Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teló helyett merevvilla

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
510 hozzászólás a témában

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Az Axon árábol már kijön egy tora... De a merevnél off...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Azért írtam, hogy hardcore, mert nem sûrûn mernek utánam jönni olyan tempóval... De am akkor ez a cc... Én úgy tudtam, hogy az körpályán megy... Nem össze vissza... A merev villát meg azért kérdeztem, mert a telóval mindig csak a baj van... Most is amiatt van pöstön a Cube... De azt mondjátok, hogy nem bírná a vázam a merev telót, így már tárgytalan is... Hát akkor marad a gyüjtögetés és a Vadászat egy Torára...

HA pedig telót akarsz nézegetni, szerintem érdemes lehet a Suntour kínálatát is megnézni....

Raidon-Epicon-Axon -->itthon az a középsõ nem kapható, de be lehet szerezni az áruk pedig 50e forint alatt van újonnan!

Ha a Stevens csapatnak jó, akkor lehet, hogy te is meg fogsz vele elégedni...(én Axont használok... szerintem Reba szinten van...elötte azt használtam!)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ez alu villa? nem tûnik rossznak egyébként, sok ilyesmit látni. szerintem a "nagyok" átmatricázott változata lehet, de ez csak tipp.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Hát akkor marad a gyüjtögetés és a Vadászat egy Torára...

OFF

Inkább egy Rebára, ha a márkánál akarsz maradni.

ON

Mivel a P2 ára (is) kezd csillagászati magasságokba emelkedni, elgondolkoztam egy ilyen beszerzésén:
http://www.koloaspor...pells-xf5-long/
Ismeri-e valaki a márkát, esetleg a típust? Vagy felejtsem el, mert "olcsó sz.r"? Olipapa ennek a nagytesóját használja, Õ még nem törte el.
Teleszkópot nem akarok. Tavalyi Pyxis vázba tenném, ideiglenesen.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Majd gurulj le a halálfejes ösvényen a vár tövéhez.
Egy XC pálya egyébként jóval durvább részeken megy mint egy maraton.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Azért írtam, hogy hardcore, mert nem sûrûn mernek utánam jönni olyan tempóval... De am akkor ez a cc... Én úgy tudtam, hogy az körpályán megy... Nem össze vissza... A merev villát meg azért kérdeztem, mert a telóval mindig csak a baj van... Most is amiatt van pöstön a Cube... De azt mondjátok, hogy nem bírná a vázam a merev telót, így már tárgytalan is... Hát akkor marad a gyüjtögetés és a Vadászat egy Torára...
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Hát nem csak cc-zek... Szinte mindenféle mûfajt ûzök... Az aszfalttól a terepen át, a dagonyán keresztül mindenféleképpen Bicajozok...

bringádból következtettem....de ez mind beletartozik a cc-be, mivel hegyikerékpár elég változatosak a talaj és idõjárási viszonyok, attól h nagy köveken jössz le az még nem dh

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
eddig 2.1-es smart sam-et használtam kis nyomáson, most telóm van, de ha újraéled a singlespeed masina a merev villával akkor 2.25-ös racing ralph megy bele. nekem eddig se volt bajom a kényelemmel amikor merevet használtam, pedig mentünk a jánoshegyi "dh" pályákon is elég sûrûn. simán otthagytam a dirtbringás arcokat.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Próbálj ki elõre valami jó széles 2,25-2,3-as gumit, kicsit kisebb nyomáson. Azt nagyon megérezni, sokkal kényelmesebb lesz vele a menet.
Marci

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás

Na hát annyit sosem. Esetleg elõre-hátra, de azt is jókora ütésre. Messze nem nyújtja egy teló érzését.

én nem azt mondtam hogy olyan mint egy teló. írtam is hogy nem egy kategória a teló és a merev villa. lehet hogy annyit nem mozog a villa (függõlegesen nem is tudna), de lényegesen rugalmasabb mint egy acél. az is valami ha elõre-hátra mozog, mert kicsit simítja a terheléseket. egyértelmû hogy a merevvel keményebben kell menni ha ugyanazt, vagy hasonló sebességet szeretnél elérni mint telóval.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

a titán tényleg elég zsebbenúlós, de szerintem megéri, mert ha azt vesszük ad kb 3-4 centi rugóutat egy magasabb darab, plusz a 2.1-es 2.3-as gumi kis nyomáson újabb 3-4-5 centi rugóút

Azt felejtsd el, hogy a titán villa 3-4 centit mozog. Max. 1 IFA alatt. Havernak Morati villája van de õ is azt mondja, hogy egy jól leengedett gumit jobban megérezni. És mondom, könnyû váz nem bírja a merev villát. Neki már ráment erre 1 titán váza. Visszaült a régi jó cro-mo vázra, na, az bírja a merevvel hosszú évek óta.
Marci

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Hát nem csak cc-zek... Szinte mindenféle mûfajt ûzök... Az aszfalttól a terepen át, a dagonyán keresztül mindenféleképpen Bicajozok...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

a titán tényleg elég zsebbenúlós, de szerintem megéri, mert ha azt vesszük ad kb 3-4 centi rugóutat egy magasabb darab

Na hát annyit sosem. Esetleg elõre-hátra, de azt is jókora ütésre. Messze nem nyújtja egy teló érzését.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

... inkább hardcore :)

Az milyen állatfajta?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én tudom hol olvassa a sok hülyeséget...:)

amugy cc-zik a drága

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
95Kg és hát nem is tudom, hogy soroljam magam, inkább hardcore :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hát nem is tudom... De a karbonnak alacsony a súly tûrõ képessége nem??? Én még jókat nem igen hallottam róla...

Áruld már el nekem, hogy hány kiló vagy és milyen kategóriában kerékpározol?

Karbonról meg lehet kérdezni Dantét, a fõ kerékpár és alkatrész amortizátort.:D Öt éves az NSR karbon, és csak kcs-t és tagot kellett benne cserélni.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Hát nem is tudom... De a karbonnak alacsony a súly tûrõ képessége nem??? Én még jókat nem igen hallottam róla...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
attól függ kinek mi a drága. egy tora azért már általában elfogadható szintet képvisel mozgásban és merevségben, nem a legkönnyebb, de a mai telókat ugye kilóra adják, így minden egyes grammot csúnyán meg kell fizetni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
egyrészt semmi baj a karbonnal

másrészt mindenbõl drága egy normális....kevés pénzért ne várj sokat