mondjuk vagy 10 éve nem hordok órát, nem is akarok ilyesmire költeni, meg nem is igazán tudom értékelni mint tárgyat sem.92 ben vettem egy casiot, valamikor 8-10 éve cseréltettem benne elemet, aztán rájöttem hogy idegesít ha a kezemen van. 2-3 éve egyszer valamiért beállítottam az ébresztést reggel 6-ra....aztán eltünt.minden reggel csipogott valahol -idõállításnál ugye 7 kor- aztán most hogy kipakoltuk a lakást már nem csipog,11pm múlt 4 pereccel?
Nekem Caterpillar órám van,csinos kis fogaskerék-dobozzalvolt 24 órás Swatch-om(Tig,azon nem igazodtál volna el hirtelen
) dél ott volt rajta,mint amúgy a 6 óra
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. november 15. - 14:53
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. november 15. - 14:52
szerintem eszméletlen szép az az egymutatós MeisterSinger....
Ja és imádom a MÉZES-MÁLNÁS Fütyülõst
Ja és imádom a MÉZES-MÁLNÁS Fütyülõst
Írta 2007. november 15. - 14:39
11pm múlt 4 pereccel?
Nekem Caterpillar órám van,csinos kis fogaskerék-dobozzal
volt 24 órás Swatch-om(Tig,azon nem igazodtál volna el hirtelen
) dél ott volt rajta,mint amúgy a 6 óra
Nekem Caterpillar órám van,csinos kis fogaskerék-dobozzal
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. november 15. - 14:32
és ez most mennyit mutat ?
még a 2 mutatóst is nehezen értelmezem, de ez halál....
qrva angoltanár mindig azzal szórakozott hogy tõlem kérdezte az idõt, a mutatós falióráról....2mp mire rájövök hogy mennyi, aztán még rakjam össze angolul...
még a 2 mutatóst is nehezen értelmezem, de ez halál....
qrva angoltanár mindig azzal szórakozott hogy tõlem kérdezte az idõt, a mutatós falióráról....2mp mire rájövök hogy mennyi, aztán még rakjam össze angolul...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2007. november 15. - 14:25
Szerintem elég lenne hozzá olyan 0.2 perc...edit; ezt az egymutatósat azért szokni kéne egy darabig
Szerk.:
Most jut eszembe: hordtam órát egy-két hónapig vagy 3 évvel ezelõtt; itt figyel a dobozában lemerült elemmel:
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2007. november 15. - 14:19
Írta 2007. november 15. - 14:07
La Grande Classique de Longineshttp://www.rogers.hu...a&fajtanev=Tour
szerelmes lettem :love1:

Mint tárgy - mellesleg nem hordok órát.
Amióta viszont megmutatta Hozé, azóta ez a per definitionem (és "csak" 150kFt):
http://www.meistersi...e=show/index160
"In idem flumen bis non descendimus"
vendég_Charon_*
Írta 2007. november 15. - 13:52
vendég_Charon_*
Egyébként érdekes, hogy Angliában még a férfiak nõvé operálását is állja a tb
Itt a TB sokszor még a vizsgálatok tényleges (anyag)költségét sem állja!
plusz veri a mellét, hogy õ finanszíroz
pff
Írta 2007. november 15. - 13:50
Az óra is függõség, pár hónapja sikerült leszoknom. Most másra költhetem a képzeletbeli megtakarításomat.
Írta 2007. november 15. - 13:42
mikor szüleim elváltak anya is rászokott a bagóra.....egyszer lent volt unokatesóm aki szintén dohányzik, kiültek a teraszunkra fütölni, meg beszélgetnim nagyon sokat szívott el anya, akkor megundorodott tõle, azóta egy szálat se....
Dave: szép ketyegõ, TagHeuer õra a nagy álom nekem is csak 2-300e
no meg a Tissot
Dave: szép ketyegõ, TagHeuer õra a nagy álom nekem is csak 2-300e
Írta 2007. november 15. - 13:38
nekem egy jó kis Tag Heuer órára fájt mindig is a fogam, talán majd 20 év múlva elkezdhetek spórolni rá. 
most egy ilyenem van, ~3 éve kaptam "ballagási ajándék"-ként (ami azért idézõjel, mert nem volt ballagásom - 6 osztályos gimi). azóta nem kellett elemet cserélni benne, illetve utánállítani sem (csak a nyári/téli idõszámítást beállítani rajta):
http://img04.shop-pr...uct/1317680.jpg
a hó itt még nem esik, ellenben én most megyek fizika OKTV-re,(5 óra, 5 példa, gyáá), addig ne is essen, míg beérek a suliba.
most egy ilyenem van, ~3 éve kaptam "ballagási ajándék"-ként (ami azért idézõjel, mert nem volt ballagásom - 6 osztályos gimi). azóta nem kellett elemet cserélni benne, illetve utánállítani sem (csak a nyári/téli idõszámítást beállítani rajta):
http://img04.shop-pr...uct/1317680.jpg
a hó itt még nem esik, ellenben én most megyek fizika OKTV-re,(5 óra, 5 példa, gyáá), addig ne is essen, míg beérek a suliba.
Írta 2007. november 15. - 13:37
Tetszik ez a petárdás szöveg.
Az angol egészségügy elég jó, nekünk is azt kéne megcéloznunk.
ESIK A HÓ!
ESIK A HÓ!
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. november 15. - 13:31
Értem,akkor marad az angélus vizsgálatos megoldás 
-=B.B.B.=-
vendég_Charon_*
Írta 2007. november 15. - 13:25
vendég_Charon_*
Nálunk a szomszéd labor (egy légtérben dolgozunk) pont tüdõmintákkal foglalkozik.
Elég gusztustalan, hogy az enyhe dohányos és a láncdohányos tüdeje is ugyanúgy néz ki. (fekete) A nem dohányzóé meg rózsaszín.
A dns-károsító hatásokat vizsgálják egyébként, és teljesen nyilvánvalóak, még statisztikai elemzés sem kellene hozzá - szemre is látszik az adatokból pl.
Leszokásról meg annyit, hogy ismerek olyat, aki 70 évesen tette le, hogy most elég volt, és olyat is, aki tizenéves korától szívja és szarja le. "Valamiben meg kell halni"
(Erre a válaszom ált. az, hogy akkor petárdára gyújts rá haver, de mindig kiröhög.)
BBB: Nem nehéz maga a szellemi része, csak az országban nincs mega technikai feltétele (=szekvenáló gép maga kurva drága: 50-70 milla. Humán célokra használják, amik vannak és teljes kihasználtsággal. A vegyszer szintén drága dolog, az elõkészítõ munkaigénye pedig hatalmas.)
Elég gusztustalan, hogy az enyhe dohányos és a láncdohányos tüdeje is ugyanúgy néz ki. (fekete) A nem dohányzóé meg rózsaszín.
A dns-károsító hatásokat vizsgálják egyébként, és teljesen nyilvánvalóak, még statisztikai elemzés sem kellene hozzá - szemre is látszik az adatokból pl.
Leszokásról meg annyit, hogy ismerek olyat, aki 70 évesen tette le, hogy most elég volt, és olyat is, aki tizenéves korától szívja és szarja le. "Valamiben meg kell halni"
(Erre a válaszom ált. az, hogy akkor petárdára gyújts rá haver, de mindig kiröhög.)
BBB: Nem nehéz maga a szellemi része, csak az országban nincs mega technikai feltétele (=szekvenáló gép maga kurva drága: 50-70 milla. Humán célokra használják, amik vannak és teljes kihasználtsággal. A vegyszer szintén drága dolog, az elõkészítõ munkaigénye pedig hatalmas.)
Írta 2007. november 15. - 13:21
Nekem rágóta fáj a fogam az ilyesmi kategóriájú órára...http://www.rogers.hu...a&fajtanev=Tour
szerelmes lettem :love1:
Meg nem mki Sala, hogy ilyesmi kategóriát vesz ajándékba
-=B.B.B.=-
Írta 2007. november 15. - 13:08
nem függõség... sokkal inkább nem akarnak tenni ellene.
Dohányozni jó ideig menõ
Utána mikor nem az, már tényleg rászoknak.
14 éves akkor SEM fog elõre gondolkodni ha valaki egy szétszívott tüdõt mutat neki.
Itt bárki is leszokott volna ilyen miatt róla, ha épp csinálta volna?
Ezt nem hiszem
nem ez jellemzi a teenager kort.
Dohányozni jó ideig menõ
14 éves akkor SEM fog elõre gondolkodni ha valaki egy szétszívott tüdõt mutat neki.
Itt bárki is leszokott volna ilyen miatt róla, ha épp csinálta volna?
Ezt nem hiszem
nem ez jellemzi a teenager kort.
Írta 2007. november 15. - 13:07
Írta 2007. november 15. - 13:04
Pedig a dohányzás az olyan ritka dolgok közé tartozik, ami fekete vagy fehér.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. november 15. - 12:42
gyerekek ne ilyenen veszekedjetek
inkább az én problémámon segítsetek
inkább az én problémámon segítsetek
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. november 15. - 12:42
nem herkáról van szó, én is elitélem a dohányzást ( nem a dohányosokat! ) ... de biztos nem egyszerû letenni ..
a függõség meg betegség.
csendben-halkan: meg jelemzõ ide az üzifalra, h szóba jönn egy téma és minden fekete-fehér...
a függõség meg betegség.
csendben-halkan: meg jelemzõ ide az üzifalra, h szóba jönn egy téma és minden fekete-fehér...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére