Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Mondjuk azért az is egy színvonal ahogy a modera buzerálja a népet. A fölösleges cukkolásnak, beszólogatásnak nincs értelme. Pláne ha az ember meg visszaszól akkor meg "emberunk kapott egy orokos kitiltast"....

"kulfoldon lehet kapni magyar ekezetes billentyuzetet" Had segítsek :)

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nb. emberunk kapott egy orokos kitiltast.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

Igen ez egy állapot,de az már érdem tisztelt ismeretlen,névtelen senki,hogy én már 1993-ban OB2. összetett voltam akkor még Cross-country-ban!Ott voltam a hazai mtb-s élet kialakulásakor,és még ma is tekerek!
Tiszteletlenség: az amikor olyanok szólnak bele a helyi dolgokba,akiknek semmi közük hozzá.Amúgy meg ha magyar vagy használj ékezeteket ha már a helyesírásról beszélünk!Nem szeretem ha "kivándorlók" ugatnak bele az itthoni dolgokba,de itt ez már csak ilyen,mert a moderátorok,meg a fórum istenek, igen nagynak képzelik magukat,szólásszabadság meg semmi,csak amit õk jónak látnak.Tisztelet a kivételnek.
Én a miskolciaknak írtam,miskolci problémáról-témáról.Azok is válaszoljanak.
Témát lezártnak tekintem,egy jó darabig megint elvettétek a kedvem a fórumtól,mert illetéktelenek dumálnak bele abba ami nem az õ dolguk.
Minden jót a miskolciaknak,a többieknek nem.Pláne nem a "kintrõl" okoskodóknak!

Az is egy állapot,hogy így viselkedsz,ennek pedig az az érdeme,hogy mindenki kiröhög!Túl a 4. X-en benõhetett volna már a fejed lágya annyira,hogy nem úgy kezeled a dolgokat mint egy sértõdött kamasz.Biztosan kisebbségi komplexusod van,vagy üldözési mániád,csúnya öregkora szokott lenni az ilyen embereknek :)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Hogy miken nem tudtok összeveszni...

Akkor maradjunk témánál:
1. A tulajdonosokat tényleg nem sajnáljuk, éhen halni nem fognak.
2. Sokaknak tényleg csak egy bolt.
3. Viszont tény, hogy a miskolci bicajos társadalomnak nem kis része járt be oda nem vásárlás, hanem konkrétan naplopás céljából. Az bezzeg jó volt, mikor egész délelõttöket (vagy délutánokat)
elüldögéltünk ott, ökörködve, az akkori személyzettel? Arról nem beszélve, hogy együtt jártunk velük bicajozni is. Azér' sokan tengették ott a napjaikat. Ha így vesszük akkor volt jó pár emberke, akinek mondjuk az élete része volt.
Az, hogy az új emberek óta milyen ott az élet, nem tudom miért van (mivel tök ugyanabból a csapatból vannak õk is).
(a törzsvásárlói dolgokról nem beszélek, nem mindig volt az olyan drága)

béke

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

a fene,már megint nem írhatok semmit mert nem miskolci vagyok :)

Jobb ha meghúzzuk magunkat Bálint! Ez már a második dobásunk! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
a fene,már megint nem írhatok semmit mert nem miskolci vagyok :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Igen ez egy állapot,de az már érdem tisztelt ismeretlen,névtelen senki,hogy én már 1993-ban OB2. összetett voltam akkor még Cross-country-ban!Ott voltam a hazai mtb-s élet kialakulásakor,és még ma is tekerek!
Tiszteletlenség: az amikor olyanok szólnak bele a helyi dolgokba,akiknek semmi közük hozzá.Amúgy meg ha magyar vagy használj ékezeteket ha már a helyesírásról beszélünk!Nem szeretem ha "kivándorlók" ugatnak bele az itthoni dolgokba,de itt ez már csak ilyen,mert a moderátorok,meg a fórum istenek, igen nagynak képzelik magukat,szólásszabadság meg semmi,csak amit õk jónak látnak.Tisztelet a kivételnek.
Témát lezártnak tekintem,egy jó darabig megint elvettétek a kedvem a fórumtól,mert illetéktelenek dumálnak bele abba ami nem az õ dolguk.

nem tudom miert gondolod hogy:

engem [vagy barkit] erdekel hogy mikor kezdted a bringazast.
kulfoldon lehet kapni magyar ekezetes billentyuzetet
nevtelen senkinek nevezhetsz valakit ok nelkul
a lokalpatriota topikba nem irhat barki barhonnan [nyilvanos forum... - mond ez neked valamit?]

ahhoz meg semmi kozod hogy hol elek.

szolasszabadsag meg van, de moderalt forum is, meg altalad elfogadott forumszabalyzat is.

ujra csak bizonyitottad hogy semmi keresnivalod itt, ugyhogy meg jo hogy elment a kedved a forumtol mert nekem meg elment a kedven toled. orokre.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Egy igazi Lokálpatrióta, a megfelelõ topicban! Senkinek egy szava sem lehet! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

az eletkor nem erdem hanem allapot. nem tesz sem jobba se szebbe sem okosabba [lasd helyesiras].

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Ez a Te véleményed,de Én már 1990ben a Marikoo-ban vásároltam a kerékpáros alkatrészeket,92ben pl. SPD-t meg cipõt,amikor a mostani fórumozók közül sokan! még a homokot kavargatták a játszótéren.Nekem kicsit "részem" a Marikoo mivel az életem részévé vált(mint Gábor csapattárs vagy mint Máté(õ a két fia Gyula bácsinak)szóval személyes közeli ismeretség köt össze a Marikoo minden tagjával egészen a kezdetektõl-máig),vagyis egy bizonyos idõszak (Kondezgyíkok-Marikoo)meghatározó szereplõjévé.

Látszik hogy te Maggi és Pityke nem szerepeltetek ebbe a történetbe......vagyis igen keveset,nektek a Marikoo csak egy üzletet jelent.

Tényleg nem szerepeltem ebben a történetben. Nekem tényleg csak egy bolt, ahol hogy jól (Kiscsipás Móó és Tomi idejében) hol kevésbé jól kiszolgáltak, ha volt jó áron olyan termék ami kellett. Sajnos az utóbbi idõben mind a kiszolgálás mind a teamékválaszték mind az árak tekintetében leromlott az üzletben.
Dicséretes, hogy a hazai montizás kezdetekor feccoltak lóvét az üzletbe és támogattak egy csapatot!
Nekem maga a Marikoo nem jelent semmit. De becsülöm az ott dolgozókat. Már csak azért i s mert elviselik a vezetõség érthetetlen üzletpolitikáját.
Ha lesz kiárusítás szóljatok! :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az eletkor nem erdem hanem allapot. nem tesz sem jobba se szebbe sem okosabba [lasd helyesiras].

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Õ dolguk.

Ez a Te véleményed,de Én már 1990ben a Marikoo-ban vásároltam a kerékpáros alkatrészeket,92ben pl. SPD-t meg cipõt,amikor a mostani fórumozók közül sokan! még a homokot kavargatták a játszótéren.Nekem kicsit "részem" a Marikoo mivel az életem részévé vált(mint Gábor csapattárs vagy mint Máté(õ a két fia Gyula bácsinak)szóval személyes közeli ismeretség köt össze a Marikoo minden tagjával egészen a kezdetektõl-máig),vagyis egy bizonyos idõszak (Kondezgyíkok-Marikoo)meghatározó szereplõjévé.

Látszik hogy te Maggi és Pityke nem szerepeltetek ebbe a történetbe......vagyis igen keveset,nektek a Marikoo csak egy üzletet jelent.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Mai mérleg:
Vitatigris gyümölcspüré: 109.- Ft
Borsodi Citromos sör: 250.- ft
RBálint mögött tekerni Ómassáig és rádöbbenni mekkora puding vagyok: Megfizethetetlen :)

Nato:
A netes biznic megöli a kiskereket akiknek nincs elég tõkéjük és kapcsolatuk. Ez van. Ha bezárnak akkor maximum azokat az embereket fogom sajnálni akik a kialakult helyzet miatt munkanélküliek lettek.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Õ dolguk.

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Sziasztok.
Jól láttam,vagy gondolom hogy közel 21 év után a Marikoo-amúgy nem csodálkozom rajta-bedobja a törölközõt?Boltra kiírva:üzlet tulajdonjoga eladó.......
Még csoda hogy eddig kihúzta,én már jó pár éve nem veszek szinte semmit "kerékpáros szaküzletbe" .

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no akkor tolhatsz is valahol egy tipust ajanlatot egyebeket

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
8as.ezt beszéltük múltkorában, hogy valószínû klárának már 9es cuccai vannak.de ha ez is érdekel,megegyezünk :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
9 fokozatu lanckereksort es lancot keresek keves futassal olcson
lehetoleg sram-ot

repasi balint: neked nem tudom mar mifele van. toled is varom az ajanlat.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Meg.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Bálint: voltál a 24 óráson? láttam egy pár NSE-s bringást, de téged sose.

nem,végül nem mentem.terveztünk NSE-s csapatot,csak akiket kérdeztem azok másik csapattal mentek,mi meg már nem tudunk volna annyian összejönni,hogy elinduljunk.majd jövõre.

valakit érdekel egy szingó szelepes latex belsõ?gyárilag hibás országúti belsõt ilyenre cserélték ki,csak most nincs egy 5. darabra szükségem..gyári,bontatlan dobozos.szeretném a lehetõ legközelebb a beszerzési árért eladni,vagy cserélni országútis verzióra