Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Matyi
most akkor leszünk kopaszok vagy se?
nekem már pár napja motoszkál az gondolat a fejemben az egészséges fejbõr iránt :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ABUS Steel-o-flex, granit, granit plus, 8-as szinttõl már elég jók.
Nekem Centuro 860 van, és brutális a kinézete is.
Zöldpont (bicycle.hu) potom ár.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kiscsillag a körösztanyád ;) vagyis plusz 2 részed van amit már innen
http://sp.hck.hu/epi...9b5ac4e04ea3966
is le tudtál tölteni... tökjó :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem-nem, kiscsillag ;) a 7. résznél abbahagyták a 11. szezont tavasszal. Most folytatják ;)
Ja zOrg, nekem az SG a harmadik sorozat amit nézek. Az is jóféle, de abból majd csak jövõ héten lesz új...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A South Park van vagy fél éves.... :)

-=B.B.B.=-

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Prison Break harmadik évad.
Ha valamit lehet fokozni,akkor ez az...
(na,mi volt a dobozban?)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

ABUS a nyerõ!
Zeg is békés környék. Mikor épp Bpesten telnek napjaim, hozzá kell szoknom az agresszivitáshoz...

Éééés új House(4X3), új South Park(11X9) jeeeeeee

Né'má'! Ugyanarra a két sorozatra vagy "rágyógyulva", mint én.
(Kell vennem kazalnyi üres DVD-t, hogy a House elsõ 3 szezonját kiarchiválhassam végre. Meg kellene egy külön gép lassan, ami 100 % csak ezt végzi...)
"In idem flumen bis non descendimus"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
ABUS a nyerõ!
Zeg is békés környék. Mikor épp Bpesten telnek napjaim, hozzá kell szoknom az agresszivitáshoz...

Éééés új House(4X3), új South Park(11X9) jeeeeeee

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Dante, melyik Citadel volt?
...lakatot akarok venni, keresgélek.

Tényleg, az agresszivitásról jut eszembe, ki mondta, hogy van "nem parkolok a bringaúton" matricája? A(z asszem) Karinthy ezekért a matricákért kiált.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Hogy a jó édes...annak a köcsögnek, aki tegnap megpróbálta feltörni a városi gépet (fûrésszel megkarcolták a citadel láncot...), s miután nem sikerült, hosszában végigvágta a Fizik Nisene CP nyergemet! :mad: Hú, most rohadtul mérges vagyok, destruktív köcsögök vannak a városban. Miért jó szétrongálni, ha már megfújni nem megy? :wtf:

Dante téged láttunk ma a Keletiben, kerón, még ép nyereggel?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nógrád megye is tahógyár.... fél liter kóla az arcba és ablakon kiröhögés,padkáraszorítás stb taxissal mi is majdnem bunyóztunk

-=B.B.B.=-

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

JÖN A FRONT??!

Jön.

Másrészt: én már-már hitetlenkedve olvasom a történeteiteket, mivel itt "vidéken" velem ilyen nagyon ritkán fordul elõ. Utoljára tavaly volt egy autós, aki direkt kielõzött velem szembe. Székesfehérvár (és környéke) a béke szigete a ti sztorijaitokhoz mérten.
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tanulság: városi gépre olcsó nyerget!
btw sorry

Tegnap egyébként láttam egy lincselést.
Eldurrant az agya egy teherautósofõrnek és megpróbált nekem jönni, majd nekiállt nyomni a dudát. Megelõzött végül, meg az elõttem haladó futár srácot is, aztán a visszapillantóba tekintgetve úgy ráhúzta a kormányt, hogy majdnem az árokban kötött ki mindkettõ. (Én lemaradtam kicsit.)
Aztán a piros lámpánál utolértük és a csóka kiszállt egy pajszerrel, hogy õ most móresre neveli a bringás nemzedéket.
Elõkerült az ABUS bringazár részünkrõl védekezésképpen, majd érkezett egy másik futár is, meg egy másik városi harcos. Utóbbi már a rendõrséget hívta, én meg jöttem tovább.

JÖN A FRONT??!

MJani: Ha azt vesszük, hogy anno a HHH24h elég technikás volt és kettõ darab is volt az ilyen típusú letörésbõl, akkor az ésszel beugrod kategória a nyerõ. Csak ne legyen csõrös. Minél gyorsabban megközelít, pici fék a biztonság kedvéért, ha kell és repül, leérkezik, teker tovább.
A lassítás-gyorsítás idõt és energiát vesz el.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Lenne egy kérdésem a jól lejtõzõ dh-sokhoz, xc-sekhez. Adott egy xc-s letörés (olyan letörés, amin le lehet gurulni, nem kell ugrani), hogyan gyorsabb rajta lemenni? 1. beleugrok vagy 2. testbõl belenyomom a bringát. A km órám szerint a 2. a gyorsabb, de lehet én vagyok a gyenge pont a beleugrásnál.

Melyik módozatban nagyobb a megközelítési sebesség? Próbáld meg mindkét megoldást többször, és válaszd azt, amelyik szimpatikusabb! Fõleg, hogy ismered azt a terepet.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Konás te csak vasárnap mégy, vagy már szombaton is ottleszel?

Fodrász on the way... kopasz legyek-e :D

szombat este fennalszom vp-ben, aztán vasárnap megyünk együtt, ha el nem alszok megint :D

legyél kopasz! akkor levágatom én is a hajam :)

ma beszélgettem a Raiffeisen bankkal, mind központi telefonszámmal, mint a helyi bankkal, hihetetlenül kedvesek. nagyon "nyalnak"!
meglepõ, hogy manapság ilyen is van...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hogy a jó édes...annak a köcsögnek, aki tegnap megpróbálta feltörni a városi gépet (fûrésszel megkarcolták a citadel láncot...), s miután nem sikerült, hosszában végigvágta a Fizik Nisene CP nyergemet! :mad: Hú, most rohadtul mérges vagyok, destruktív köcsögök vannak a városban. Miért jó szétrongálni, ha már megfújni nem megy? :wtf:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

vki ebresszen fel 11 korul.

Jó lesz most is? :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ajaj, tegnap jöttem rá hogy annyit országutiztam és olyan keveset mentem montival, hogy az utóbbi már nem megy jól lefelé... Kéne valami Schladmingi edzõtábor vagy vmi :D
Konás te csak vasárnap mégy, vagy már szombaton is ottleszel?

Fodrász on the way... kopasz legyek-e :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Mindjárt megyek csúszni, Daki-ra, nagyon jó lesz :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vki ebresszen fel 11 korul.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...