Mondjuk van kiállítási és hobbi vagyis házikedvenc-kategória"egy másik alomból származó bicolor szuka foghibás kutyus hobby célra eladó(18 000 FT)."
kutyát hobbi célra? azt hogy? autónál hallottam már ilyenrõl, de egy kutyát?
thezcsi: bódogat!

Mondjuk van kiállítási és hobbi vagyis házikedvenc-kategória"egy másik alomból származó bicolor szuka foghibás kutyus hobby célra eladó(18 000 FT)."
kutyát hobbi célra? azt hogy? autónál hallottam már ilyenrõl, de egy kutyát?
thezcsi: bódogat!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
snasszrob: bon-bon, vagy pezsgö?
snasszcsokor virág , szép idézet..
ez viszont büntetAkkor hagyd a francba!
Vagy marad a nagyon nem odavágó poén. Legyen egy partvis!
A modern boszorkányok járgánya...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Milo, Jim Carrey kutyája volt a Maszk címû nagysikerû mozifilmben. Típusát tekintve Jack Russel terrier. Namost én csak úgy hívom, hogy májlókutya, de látni ilyen hirdetéseket is.
Legfölsõ mindjárt: http://www.netboard....ll.php?id=43980
annyit nem ér.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
annyit nem ér.rob, ruha!
Olyan nincs, hogy annak ne örülnének...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ne hagyj iiiiiiittttttttt!huzok bivakolni bukkbe
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
tipp esetleg? valami apróság kellene.valamit elb*sztam, de nem akarok virágot venni az olyan snassz. valami ötletes kellene.
NE ÍGY! NE ÍGY!