na Gabi akkor hajrá!
maggi: agy kijavítva. hétfõn csomagolják/feladják; kedden kézbesítik. (nekem otthonra Mc-ra, remélem tesóm vagy vki át tudja majd venni...)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. október 16. - 19:20
Írta 2009. október 16. - 09:11
elvileg 18. a céldátum
asszony akkora, hogy a járdán is csak útvonalengedéllyel kruzolhat
gondolom az asszony már várja nagyon.
Írta 2009. október 16. - 07:59
a jardarol?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. október 16. - 07:48
elvileg 18. a céldátum
Képet!
Írta 2009. október 15. - 22:40
elvileg 18. a céldátum
Írta 2009. október 15. - 21:28
észleltem, ment válasz. juteszembe savanyú: utánpótlás világra jött már? mi a helyzet?
Írta 2009. október 15. - 20:59
Írta 2009. október 15. - 18:37
merem azt mondani Rajmi h egy hangyányit "kollegák" vagyunk. Idén diplomáztam ugye ME gépészmérnökin (vegyipari gépészmérnök) és jelenleg Pesten dolgozok a Chinoin Zrt.nél (Chinoin - Sanofi Aventis gyógyszergyár)
Az energia-üzemvitel részlegen dolgozok mûszaki mérnökként, de hozzám tartoznak a beépített automata tûzoltórendszerek.
Elég sokat megfordulok a létesítményi tûzoltóságon, szóval most fejlesztem a tûzoltógépészeti ismereteimet.
Van több rendszer: gázzaloltók (ebbõl is van: inergenes, fm200/kd200, CO2, de újabb telepítések mind inergen gázosak)
De a lényeg persze a Sprinkler rendszer. Ebbõl is van többféle (csak vizesek: nedves sprinkler, deluge szelepes nyílt szórófejes elõvezérelt rendszer.. meg vannak habos-sprinklerek a teknológiai terekbe, meg a tartályoknál; és van 1 habköddeloltó is!, vízköd az nincs.)
Múlt héten raktam le egy Beépített automata tûzoltórendszerek karbantartásához szükséges vizsgát.
Majd ha otthon leszek Miskolcon mehetnénk egy laza rájdra és beszélgetnénk.
minden jót üdv
Az energia-üzemvitel részlegen dolgozok mûszaki mérnökként, de hozzám tartoznak a beépített automata tûzoltórendszerek.
Elég sokat megfordulok a létesítményi tûzoltóságon, szóval most fejlesztem a tûzoltógépészeti ismereteimet.
Van több rendszer: gázzaloltók (ebbõl is van: inergenes, fm200/kd200, CO2, de újabb telepítések mind inergen gázosak)
De a lényeg persze a Sprinkler rendszer. Ebbõl is van többféle (csak vizesek: nedves sprinkler, deluge szelepes nyílt szórófejes elõvezérelt rendszer.. meg vannak habos-sprinklerek a teknológiai terekbe, meg a tartályoknál; és van 1 habköddeloltó is!, vízköd az nincs.)
Múlt héten raktam le egy Beépített automata tûzoltórendszerek karbantartásához szükséges vizsgát.
Majd ha otthon leszek Miskolcon mehetnénk egy laza rájdra és beszélgetnénk.
minden jót üdv
Írta 2009. október 14. - 21:32
Ezt most tenyleg nekem....olyan rendes vagy!De komolyan!
Figy man te most akkor hol vagy mit csinalsz mert nem hallottam rolad semmit az utobbi idoben!hazajonni!?...te tudod!
hatalmas futas volt ma is jovore megalapozom a tekerest!nagyon fog huzni!!!
piszes mindegy kiknek!
Figy man te most akkor hol vagy mit csinalsz mert nem hallottam rolad semmit az utobbi idoben!hazajonni!?...te tudod!
hatalmas futas volt ma is jovore megalapozom a tekerest!nagyon fog huzni!!!
piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2009. október 14. - 19:48
Írta 2009. október 14. - 17:33
barátnõméknél bükkszentkereszten bokáig érõ hó volt,nálunk is esett de rögtön el is olvad.várom már a hóban bicajozást:)
Írta 2009. október 14. - 15:14
semmi. rájuk írok holnap, vagy még ma, hogy mi van már? :chin:
meséljetek már, most hallottam rádióba h Mátrába és Bükkbe havazott. igaz ez? mivan Bánkúton? webcam on látom h kicsit fehér a pálya hétvégén lehet hazamegyek már csak emiatt is
zergabaszó a szél velencén-pesten
meséljetek már, most hallottam rádióba h Mátrába és Bükkbe havazott. igaz ez? mivan Bánkúton? webcam on látom h kicsit fehér a pálya hétvégén lehet hazamegyek már csak emiatt is
zergabaszó a szél velencén-pesten
Írta 2009. október 13. - 21:01
Írta 2009. október 10. - 15:54
Hali!
Van V fékes kerekem párban xt agy o km,mavic felni nem tom melyik,DT küllõ,arany küllõanya.
Ha kell valakinek szóljon!
Árat meg beszéljük.
Van V fékes kerekem párban xt agy o km,mavic felni nem tom melyik,DT küllõ,arany küllõanya.
Ha kell valakinek szóljon!
Árat meg beszéljük.
Írta 2009. október 09. - 23:12
mikor eloben lattalak nem volt ilyen nagy a szad....
kulonben is minek neked ilyen nagyerteku takarofolia....mikor csak magad ala teszed!
kulonben is faj a seggem mert hasitottam egy akkorat hogy elgorbult a palca a nyereg alatt:(...de kiegyenesitettem kicsit eroszkos voltam es mar jobb is lett!
de meg fajos farral toltunk egy laza javor - csipkes - bankut - nagymezo elott sargakereszt - vissza bankut es ki nagymezo - majd le javorra!
most mar csak lampafenynel lehetett mert keson indultunk de igy sokkal hosszabbnak tunik mint vilagosban!
valakinek nincs otthon elfekvoben real kis taposos pedalos platformos barmiczoja!?...hijon man fel ha akad es little magyar forinte atveszem!
Al-õre is koszonom!o vigyazz Bandira:D
piszes mindegy kiknek!
kulonben is minek neked ilyen nagyerteku takarofolia....mikor csak magad ala teszed!
kulonben is faj a seggem mert hasitottam egy akkorat hogy elgorbult a palca a nyereg alatt:(...de kiegyenesitettem kicsit eroszkos voltam es mar jobb is lett!
de meg fajos farral toltunk egy laza javor - csipkes - bankut - nagymezo elott sargakereszt - vissza bankut es ki nagymezo - majd le javorra!
most mar csak lampafenynel lehetett mert keson indultunk de igy sokkal hosszabbnak tunik mint vilagosban!
valakinek nincs otthon elfekvoben real kis taposos pedalos platformos barmiczoja!?...hijon man fel ha akad es little magyar forinte atveszem!
Al-õre is koszonom!o vigyazz Bandira:D
piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2009. október 09. - 20:50
Koc(k)a: valami hír?
még semmi! ha bármiféle jelzést kapok jelzem majd feléd egybõl! jövõ7en csak jeleznek vmit. ha mondjuk szerda-csütörtökig semmi akkor rájuk írok vagy felhívom õket!
Írta 2009. október 09. - 08:50
sziasztok!
Miskolcon és vonzáskörzetében keresek olyan céget, stúdiót akik audio szalagok digitalizálását eltudják végezni, számlával árajánlattal!
SOS kellene
Hétvégén putnok jön valaki?
Miskolcon és vonzáskörzetében keresek olyan céget, stúdiót akik audio szalagok digitalizálását eltudják végezni, számlával árajánlattal!
SOS kellene
Hétvégén putnok jön valaki?
Írta 2009. október 08. - 19:53
Írta 2009. október 07. - 19:01
Írta 2009. október 07. - 16:28
http://imagerz.com/QFdCWVoBAwQ
Eddig én úgy tudtam hogy martintelep és kistokaj között szirma van.
van még fejleszteni való a guglinak miskolc környékén
Eddig én úgy tudtam hogy martintelep és kistokaj között szirma van.
van még fejleszteni való a guglinak miskolc környékén