Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. June 12. - 23:33

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. June 12. - 23:12

a legtöbb ipod 3.5-es...
Ipodban nem vagyok otthon, de tuti 2,5es, mert barátnõmnek is olyan van;)
Posted 2008. June 12. - 23:01

Tig,mi lesz a tálas helyett?
Leslie, mész Orfûre msjdan?
Méris? milyen konci lesz vagy mi...
hát mer azér na.. érzed.Pécsett bezzeg ingyenes volt
komolyan irigylem a problémád
namost a fehér headsethez randán néz ki a fekete füles.

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. June 12. - 22:59

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. June 12. - 22:52

hol találkoztál azzal a kétésfeles fehér sennheiserrel? weblap nem hozza....
ipodban vonalbuszon. szerintem egy óra alatt eléggé fel tudom mérni a dolgot:D és nem átalakítóval volt
Posted 2008. June 12. - 22:48

Kimentem a koncertre, hát nem volt meg a pesti létszám...

Posted 2008. June 12. - 22:26

hol találkoztál azzal a kétésfeles fehér sennheiserrel? weblap nem hozza....Rob: edigitalban van átalakító, igaz nem szép(drótos és fehér), de tudsz bele normális fülest rakni;) amúgy sennheiserbõl én találkoztam 2,5es fehérrel. vagy erõszak volt az ipodon:D
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. June 12. - 22:25

én vettem egyet azonnal 2 ezerért, egy egygigás kingstont.Rob neked gyárilag mekkora memóriával jött? állítólag az E51 130-al jön.. Milyen áron mozognak az SD kártyáka Nokiákba? Zenehallgatásra használhatóak?( füles normálisan szól ill. használható a menü? )
amugy igen, 128-as kártyával jön.
zenehallgatásra használom, és jó. legalábbis szeretem. menü használható, egész korrekt tudása van. tud számlistát csinálni, tudja rendezni lejátszás száma alapján, meg a fene tudja. olvasd el a mobilarena tesztet.
a gyári füles szar, legalábbis amit elsõ körben kapsz, az egy valag bélsár. és nem távirányitja a zenét. ezért vettem az ad4-est.
Posted 2008. June 12. - 22:15

micros sd kell bele....jah nem regeltem, mert elég használhatónak tûnt a terminal fórum.
én a héten vettem egy gigás kingston microt 1800ért. boltban. bruttó. kicsit lementek az árak...
Rob: edigitalban van átalakító, igaz nem szép(drótos és fehér), de tudsz bele normális fülest rakni;) amúgy sennheiserbõl én találkoztam 2,5es fehérrel. vagy erõszak volt az ipodon:D
Posted 2008. June 12. - 22:14

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. June 12. - 22:02

Posted 2008. June 12. - 21:53

Holnap veszek lottót,hátha lesz rp 23-mam

Kela,melyik telcsi használ sd kártyát?
Micro v mini,nem? minim lesz eladó.
Nem regeltél oda
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. June 12. - 21:50

Posted 2008. June 12. - 21:46

mennyi uzenet

koszonom szepen
(K)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. June 12. - 21:41

Posted 2008. June 12. - 21:33

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. June 12. - 21:31

olasmisztem csak szerzett olcsóst, a talast meg eladja jó pízért
de majd megcáfol, ha nem akarja, hogy ez a vélekedés elterjedjen
ha marad majd a stumpi akkor abba nem kell a talas, mert mindig 120-on volt.igazából 120-as fox menne bele de arra most nem fussa. igy lesz benne revel, és marad pénzem. ha meg dawg abba meg lehet kéne a talas, de darbig jó lesz 130as revel lel is....szal majd kiderül, az se biztos elviszik normál áron, szarér hugyért meg nem adom.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. June 12. - 21:31

Mert annak alapból kicsit rövidebb vezetéke van, azért adnak hozzá hosszabbítót.
Holnap körbejárok neked ha gondolod.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. June 12. - 21:23

nokia 6500slide-om van, nokia ad44 távirányitós headsettel. ami fehér.
namost a fehér headsethez randán néz ki a fekete füles.
és a nyomorék táv persze 2.5-es, nem 3.5-es
amikor vettem, kaptam a fülest hozzá, nyilván ahol vettem valaki kicserélte az apple fülesét a nokiára, merthogy a nokia ad a hs44-hez agybadugós 2.5-es fehér fülest, de az sz*rt sem ér. (ilyen szempontból jobb hogy az apple fülest kaptam)
namost kellene valami rendes.
ebay lesz a vége ennek.
Posted 2008. June 12. - 21:19

pl a 400as fehér
http://www.sennheise...nsf/root/500937
nekem 300as van, de bot fülem is;)
u.i.: a 400as az 3,5es, most akkor milyen is kell?