Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. november 10. - 10:59

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. november 10. - 10:46

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. november 10. - 10:20

de vagy sok sor vagy jager.
az a durva egyebkent barhova megyek forumokra
mindenhol ott van a hire
en meg buszken hatradolok, hogy nalunk nott fel. :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. november 10. - 09:43

vdani. A vdani.
ha nem tudjatok ki, az csak azt jelenti, hogy tul keson regeltetek.
amúgy jéger, nem? mintha az lett volna a megállapodás :-)
Írta 2007. november 10. - 09:43

Itt is.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. november 10. - 08:59

Írta 2007. november 10. - 03:12

fontos: kínai chang ying XLR3, illetve rca és 6.3 jack csalatkozót soha ne vegyetek..a három forrpontot egymáshoz képest mindig kb. 45 fokkal van el forgatni - így ni: \_/ tehát még véletlen sincs olyan szitu, hogy egy ütemben 10 sec alatt megforrassza az ember mind a három kábelt. rohadtélet. nem, nem magamtól vettem ilyet, csak kiürült a neutrik csatlakozós dobozom, ellenben a basys, bár közel van, de este 8kor már nincs nyitva. ilyenek voltak itthon, egy rosszabb napomon vettem, ha jól emlékszem, mert olcsó volt.
ha már belejöttem az építésbe, akkor gyorsan kifúrtam még pár panelt , holnap mehetek venni új fúróhegyeket (0.5, 0~0.8, illetve 1 és 1.5 mmeseket..), 200-300 lyukat bírt mindegyik kb. pedig nem is al egolcsóbbat szoktam venni. (@hozé: istenjó a minifúró, jól és gyorsan ehet vele dolgozni egy kis gyakorlás után:)), illetve pákahegyet, mert azt is odapörköltem (nem rakjuk le a forró pákát a zsugorfóliára, mert elég büdös lesz, illetve sikálhatod fél óráig, mire újra használható lesz)...de legalább hívtak, hogy kicserélték bármiféle blokk nélkül a 2 használat után elszakadt RP zsákom, király.
rohadtsokat irtatok tegnap, Olee-nak a sörösvegyületese nagyon ott volt, tigrisnek szép az új biciklije, CJ meg csak szimplán kész röhej - most tényleg ezen akadsz fent? nehogymár...
gépészektõl kérdezném: ha egy 12-18 voltos, nagy fordulatszámú (10-12ezer/perc), de kis nyomatékú DC-motort sokszor egymás után ki be kapcsolgatok 5-10 másodpercenként fél órán keresztül, akkor az egészséges neki?
Írta 2007. november 10. - 01:42

'nagy az Isten állatkertje...csak túl alacsony a kerítés'

Írta 2007. november 10. - 01:24

érdemes elolvasni
bár lehet inkább a gypbe kelett volna
de ez biztos õ? ennyire hülye nem lehet õsem..
Írta 2007. november 10. - 00:48

ha te tudnád nálunk mivolt míg tizenéves voltam....én megmondtam volt is kajabálás rendesen. Csak merni kell és éppész érvekkel érvelni ha az nem megy akkor otthagyni az egészet. A felindulás csak átmeneti. Mire visszaérsz általában lenyugszanak a kedélyek. _Ha ezt eljátszod mikor kitör a balhé 2-3 után észreveszik hogy ez így nem jó. Megkell mondani hogy nyugodtan egyasztalnál is meglehet beszélni. Ha megint ugyérzed kezdõdik a balhé kiabálás miegyebek,akkor megmondod részedrõl ennyi. S ott hagyod. Nekem bevált;)köszi eddig a 2. együttérzõ
a tyúkól meg olyan tiszta hogy simán ottalhatok:D
csak ez nálunk nem igy megy hogy hip hop azt fogom elmegyek.mert akkor gáz lesz.de nagyon nagy.orbitális.de ezt hagyjuk szerintem.
Írta 2007. november 10. - 00:43

ha nem tudjatok ki, az csak azt jelenti, hogy tul keson regeltetek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. november 10. - 00:42

higyétel el a lelki terror rosszabb mintha jól megvernek... Nem irigylem CJ-t.
CJ: ilyenkor jön az amikor már nem bírod a 'rizsát' felállsz és ott hagyod akár erõszakkal is az egészet és elmész tekerni. Lehet hogy este a tyúkokkal alszol, de hidd el megéri.
köszi eddig a 2. együttérzõ

a tyúkól meg olyan tiszta hogy simán ottalhatok:D
csak ez nálunk nem igy megy hogy hip hop azt fogom elmegyek.mert akkor gáz lesz.de nagyon nagy.orbitális.de ezt hagyjuk szerintem.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. november 10. - 00:42

judit:
találtam is róla:
" A nicknévhez tartozó bemutatkozó sort hirdetõtáblának használta, majd 4-5 jó nagy képet szúrt be oda. A fórumok kb 90%-át kiborította..."
és egy utolsó áááá:
"Ezen a képen kérlek szépen 1 db terepjárót látok aminek neve: PORSCHE CAYENNE
Ez csak egy kép de van rengeteg avatás közbeni kép róla.
Van egy amikor kb. 70 centi sárban tépi magát elõre miközben Te: bent ülsz egy öltönyben és hallgatod a DVD-t a fûtött/hûtött bõrfotelben.
VDaNi"
"HOVÁ TÛNT VDANI

Szerintem már pár napja egy Porsche Cayenne-ben üldögél egy 70 cm mély dagonya közepén, ahol a hûtött-fûtött bõrfotelben a DVD-t hallgatva (persze öltönyben) azon töpreng, hogy vajon mi lehet a baj. Mert a terepjáró nem mozdul, kiszállni meg nem lehet, mert sáros lesz az öltönye. Talán hívni kellene a márkaszerviz segélyszolgálatát.

Lásd: Kedvenc auto(itok)."
hogy mik vannak ? (voltak?!)
Írta 2007. november 10. - 00:41

Írta 2007. november 10. - 00:33

meg a Smarttal?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 10. - 00:30

post of the weekpost of the day

(mondjuk nekem azért eszembejutott egy bizonyos ember is, akinek a neve emlitése után jönnék egy sörrel

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. november 10. - 00:10

CJ: ilyenkor jön az amikor már nem bírod a 'rizsát' felállsz és ott hagyod akár erõszakkal is az egészet és elmész tekerni. Lehet hogy este a tyúkokkal alszol, de hidd el megéri.
Írta 2007. november 09. - 23:15

ezt még én is tudom, pedig csak egy utolsó 1ledes gombelemes villogót használok
post of the day
RAUH-Welt
B E G R I F F