tam: valami hasonlóról van szó?
http://cgi.ebay.com/...VQQcmdZViewItem
Andris: "menõ kona" - ez nálam azt jelenti, hogy nem ilyen CC-s kona (a jó CCs bringákat kb senki nem értékeli, aki nem ért hozzá, kivéve ha valami kirívóan jól néz ki vagy különleges, pl a görbe corratec-ek), hanem olyan vageszozós, valami nagyot mozgó telóval, meg tárcsával, szóval amivel gurulgatnak fel meg le a járdáról sokan...bocs a félreértésért, nekem nincs bajom a konával, sõt, ha lenne $, akkor bizony egy kona kula supremet vennék (lehet hogy azt is veszek, egy 17es sima kulát, még nem tudom), illetve valami össztelós konát (talán dawg a neve?)...de a kona név hallatára sok nem-bringásnak egybõl az ugrálás meg a vageszolás jön be.
tudom, hogy megdolgoztál érte, azért nem hipp hopp épült fel az a bringa a semmibõl.

telefon: iti s meglátszik, hogy ki az, aki valóban nagy menedzser és kihasználja a telefonját, illetve ki az, aki csak vagánykodik. csak egy példa: egy menõ menedzser általában nem egy bunkó tahó, és kiveszi a fülébõl a blutooth headsetet, ha azt kívánja meg az illem (pl. étterem, posta, miegyé

nekem egy nokia 5140i-m van, néha töltök rá pár játékot géprõl, meg a naptárba a felírok ezt azt, esetleg elolvasom a gmailes leveleimet (mert már van wap felülete), ha várok egy fontos mailt, telefonálok vele, illetve smst írok. jameg ébresztõ. kamera lencséjén áll a por, általában 1 dologra szoktam cask használni: megnézni, hogy egy távirányító jó-e, ugyanis a kamerák szenzora elõtt nincs IR-szûrõ.