Hozé apuka: mikor ohajtatok jönni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Csomót?itt sem vagy képben. ez abszolut hülyeség, pont ellenkezõleg. egy csomó olyan új pályát adtak át a közelmúltban, hogy az elõzéseket segítsék - és ez sikerült is.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
ebbõl ezt sikerült leszûrni? ilyet senki nem mondott. de látod, neked sem tetszik, ha vki a furcsa stílusodra furcsán reagál. engem már nem zavar, de lehet valaki még nem tudja mi a pálya nálad.lcs: akkor nem irhatom le a velemenyem?
csak mas?
nem nagyon vagy képben - nem is errõl volt szó, hanem akkor még a fociról...lor,
vannak dolgok amit illik szeretni.
Ilyen egy bizonyos korban az F1.
Azután persze mindenki kinövi, ki elõbb, ki utóbb.
itt sem vagy képben. ez abszolut hülyeség, pont ellenkezõleg. egy csomó olyan új pályát adtak át a közelmúltban, hogy az elõzéseket segítsék - és ez sikerült is.Az külön tetszik, hogy olyan pályákat építenek, ahol nem nagyon lehet elõzni, így a verseny szombaton eldõl.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ezt olvastuk mi is. unokabátyónak kellett valami villanyszerelõs szabvány, aztán regisztrálni akart, de már a szabványok listájának megnézéséhez is fizetni kellett volna...a szabvanyugyi testulet 2007 julius 1-tol megvaltoztatta a hozzaallasat a szabvanyjegyzekhez. a szabvanyok _listaja_ fizetos lett, meghozza _perc_ alapu! 'erre kossetek gorcsot!'
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
es nem divatsport.
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Az amerikai foci pedig jó játék.
RAUH-Welt
B E G R I F F
egyszer te vagy a galamb, aztán meg a szoborNézzétek meg ezt és akkor kicsit talán megváltozik a véleményetek arról, h mennyire unalmas egy sport:
ezt Te mondod?vot beszolni!
irhatnal rendesen mert nem ertem mit akarsz
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nézzétek meg ezt és akkor kicsit talán megváltozik a véleményetek arról, h mennyire unalmas egy sport:
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!