Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Az élet az, majd késõbb hozzászoksz ;-)
Én pl azon vacillálok most, hogy egyáltalán érdemes-e lecserélnem a biciklin az alkatrészeket

persze..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Az élet az, majd késõbb hozzászoksz ;-)
Én pl azon vacillálok most, hogy egyáltalán érdemes-e lecserélnem a biciklin az alkatrészeket

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Jó reggelt! Komolyak vagytok már hajnalban...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

miért?
diák vagy.
havonta megveszed
a suli és a lakásod között
mi ebben az értelmetlen?
ha máshova mész, és jegyet akarsz venni, azt már hobbiból teszed... nem iskolai kötelezettség....
logikus, érthetõ.
(hogy elitélendõ-e, azt döntse el mindenki maga, de szvsz nem szükségszerüen hülyeség)

arra gondoltam h ha vki pl a miskolci egyetemre jár de az ország másik végén lakik (mert van ilyen) akkor neki fölösleges bérltetet vennie mert 1 honapba lehet hogy csak 2x megy haza és vissza. 90% os jeggyel meg jobban kijönne....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
D-Ralph? :)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Éljenek a verebek!
Amúgy meg a legszomorúbb az egészben,hogy még a fényt sem látni az alagút (bánya?) végén,nemhogy mást...
De ez már egy másik történet,ami történetesen NEM IDE tartozik.
Na,megyek átvilágíttatom magam.
;-)
(csak nehogy fény derüljön az ügynök múltamra)
:-D
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
huh, tényleg.... igazad lesz!Sõt!Lehet átneveztetem mondjuk, mert kisebbség és mindenki elõítéletes vele :-( (Egy másik kisebbség meg tõle fél :D )
Ralph, a véreb sem életbiztosítás, legyen inkább veréb ;-) :D hülye egy ország lett Mo.

-=B.B.B.=-

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Mostantól figyeljetek oda, hogy mit írtok , mert ha rám félelemmel hat akkor itt fejek hullhatnak ( ;) ) s elnézést hogy mindenem fekete ( bicikli,ruhák ,stb ) nem politizálok,ironizálok

Jogállam,vagy mi a fene?
Megérjük majd azt is,hogy Faustot át kell festetned?
(besz@rás)
Amúgy meg,aki akar "monnyon le"!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mostantól figyeljetek oda, hogy mit írtok , mert ha rám félelemmel hat akkor itt fejek hullhatnak ( ;) ) s elnézést hogy mindenem fekete ( bicikli,ruhák ,stb ) nem politizálok,ironizálok

-=B.B.B.=-

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Hármasikrek legyenek azok a farfekvéses sünök!!!!

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Szüljön farfekvéses sünt az az idióta barom, aki kiugrott elém ma reggel a Batthyány téren a buszmegállónál. Még jó hogy korlát van. De leleményes a magyar. Mit neki korlát, átugrojok és közben leszarjuk, hogy esetleg jön is valaki a bicikliúton. Az meg fõleg hidegen hagy, hogy esteleg a biciklis miattam taknyolt, lényeg, hogy elérjem a villamost. És üzenem a többi utasnak is, hogy legközelebb nem röhögni kéne, hanem pl. megkérdezni, hogy nincs-e valami bajom. Bár mit vár az ember. (M)agyarországon vagyunk, nem Európában...
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Mennem kellene tüdõszûrésre (munkaalkalmasság).
Egy porcikám sem kívánja a kórházi légkört.
Sajnos nem lehet elbliccelni.
De legalább megnézem,hogy mûködik az új rendszer.
;-)
(pénzt vigyek?)
:-D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
biztos?

ehe

jó ez a korai kelés
csak furcsán áll még a szemem kicsit :-)

ja és tegnap meg elõtet iv+ ment elölben két hónap semmi mászás után ami kicsit meglepett, de örültem neki :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

értelmetlennek tartanám ha 90% os kedv. csak bérletre vonatkozna.

miért?
diák vagy.
havonta megveszed
a suli és a lakásod között
mi ebben az értelmetlen?
ha máshova mész, és jegyet akarsz venni, azt már hobbiból teszed... nem iskolai kötelezettség....
logikus, érthetõ.
(hogy elitélendõ-e, azt döntse el mindenki maga, de szvsz nem szükségszerüen hülyeség)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jaja, világos, közben megnéztem az adatlapját is. :)

ez a schotky dióda ez gyakorlatilag azért jó, mert nagyon gyorsan kapcsol, és közben annyi feszültséget ejt, mint egy Si? tehát igazából ebbõl bármilyen jó?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
...és mivel nem használjuk a másik "bigyulát" nincs bekötve sehova.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

az u2b az olyan, hogy vegy tokban tobb cumo van
szal van egy 8 labas ic abban ket ilyen bigyula fer el pl

szóval a számok ottan a lábakat jelölik. ?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az u2b az olyan, hogy vegy tokban tobb cumo van
szal van egy 8 labas ic abban ket ilyen bigyula fer el pl

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

helyi bérletem is 1800 ról 2200 re emelkedett és cserébe azt kapom érte h össze vissza késnek.. robogoval vagy simsonnal olcsobban kijönnék.

ha Charon megszabadul a tandemtõl, akkor keresek megoldást a csomagszállításra, aztán tekerünk fel haverral... (55 km, nekem olyan 1.45-2.00 közt szokott lenni - csomagok nélkül. gondolom a tandem gyorsabb...) :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tényleg egyedül Lornak esett le, hogy a háusz az csak ismétles. Ráadásul ugyanazok az epizódok most mennek harmadszor. (nem tévézem amúgy, csak az egész család ezen röhög)