Wow, most jöttem rá h. van még 1 kis rák a hûtõben... Nem szenyát reggelizek

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A sebesség mindent megold.
ha fejben rendbe rakná magát a srác, akkor jobban menneEz azt jelenti, hogy ha megsérted a fényezést/tükröt/márkajelzést/ablakot, akkor dühödten önbíráskodni fog és sosem leszel magyar bajnok.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nincsenek párban az értékeid, amire számolja ezeket? Úgy emlékszem, hogy a t-statok a párban lévõ halmazok (mondjuk az adathalmazod és egy másik, példa halmaz közötti) valamilyen várható értékét adták meg (vagy valamilyen hipotézisról döntött, szabadsági fokok meg mindenféle t táblázatból kikeresett értékek alapján?), de jó rég volt már, és a statkönyvem sem találom...
Pedig ezeket anno értettem, sõt még szerettem is, de 4 év alatt mindent elfelejtettem.
Az autósok nagyon féltik a fényezést/tükröt/márkajelzést/ablakot.
NE ÍGY! NE ÍGY!
183
Képzelj el egy Jorci alkatú szekrényt, aki elkezd rohanni feléd úgy, hogy nem tudsz HOVA elfutni/tekerni. :]
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
kérdés valaki statisztikához értõhöz (fáradt vagyok most utánanézni "szakirodalomban"
mit jelent?
t-statistics (deviation from estimate as times standard error, appropriate degrees of freedom, two -tailed)
van egy rakat értékem, amit számol a tábla, mindegyikhez van egy ilyen is mellé
pl 44%, 98%, 10% ilyesmi
0.066%-nál kifeketíti, hogy valami gáz van
Ez azt jelenti, hogy nem megbízható az érték, akármi is jött ki? (Ergo x%, hogy tényleg az?)
a standard error-t az egész kupac adathalmazra adja meg még pluszban