"amúgy pinnél mi a kulcsmozdulat? próbálgattam a múltkor, lefogás megy, de nem bírom megállítani idõben az átfordulás után a bábut.....vagy csak gyakorlás kérdése?"
Snake -re gondolsz. Pin -nel nem forog korbe a babu.
Snake -nel az a lenyeg, hogy csuklo folott inditod es az ujjaid vegevel fogod meg a markolatot. Grip -el jobb snake -et loni, mert nem cseszi szet a kezed, es jobban tapad. Eloszor probalgasd majd csak ugy, hogy nem tolod/huzod el, csak korbeforog. De mondom, snake -el meg raersz.
( nagyjabol olyan mintha hatraszaltoval kezdene egy dirt -os )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. december 30. - 00:12

Írta 2007. december 29. - 23:52

ja meg karatezni is
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. december 29. - 23:12

világos, Mester:)
a felajánlással majd valószínûleg élek, ha tényleg tudsz szerezni jó asztalt. köszi elõre is:)
na majd akkor így gyakorolgatok, ahogy leírtad. még a végén megtanulok csocsózni:D:D amúgy pinnél mi a kulcsmozdulat? próbálgattam a múltkor, lefogás megy, de nem bírom megállítani idõben az átfordulás után a bábut...
..vagy csak gyakorlás kérdése?
a felajánlással majd valószínûleg élek, ha tényleg tudsz szerezni jó asztalt. köszi elõre is:)
na majd akkor így gyakorolgatok, ahogy leírtad. még a végén megtanulok csocsózni:D:D amúgy pinnél mi a kulcsmozdulat? próbálgattam a múltkor, lefogás megy, de nem bírom megállítani idõben az átfordulás után a bábut...

Írta 2007. december 29. - 23:00

"vole: megvan még az a telefontöltõs usb-s dolgod?"
Persze, mondtad hogy megirod a cimed, aztan nem irtad, de meg elotted a lehetoseg
"olimpicot néztem, igenigen, csak nem ismerek jó helyeket meg embereket, ahol olcsón lehet használthoz hozzájutni..."
Ha aktualis lesz a dolog, csak szolj es szerzek egy jot.
"a gumis meg a rugós közt amúgy csak az a külnbség, hogy a rugóst nem lehet tövig kihúzni szélre, mert a rugó ellentart? illetve hogy hirtelen oldalra rántásoknál a gumis engedi, hogy kihúzd tövig, a rugós meg visszapattan?"
A rugos leginkabb hangosabb. Ugyan addig tudod kihuzni, mivel ezek ki vannak merve, annyi hogy a gumit nem tudod ugy osszenyomni mint a rugot, de nem is kell.
Ijaszba menj majd le, es problad ki milyen, szerintem jobb erzes.
Snake -et felejtsd el, a legfontosabb hogy rudon beluli babukkal jol menjen a passzolas, es a pin. Utana johet a huzo- tolo loves, majd a pinbol loves ( elolrol, hatulrol ). Amikor mar mindezt stabilan tudod, akkor kezdheted gyakorolni a snake -et, de csak elol.
Ha tudsz, akkor versenylabdakkal gyakorolj, mert konyebb megfogni a labdat, viszont a sargahoz kepest nagyobb, lasabb. Sokat szamit, nekem elhiheted
Persze, mondtad hogy megirod a cimed, aztan nem irtad, de meg elotted a lehetoseg

"olimpicot néztem, igenigen, csak nem ismerek jó helyeket meg embereket, ahol olcsón lehet használthoz hozzájutni..."
Ha aktualis lesz a dolog, csak szolj es szerzek egy jot.
"a gumis meg a rugós közt amúgy csak az a külnbség, hogy a rugóst nem lehet tövig kihúzni szélre, mert a rugó ellentart? illetve hogy hirtelen oldalra rántásoknál a gumis engedi, hogy kihúzd tövig, a rugós meg visszapattan?"
A rugos leginkabb hangosabb. Ugyan addig tudod kihuzni, mivel ezek ki vannak merve, annyi hogy a gumit nem tudod ugy osszenyomni mint a rugot, de nem is kell.
Ijaszba menj majd le, es problad ki milyen, szerintem jobb erzes.
Snake -et felejtsd el, a legfontosabb hogy rudon beluli babukkal jol menjen a passzolas, es a pin. Utana johet a huzo- tolo loves, majd a pinbol loves ( elolrol, hatulrol ). Amikor mar mindezt stabilan tudod, akkor kezdheted gyakorolni a snake -et, de csak elol.
Ha tudsz, akkor versenylabdakkal gyakorolj, mert konyebb megfogni a labdat, viszont a sargahoz kepest nagyobb, lasabb. Sokat szamit, nekem elhiheted

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. december 29. - 22:50

olimpicot néztem, igenigen, csak nem ismerek jó helyeket meg embereket, ahol olcsón lehet használthoz hozzájutni...
a gumis meg a rugós közt amúgy csak az a külnbség, hogy a rugóst nem lehet tövig kihúzni szélre, mert a rugó ellentart? illetve hogy hirtelen oldalra rántásoknál a gumis engedi, hogy kihúzd tövig, a rugós meg visszapattan?
görbe rúddal utálok játszani, a stadionvilágítást jobban kedvelem, de igazából mindegy. a Tornado az amúgy egy márka, vagy micsoda...?
CJ. írd le, hogy mióta foglalkozol ezzel, hogy hol élsz, hogy milyen különlegességeid vannak, azokról jó képeket, illetve pár szóban hogy ez meg az miért különleges, meg röviden hogy milyen speciális gondozásban részesíted õket. mindezt civilizált nyelven, röviden, tömören, de érzõdjön, hogy te egy vérbeli falusi csõdör vagy.

a gumis meg a rugós közt amúgy csak az a külnbség, hogy a rugóst nem lehet tövig kihúzni szélre, mert a rugó ellentart? illetve hogy hirtelen oldalra rántásoknál a gumis engedi, hogy kihúzd tövig, a rugós meg visszapattan?
görbe rúddal utálok játszani, a stadionvilágítást jobban kedvelem, de igazából mindegy. a Tornado az amúgy egy márka, vagy micsoda...?
CJ. írd le, hogy mióta foglalkozol ezzel, hogy hol élsz, hogy milyen különlegességeid vannak, azokról jó képeket, illetve pár szóban hogy ez meg az miért különleges, meg röviden hogy milyen speciális gondozásban részesíted õket. mindezt civilizált nyelven, röviden, tömören, de érzõdjön, hogy te egy vérbeli falusi csõdör vagy.

Írta 2007. december 29. - 22:44

de jó hogy így megbeszélitek amúgy!
delma: nem kacsa, csirke;)
hát nemtudom.el kéne menni.de mi írjak nekik a mailbe?
vole: megvan még az a telefontöltõs usb-s dolgod?

delma: nem kacsa, csirke;)

hát nemtudom.el kéne menni.de mi írjak nekik a mailbe?
vole: megvan még az a telefontöltõs usb-s dolgod?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. december 29. - 22:37

"most egy itthoni jobbfajta asztalra gyûjtök, nyáron dolgozom majd 1 hónapot, és akkor meg is lesz rá a $$.."
Hasznaltat vegyel mindenkepp, de ne szetgyalazottat, mert azon soha nem tanulsz meg rendesen jatszani. Es mindenkepp Garlando Olimpic.
Ha lehet akkor egyenes labut es ha talalsz gumist, az megjobb, de valoszinuleg csak rugos lesz, a legtobb helyen az van. Sardi -t es a tobbi markat felejtsd el. Kiveve ha Tornado fanatikus vagy
Figyelj hogy ne legyenek szetgorbitve a rudak.
Neon vagy stadionvilagitas az mindegy.
Hasznaltat vegyel mindenkepp, de ne szetgyalazottat, mert azon soha nem tanulsz meg rendesen jatszani. Es mindenkepp Garlando Olimpic.
Ha lehet akkor egyenes labut es ha talalsz gumist, az megjobb, de valoszinuleg csak rugos lesz, a legtobb helyen az van. Sardi -t es a tobbi markat felejtsd el. Kiveve ha Tornado fanatikus vagy

Figyelj hogy ne legyenek szetgorbitve a rudak.
Neon vagy stadionvilagitas az mindegy.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. december 29. - 22:31

fel vagyok haborodva!
nezek ausztral csokak flicker kepeit es vazz minden bicoban ilyn paul phill wood brooks cumok
bazze ezek nem ismerik a bikepositive cumokat?
nezek ausztral csokak flicker kepeit es vazz minden bicoban ilyn paul phill wood brooks cumok
bazze ezek nem ismerik a bikepositive cumokat?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. december 29. - 22:01

bowden? cérnával... a vendég cc-sek megkergetik õket, mi addig iszunk maggi 
Amugy inkább olyat eszek amit még láttam is, hogy él
Edit: tigger gonosz vagy és gyors.

Amugy inkább olyat eszek amit még láttam is, hogy él

Edit: tigger gonosz vagy és gyors.

"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2007. december 29. - 22:01

hát tudod én inkább ennék a CJ-ék által vágásra tartott csirkékbõl (asszem olyan is vagyon nekikinkább csak lusta és elkényelmesedett.....

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. december 29. - 21:59

Írta 2007. december 29. - 21:57

ebbõl látszik hogy Te fiatal vagy +gondolatlan és vakmerõén inkább lemegyek a tescoba és veszek egy sült grill-csirkét, amíg Ti kergetõztök

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2007. december 29. - 21:55

én inkább lemegyek a tescoba és veszek egy sült grill-csirkét, amíg Ti kergetõztök

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. december 29. - 21:51

Írta 2007. december 29. - 21:48

nem lenne rossz, de ugy kéne akkor, hoyg elõször elengedni az összeset és utána bicóval kéne befogni õket, /igy meg lenne a tekerõs része is a bulinak/:)
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2007. december 29. - 21:33

Írta 2007. december 29. - 21:29

jah: kz jott zse.
koszi
koszi
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. december 29. - 20:47

Írta 2007. december 29. - 20:32

ejj Kela, Kela másik forúmról idézgetünk ?
alap:) tudni kell melyik maratonra mehetek el,anélkül ,hogy repkedõ hajtómûvektõl kellene tartanom...
Írta 2007. december 29. - 20:25

mienk 50%-t mutat
nemtom mukodik-e
nemtom mukodik-e
NE ÍGY! NE ÍGY!