Jelentkezz be Regisztrálj
Teló helyett merevvilla
Posted 2009. August 26. - 16:20
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2009. August 26. - 12:10
Azért írtam, hogy hardcore, mert nem sûrûn mernek utánam jönni olyan tempóval... De am akkor ez a cc... Én úgy tudtam, hogy az körpályán megy... Nem össze vissza... A merev villát meg azért kérdeztem, mert a telóval mindig csak a baj van... Most is amiatt van pöstön a Cube... De azt mondjátok, hogy nem bírná a vázam a merev telót, így már tárgytalan is... Hát akkor marad a gyüjtögetés és a Vadászat egy Torára...
HA pedig telót akarsz nézegetni, szerintem érdemes lehet a Suntour kínálatát is megnézni....
Raidon-Epicon-Axon -->itthon az a középsõ nem kapható, de be lehet szerezni az áruk pedig 50e forint alatt van újonnan!
Ha a Stevens csapatnak jó, akkor lehet, hogy te is meg fogsz vele elégedni...(én Axont használok... szerintem Reba szinten van...elötte azt használtam!)
Posted 2009. August 26. - 00:50
Posted 2009. August 24. - 18:36
Hát akkor marad a gyüjtögetés és a Vadászat egy Torára...
OFF
Inkább egy Rebára, ha a márkánál akarsz maradni.
ON
Mivel a P2 ára (is) kezd csillagászati magasságokba emelkedni, elgondolkoztam egy ilyen beszerzésén:
http://www.koloaspor...pells-xf5-long/
Ismeri-e valaki a márkát, esetleg a típust? Vagy felejtsem el, mert "olcsó sz.r"? Olipapa ennek a nagytesóját használja, Õ még nem törte el.
Teleszkópot nem akarok. Tavalyi Pyxis vázba tenném, ideiglenesen.
Race, no Rest!
Posted 2009. August 24. - 15:09
Egy XC pálya egyébként jóval durvább részeken megy mint egy maraton.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. August 24. - 15:01
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2009. August 24. - 14:23
Hát nem csak cc-zek... Szinte mindenféle mûfajt ûzök... Az aszfalttól a terepen át, a dagonyán keresztül mindenféleképpen Bicajozok...
bringádból következtettem....de ez mind beletartozik a cc-be, mivel hegyikerékpár elég változatosak a talaj és idõjárási viszonyok, attól h nagy köveken jössz le az még nem dh
Posted 2009. August 24. - 12:52
Posted 2009. August 24. - 00:29
Posted 2009. August 23. - 22:20
Na hát annyit sosem. Esetleg elõre-hátra, de azt is jókora ütésre. Messze nem nyújtja egy teló érzését.
én nem azt mondtam hogy olyan mint egy teló. írtam is hogy nem egy kategória a teló és a merev villa. lehet hogy annyit nem mozog a villa (függõlegesen nem is tudna), de lényegesen rugalmasabb mint egy acél. az is valami ha elõre-hátra mozog, mert kicsit simítja a terheléseket. egyértelmû hogy a merevvel keményebben kell menni ha ugyanazt, vagy hasonló sebességet szeretnél elérni mint telóval.
Posted 2009. August 23. - 22:04
a titán tényleg elég zsebbenúlós, de szerintem megéri, mert ha azt vesszük ad kb 3-4 centi rugóutat egy magasabb darab, plusz a 2.1-es 2.3-as gumi kis nyomáson újabb 3-4-5 centi rugóút
Azt felejtsd el, hogy a titán villa 3-4 centit mozog. Max. 1 IFA alatt. Havernak Morati villája van de õ is azt mondja, hogy egy jól leengedett gumit jobban megérezni. És mondom, könnyû váz nem bírja a merev villát. Neki már ráment erre 1 titán váza. Visszaült a régi jó cro-mo vázra, na, az bírja a merevvel hosszú évek óta.
Posted 2009. August 23. - 20:55
Posted 2009. August 23. - 20:54
Na hát annyit sosem. Esetleg elõre-hátra, de azt is jókora ütésre. Messze nem nyújtja egy teló érzését.a titán tényleg elég zsebbenúlós, de szerintem megéri, mert ha azt vesszük ad kb 3-4 centi rugóutat egy magasabb darab
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. August 23. - 20:25
Posted 2009. August 23. - 20:17
Posted 2009. August 23. - 20:16
Posted 2009. August 23. - 19:39
Áruld már el nekem, hogy hány kiló vagy és milyen kategóriában kerékpározol?Hát nem is tudom... De a karbonnak alacsony a súly tûrõ képessége nem??? Én még jókat nem igen hallottam róla...
Karbonról meg lehet kérdezni Dantét, a fõ kerékpár és alkatrész amortizátort. Öt éves az NSR karbon, és csak kcs-t és tagot kellett benne cserélni.
Posted 2009. August 23. - 19:34
Posted 2009. August 23. - 11:13
Posted 2009. August 23. - 10:47
másrészt mindenbõl drága egy normális....kevés pénzért ne várj sokat