boltot nyitottak annyi emberrel találkoztunk. a mûúton rengeteg a motoros.
mindeki kihasználja az utolsó jó idõt.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Koma

Ha az emberek nem akarnak fennaludni Bánkuton, nem is fognak
Vágom a Fehér Sast, télleg jó bõrben van de.
Lehet, a nem úttdor emberek annyira tisztelik a Bükköt, hogy inkább ki sem mennek, nehogy ottlétük ártó áááttitûdjével a természetet károsítsák
Inkább megnézik a szártalan bábakalács életciklusát 90 percbe sûritve a Hálózat Tv filmjében
Én pont Bánkutat nem csipázom annyira, azon dolgok miatt, amit emlitettél, hogy mivé lett. A lenti szockó siházat a kályhája miatt szerettem, mert tök jól neki lehetett dõlni háttal forralt bort kortyolgatva
/De milvel tomék nem nyitnak, hát nem dõlögetek/
Tulajdonképpen leszarom, hogy alakul az emberi tevékenység által létrehozott mûtárgyak sorsa, azon felül, hogy tisztelem azon természetbarátok keserves munkáját, amivel megalkották ezeket nekünk, hogy általuk teljesebb lehessen a kinn töltött idõnk gyönyöre, s elitélem azokat a retardáltakat, akik televésik "szeretlek mari!"-val
De én a látóköveken is teljesen jól tudok szórakozni, mondjuk egy 500m alatti ködös , nyálkás napon
Választhattuk volna cimbivel legutóbbi kinnalvósunk helyszínéül a Fehér Sast is, de vhogy mégis egy fasza kis kunyhó lett a cél, egy eldugott völgyben, teli Nagy pelével
Kitekertünk, kajáltunk tisztelegtünk a bükkben, majd hazamentünk

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
YO a szo Teso!...en most nem mennek bele magasroptu eszmefuttatasba...nem az erossegem!de van sztem ennek elotere ahol kialakult es csak utana lepet be a dolog a haloszobaba!
En most hulla faradtan tespedek a gep elott egy laza 35 km es gyalogtura utan 55+5os zsakkal!eroltett menetes kis okossag...ez elege huzz!
persze megfelelo mennyisegu jegert kellett ehhez elfogyasztanom!...elozo este kopuson!egy jo kis kinnalvasnal nincs is jobb!:D
rokafarm...:D

na megyek is!piszes mindegykiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Ott a 2 pont!:cool2:

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

tom:
indultok a "nyissukimegintasíházat!" versenyen?
Ha holnap kihúzzák a számaimat, hajjak meg' csinálok egy bicajosbarát helyet ott...

Sajnos ide jutottunk.Nyissuk ki megint a síházat....
Lefikázós duma.Tudjátok akik a régi síházat(Fehér Sas),merthogy az az õs síház,no azt úgy építették hogy hátizsákba cipelték fel a téglákat a turistaúton.....A ház fele Heves a másik fele Borsod megyében van....
A Bállványt(Petõfi kilátó)a volt alsós osztályfõnököm szülei a Lendeczky család építette fel többedmagával.....Becsüljétek a Bükköt és benne a páratlan szépségû Bánkútat!

Ma:az új síház bérlõhöz a sípályán jönnnek le kocsival! a fenti parkolóból,
a Bállvány alatt a réten zsír új Ford szabadidõ terepjáróval intelligens? úri?emberek csevegnek,quadoznak a szánkópályán és a sípályán quaddal és MTZ-vel közlekednek lefelé Száraz-völgy felé....

No ezeket Én biztos szóba fogom hozni ma a versenyen az ott illetékes embereknek....

A ház szépen felújítva,szállóvendég egy deka sem.Nyáron kihasználtsága nulla pedig nekem lenne egy-két ötletem......
Az új tulaj sem tervez hosszú távra,idézem:"kivárom a telet"....
A hozzáállásán ez látszik is.....

Kicsit több tiszteletet a környezetünknek,a Bükknek!Uraim!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
lehet, gorilla.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Ma miskolcon a tapolcai elágnál köszönt egy bringás, egy pöppet furának tartottam, hogy kihúzta magát menet közben, kétszer a mellére csapott és utána intett... Ez most valami új köszönés, vagy csak a fickó köszönt így??? :P

Vasárnap üveghuta??? Én ott leszek :)
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
hogymi? :)
eladó a síház?
ahogy hallom az elnök elég nagy adósságban volt nemrég. meg perelték. stb.
ha az én számaimat húznák ki megvenném pl. a csurgói házat és odaköltöznék. a vendéglátós szolgáltatás csak opcionális.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tom:
indultok a "nyissukimegintasíházat!" versenyen?
Ha holnap kihúzzák a számaimat, hajjak meg' csinálok egy bicajosbarát helyet ott...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

meg fotocellás ajtó ha kell valakinek :D

próbáld meg a házépítõs topikban hátha... :)
vagy keresd meg lovas "don" gabit hátha átveszi.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
van egy ilyen zsír új eladó http://www.samsung.c...=PS50B430P2WXXC meg fotocellás ajtó ha kell valakinek :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
eddig egyszer próbáltam meg ribizlibort készíteni, fél literes kólásflakonba 10 évesen, betettem a cipõs szekrénybe mondom jó meglepi lesz ha karácsonykor elõveszem a muteréknak :D vót meglepi amikor pár héttel késõbb, éjjel 3 kor szétdurrant a flaska és spriccolta szerte szét a rothadt levet :D

almám lenne egy kiló, szõlõm lesz talán egy diszperzites vedernyi... :D

visszatérve a fánkra: a haver pék osztan õt faggatom milyen módon kutyulják elõ a sütiket. Lisztbõl van egy halom fajta, meg a többi kütyü amit beletolnak egy kenyérbe. Pl a kókányos helyeken barna kenyér karamellt kap h barna legyen a fehérkenyér :D Mondtam neki h egy méteres angolrétest kérek reggelire, erre azt mondta hogy neki 30 centi a rekordja, és a méterbe belehalnék :D

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Le írnád a lekváros fánk készítési módját is!Bálint Gazda el bújhat az almafái alá!