Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ismeri valaki azta az érzést amikor a postás kell, hogy a csomagot kozza és ohon ülsz és arra vársz mikor csöngetnek.... beszarok, ha nem jön.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Vigyük át a témát az állatkedvencek topikba :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Kela: alapvetõen ezzel nincs baj, de elég komoly a sóterhelés ezekkel a kajákkal ;) Jó, gondolom, nem csak ezeket eszi :)

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
adj neki kalgont :)

esetleg testtömegnövelõ... :)

még szerencse hogy mindenki mást mond a tápokról/konzervekrõl, etetési szokásokról.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Xabi akkor félreértettük egymást.. a kutya számára a normális kajána következõket értettem: szalonnabõr, sonkamaradék, csontok minden mennyiségben( pl. pörkölt, húsleves) szárazkenyér zsírral vagy olcsóbb májkrémszerûséggel, na meg persze táp.. legalábbis nálunk a puli ezt eszi..

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Lehet, hogy nem is fogkõ, hanem vízkõ? :D :D :D

X.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Hát az enyém nem gazdaságos, sõt nem is darlingot kap...szuperprémium energiatáp + libatepertõ viszont nálunk kemény a víz,de vízlágyítót mégsem adhatok neki ;)

-=B.B.B.=-

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

egyébként 100 éve az öreg juhász mellett se sok száraztápot kapott a puli...igaz lehet nem is élt 20 évíg.

Kapott viszont szalonnabõrt, vadászott magának pockot, ügét, kapott száraz kenyeret. És eléldegéltek azok is 12-14 évig is akár (fõleg az igen kemény természetes szelekció miatt is, akkoriban vagy egészséges volt a kutya, vagy korán elpuszult).
A baj mindig akkor van, ha pempõvel etetik a kutyát (tészta, fõtt husi - esetleg összeaprítva, ne is nagyon kelljen rágnia), felvágott, meg konzervtáp. Aztán megy a nagy csodálkozás, hogy a 4 éves kis bishonnak nem látszik a foga a fogkõtõl.
Jahh, és hogy még egy téveszmét eloszlassunk: a boltban (tesco, cba, és társik) kapható tápok 90%-nál sokkal egészségesebb a kutya számára a konyhai maradék, úgyhogy inkább azt egyen, mint mondjuk Darlingot.
Triple: persze hogy fogkövesedik, de azért az nagyon nem mindegy, milyen ütemben.

X.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

speci cucc nem jött be vagy más ok ?

egyébként 100 éve az öreg juhász mellett se sok száraztápot kapott a puli...igaz lehet nem is élt 20 évíg.

de a meghosszabbított életének utolsó részét nem is töltötte állatorvosnál :chin:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Fel sem tettem,itt van a fiókban úgy ahogy adják... a más ok a nyert,amiért a vázat is el kellett adnom

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Az enyém kb 90% csak száraztápot kap, mégis fogkövesedik ... ahogy Kela kedvenc mondása mondja, mindenre lehet példát mondani....
Ha vkit érdekel egy origi Speci Avatar gel ne fogja vissza magát :)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nem gáz, de azért szerencsés lenne, ha a kajája minimum 20-30%a valami jobbfajta száraztáp lenne (esetleg csontszáraz kenyér), mert különben 6-8 éves korára olyan fogköves lesz, hogy kihullik egy csomó foga. A kutyának rágnia kell, ezvan. Cserébe viszont nem szuvasodik a foguk :D
X.

Az enyém kb 90% csak száraztápot kap, mégis fogkövesedik ... ahogy Kela kedvenc mondása mondja, mindenre lehet példát mondani....
Ha vkit érdekel egy origi Speci Avatar gel ne fogja vissza magát :)

-=B.B.B.=-

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ejj de álmosság jött rám így reggel
megyek is CS-zek egy jót...szétlövök pár buksit

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hááát tápot nem túl gyakran eszik,max. heti 2-szer.. cserébe viszont nagyon komálja zsíroskenyeret, ill. szalonnabõrt:D:D..(száraz kenyér). na meg természetesen a csirkecsontot, pörköltmaradékot ill. hasonlókat..:):D

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

az gáz,hogy az én pulim a normál kajákat komálja? hol hibáztam?!...

Nem gáz, de azért szerencsés lenne, ha a kajája minimum 20-30%a valami jobbfajta száraztáp lenne (esetleg csontszáraz kenyér), mert különben 6-8 éves korára olyan fogköves lesz, hogy kihullik egy csomó foga. A kutyának rágnia kell, ezvan. Cserébe viszont nem szuvasodik a foguk :D

X.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Megint szombat, megint reggel és már megint dolgozom. Kezdem már unni...

X.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Az nekem fél évi teljesítményem... nem is értem minek költök még biciklire

-=B.B.B.=-

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Köszi, rendesek vagytok :)
A 8 ezer az meg olyan fél év lesz a mostani edzéstervet nézve. Csak a héten mindennel együtt (sz.-vas. is számolva) 17 óra (~420 km) volt(lesz) és szinte még csak most kezdõdött.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Azért merevvillával épeszû nem megy 24órás versenyen...:D

olyat írtak, hogy adnak majd bele villát is idõvel, meg kell tesztelni pár alaktrészt is....

Alkatrészenként összerakva 800-900e, de 500-nál többet nem ér... a cikk egy nagy reklám volt álláshirdetéssel kombinálva...

Matyinak pont jó lenne. meg is érdemelné, meg az a 8000 km simán meglenne - 3/4 év alatt ;)

ezen a héten eddig 4:16 percet edzettem. múlt héten 5:42-t.
még holnap bicajozok egyet.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

jó csajokról meg : az esztergomi köncert elõtt pont az angelus nevû nõi csapat volt az elõzenekar, kiba...tt jó csajok voltak amúgy...na lezavarták a próbálkozásukat /nagyon szar volt/ én meg kifejtettem az öcsémnek hogy mekkora fos volt, csak nem vettem észrwe hogy az énekes meg a bõgõs csaj a hátam mögött álltak...hamar rájöttem hogy azokat se fogom meg....i

innen szep gyozni!

igazi plazapicsas pink szinkodja kene
es az, hogy hol vehetek olyantot

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...