Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"amúgy pinnél mi a kulcsmozdulat? próbálgattam a múltkor, lefogás megy, de nem bírom megállítani idõben az átfordulás után a bábut.....vagy csak gyakorlás kérdése?"

Snake -re gondolsz. Pin -nel nem forog korbe a babu.
Snake -nel az a lenyeg, hogy csuklo folott inditod es az ujjaid vegevel fogod meg a markolatot. Grip -el jobb snake -et loni, mert nem cseszi szet a kezed, es jobban tapad. Eloszor probalgasd majd csak ugy, hogy nem tolod/huzod el, csak korbeforog. De mondom, snake -el meg raersz.
( nagyjabol olyan mintha hatraszaltoval kezdene egy dirt -os )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ja meg karatezni is

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
világos, Mester:)

a felajánlással majd valószínûleg élek, ha tényleg tudsz szerezni jó asztalt. köszi elõre is:)

na majd akkor így gyakorolgatok, ahogy leírtad. még a végén megtanulok csocsózni:D:D amúgy pinnél mi a kulcsmozdulat? próbálgattam a múltkor, lefogás megy, de nem bírom megállítani idõben az átfordulás után a bábut...:(..vagy csak gyakorlás kérdése?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"vole: megvan még az a telefontöltõs usb-s dolgod?"

Persze, mondtad hogy megirod a cimed, aztan nem irtad, de meg elotted a lehetoseg ;)

"olimpicot néztem, igenigen, csak nem ismerek jó helyeket meg embereket, ahol olcsón lehet használthoz hozzájutni..."

Ha aktualis lesz a dolog, csak szolj es szerzek egy jot.

"a gumis meg a rugós közt amúgy csak az a külnbség, hogy a rugóst nem lehet tövig kihúzni szélre, mert a rugó ellentart? illetve hogy hirtelen oldalra rántásoknál a gumis engedi, hogy kihúzd tövig, a rugós meg visszapattan?"

A rugos leginkabb hangosabb. Ugyan addig tudod kihuzni, mivel ezek ki vannak merve, annyi hogy a gumit nem tudod ugy osszenyomni mint a rugot, de nem is kell.
Ijaszba menj majd le, es problad ki milyen, szerintem jobb erzes.

Snake -et felejtsd el, a legfontosabb hogy rudon beluli babukkal jol menjen a passzolas, es a pin. Utana johet a huzo- tolo loves, majd a pinbol loves ( elolrol, hatulrol ). Amikor mar mindezt stabilan tudod, akkor kezdheted gyakorolni a snake -et, de csak elol.

Ha tudsz, akkor versenylabdakkal gyakorolj, mert konyebb megfogni a labdat, viszont a sargahoz kepest nagyobb, lasabb. Sokat szamit, nekem elhiheted ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
olimpicot néztem, igenigen, csak nem ismerek jó helyeket meg embereket, ahol olcsón lehet használthoz hozzájutni...:(

a gumis meg a rugós közt amúgy csak az a külnbség, hogy a rugóst nem lehet tövig kihúzni szélre, mert a rugó ellentart? illetve hogy hirtelen oldalra rántásoknál a gumis engedi, hogy kihúzd tövig, a rugós meg visszapattan?

görbe rúddal utálok játszani, a stadionvilágítást jobban kedvelem, de igazából mindegy. a Tornado az amúgy egy márka, vagy micsoda...?

CJ. írd le, hogy mióta foglalkozol ezzel, hogy hol élsz, hogy milyen különlegességeid vannak, azokról jó képeket, illetve pár szóban hogy ez meg az miért különleges, meg röviden hogy milyen speciális gondozásban részesíted õket. mindezt civilizált nyelven, röviden, tömören, de érzõdjön, hogy te egy vérbeli falusi csõdör vagy. ;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
de jó hogy így megbeszélitek amúgy!:)
delma: nem kacsa, csirke;):)
hát nemtudom.el kéne menni.de mi írjak nekik a mailbe?
vole: megvan még az a telefontöltõs usb-s dolgod?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"most egy itthoni jobbfajta asztalra gyûjtök, nyáron dolgozom majd 1 hónapot, és akkor meg is lesz rá a $$.."

Hasznaltat vegyel mindenkepp, de ne szetgyalazottat, mert azon soha nem tanulsz meg rendesen jatszani. Es mindenkepp Garlando Olimpic.
Ha lehet akkor egyenes labut es ha talalsz gumist, az megjobb, de valoszinuleg csak rugos lesz, a legtobb helyen az van. Sardi -t es a tobbi markat felejtsd el. Kiveve ha Tornado fanatikus vagy :)
Figyelj hogy ne legyenek szetgorbitve a rudak.
Neon vagy stadionvilagitas az mindegy.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
fel vagyok haborodva!
nezek ausztral csokak flicker kepeit es vazz minden bicoban ilyn paul phill wood brooks cumok
bazze ezek nem ismerik a bikepositive cumokat?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
bowden? cérnával... a vendég cc-sek megkergetik õket, mi addig iszunk maggi :D
Amugy inkább olyat eszek amit még láttam is, hogy él :D

Edit: tigger gonosz vagy és gyors. :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

inkább csak lusta és elkényelmesedett.....:)

hát tudod én inkább ennék a CJ-ék által vágásra tartott csirkékbõl (asszem olyan is vagyon nekik :) ) félig nyersen, mint a teszkóból szenesre sütött grillcsirkét..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
inkább csak lusta és elkényelmesedett.....:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

én inkább lemegyek a tescoba és veszek egy sült grill-csirkét, amíg Ti kergetõztök :)

ebbõl látszik hogy Te fiatal vagy +gondolatlan és vakmerõ :), s szeretsz veszélyesen élni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
én inkább lemegyek a tescoba és veszek egy sült grill-csirkét, amíg Ti kergetõztök :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
de úgy hogy elõtte iszunk jól, és mondjuk bowdennel kell õket elkapni....

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
nem lenne rossz, de ugy kéne akkor, hoyg elõször elengedni az összeset és utána bicóval kéne befogni õket, /igy meg lenne a tekerõs része is a bulinak/:)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Hozza el fórumtalira a pipiket, mink megsüssük...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah: kz jott zse.
koszi

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
acca Joe elviszem én azokat a kacsákat

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ejj Kela, Kela másik forúmról idézgetünk ? :)

alap:) tudni kell melyik maratonra mehetek el,anélkül ,hogy repkedõ hajtómûvektõl kellene tartanom...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mienk 50%-t mutat
nemtom mukodik-e

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer