De jó lenne, mert akkor neked sem lenne pénzed.

Hova költöznétek?
Én ezeket az alapkamat emelés, miértje, kamatok stb...sosem értettem. Jó, hogy van, aki átlátja...
Se bringacucc, se kocsi, se pina benne...hogy csináljátok?
tom nem is az vót a lényegHát azért állandó a tõketörlesztésed, mert Forint.
Nekem is van 5 éves, de van 20 is.
lehetett volna, de mivel mi haverral csak úgymond maszekba hangosítunk, és saját cuccunk csak minimális van (az is egy folklór alapítvány, illetve az iskola tulajdonában), és nem tudunk kiállítani semmiféle számlát, ezért nem mi csináltuk. (filózunk valami cégalapításon, csakhát az is $$$, és saját cucc még mindig nincs...meg én még csak 16 vagyok..)
kicsit tágabb értelemben annyi, hogy a gimibõl sok jó csaj lépett fel különféle táncos számokban:D, illetve hogy egyik este kinéztem egyet szórakozni. de miért fontos ez?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
enyém se autósTigris, a tõketrörlesztés nekem is állandó, csak Frankban.
A BUBOR+% az pedig az eltelt kamatperiódusoktól függ. Az alapkamat emelés miatt most azok jártak szarul, akik egy éven belül, hosszú lejáratú hitelt vettek fel Frankban. Például én.
Egyébként nem autós téma, azért annál pár millával többrõl van szó. Bár igaz, mások ennyiért vesznek kocsit ballagásra a pici lányuknak.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
fas_om. ez a nap is el lett cseszve. tegnap délutántól kezdve.
Dave
a Budaörsi napokhoz Neked volt közöd?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem a tõke részlet állandóTigris, a tõketörlesztés nekem is csökkent. A kamatról beszélek.
nekünk meg az elvileg kezelésiköltség- mentes lakáshitelre számoltak fel havi 2x ezer forintot pluszban-- na nekünk sem kellett több, írhatták jóvá a hitelbõl és az a szomorú , hogy ezt nagyon sok emberrel eljátsszák/ fizettetik..
Vonatkoztass el a rideg, materiális valóságtól.Eredeti szerzõ: thommey
Se bringacucc, se kocsi, se pina benne...hogy csináljátok?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->