Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
uhh nagyim már 5-féle süteményt sütött... hogy fogom kibírni?!:)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
erre az ijedségre be kell rúgni,jól bekajálni és késsz:)

múlt héten a helyi barackoson lefelé pereceltem eggyet (jobbra árok há bizti kikerülöm balra, ott úgy se lessz de volt ott is:( szóval pff nyek és én borultam...felkeltem és fájt a combom mint állat. otthon észrevettem hogy egy jó nagy seb lett rajta. valami faág beleállhatott csak azt nem tudom akkor miért nem lyukadt ki a nadrágom.

az sd7 fékkarja is tud szép meglepetéseket okozni ha bebicskázol...

na én menni enni halászlé, inni szeszesital

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ilyet hozott a jézuska:

Feltöltött kép

most azon parázom, hogy befér e a gépházba, illetve hogy van e 500 watt a tápom :D

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Sisak nem volt rajtam, teló se volt nálam mert ugy mentem el mintha kb a boltba mennék..
arcal lefelét elirtam, sorry, szóval fejem a földön volt, de nem arra estem..
szóval emlékszem mindenre, most h ettem ittam fürödtem egész jol is lettem, ugyhogy ugy tünik semmi komoly.
csak maga az esés nem tudom hogy történt annyira gyors volt az egész, egy traktornyomban mentem, és megnéztem semmi köves rész, semmi jég nem volt ott, valszeg rámentem a szélére aztán az megdobta bicót.
legjobb h hasamban izomláz is van szal most kissé nehézkes fölkelni/tüsszenteni stb:D

VV: crc vásárlásba ha lehet beszállnék, majd írok privit ha tudom már mi kell..(vmi apróság lenne mindenképp)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:) fejreesni jóóó.
fõleg ha akár több napot szeretnél elfelejteni.

Sajna választani nem tudtam, ezért a tavalyi Tokod DH hétvégére azóta sem emlékszem. Ez már csak ilyen :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ismerõs szitu :/
jobbulást! és tényleg ha ugy érzed nem lesz jobb menj be inkább.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
@Vikto ez egy gyenge agyrázkódás tünetei. Figyelj a tünetekre és ,ha rosszab lesz meny be valahová, de csak akkor, ha nagyon rosszab a dolog (dátum).

èn sajnos tapasztalatból beszélek. Ha azonnal "kiveri a bisztositékot" az csak a koponya lehet, ezért a belsö vérzéz a piros has részen nem priméz sérülés.

Azért vakard ki magad és kellemes ünnepeket kivánok.

Haveromal is történt ilyen dolog. 1200m -en. Mire jött volna a helikopter magához jött.

Figyelj a tünetekre. 3-4 napig tarthat.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem feltétlen, mert ilyenkor a fû se nõ a kórházakban, és amúgy is csak megfigyelésre tartanak benn ilyenkor, amit a család is megtesz ugyanúgy :)
A KO-t meg okozhatja az is, hogy ha letüdõzöd nagy erõvel a földet, jó idõre kimegy a szufla a mellkasodból és csak kapkodsz utána, vagy simán a sokk.
Szóval én nem mennék. De ahogy érzed.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Valószínûleg rámentél vmi jeges részre, ami kivágta az elsõ kereket, te meg arcra hullottál. Sisak volt rajtad, mert a tünetek agyrázkódásra utalnak. Nem ártana bemenni az ügyeletes kórházba, mert ilyenbõl csúnya dolgok is kisülhetnek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
no de legalább semmi maradandó
telefon?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Elõször is Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!!

másodszor meg..
Hátramentem erdõbe két ásóért amik ott maradtak(pályát csinálunk). 15 perc oda vissza az út szal nem hosszú. kb 15-el gurultam, full egyenes úton, és nem tudom mi történt, nem tudom hogyan, de gurulok, köv pillanatban arccal lefele fekszek a hóban,minusz 5 fokban, telefon nélkül, kormány ,,benne" a hasamban, lábam beszorulva teló+váz közé, és hirtelen azt se tudtam mi van, 2 percig ugy feküdtem, utána meg birtam mozdulni..felálltam vhogy, elszédültem+hányinger, fülem bedugult, alig láttam, majdnem összeestem, inkább leültem, ugy ültem kb negyed órát, utána fel birtam kelni..Senkinek nem kívánom, iszonyat durva volt..:/(bár páran biztosan éreztétek már ezt..gondolom az ijedtség miatt volt)
Aztán egy ideig toltam, utána szép lassan hazagurultam. hasam szép piros egy jó nagy részen, és még nem is vagyok teljesen jól..
na ezt muszály volt elmondanom mer ilyen nem mindennap történik velem..és most is ezen jár az agyam..meg azon h gurulás közben képes vok igy elesni, és amikor ugrálok és gyakorlok akkor nem...:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Boldog Karácsony mindenkinek!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kela: majd estére küldök neked képet, ha akarsz. :P

kicsit tömény lett ez a borleves - kár, hogy utálom a bort. a mandulás pisztráng ellenben isteni volt.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
No esemes, no iwiw, no e-mail spam. Ide se irom be. Csak a karácsonyfa ne gyulladjon ki :)
Ez is csak egy megint hétfõ...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

gondolkoztam, hogy beszálljak-e ebbe az ömlengésbe, de elküldtem pár sms-t, és ezzel számomra vége a karácsonyi spamolásnak.
ide még beirom, hogy
Kellemes Ünnepeket MindenkiNET aztán huzok el a monitor elõl, jó messzire.
béke veletek

Asszony most kapta ma a 15-ik KKÜ. Gyula sms-t és kb 8 an csörgették hogy a Gyulával szeretnének beszélni.

ugyanis a telszámának a 20-as ikre a Deák Bill mûvészúré. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Rob! Igy majdnem egy üveg vörös olasz után elég elviselhetö ez a karácsony. Holnap : Pecsenyeliba made in "Nyirségi Szárnyas KFT" itt németországban. Na nekem mint vegetráriánus marad megint az olasz vörös(ök) loool

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gondolkoztam, hogy beszálljak-e ebbe az ömlengésbe, de elküldtem pár sms-t, és ezzel számomra vége a karácsonyi spamolásnak.
ide még beirom, hogy
Kellemes Ünnepeket MindenkiNET aztán huzok el a monitor elõl, jó messzire.
béke veletek

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

na itt hibáztál.. majd mennek a névtelen telefonok némi zsarolással:):D asszem hamarosan lesz egy Epicem full XTR-rel:)

!

hát ha erre számítasz csúnyán rákúrtál....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

azért ha egy 100-200 kiló drogot elsütnék, nem lenne anyagi gondom egy darabig azt hiszem :)

és utánna a jóöreg segbebaxósba kerülnél

csoda hogy a marzo még nem küldte ki a karácsonyi körlevelét

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

jó ötlet...:)

de nekem simán jó a 20 évvel fiatalabb is :)

na itt hibáztál.. majd mennek a névtelen telefonok némi zsarolással:):D asszem hamarosan lesz egy Epicem full XTR-rel:)

Dave: képet róla!!!;)

Király lett a halászlevem.. (harcsa, busa, ponty) Bogrács RULEZ!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!