Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Azt honnan tudom, hogy túl közel jött? Onnan hogy fellökött? :) Az út közepe a legbiztoságosabb. :)

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha hagysz magad mellett 40centit, akkor ha tul kozel jon egy auto van hova lehuzodni.

csak azert mert vannak barmok az uton, meg nem kell nekunk is azokka valni...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Viszont ha nem ezt csinálják, hanem egymás mögött az út szélén, akkor minden autós elkezdi centizni õket, amit mint bringás, nagyon utálatosnak tartok.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Nem tudum de 2 ilyen egoista állatból csak klónozás után lehet hasonlókat összehozni:) Ezek szinte minden piroson is átmentek. Egynél biztosan nem, mert akkor a jobb sávban egyensúlyozva elöttem kötött ki a balsávban az egyik úgy félig átlósan.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Hogyan? Keletitõl Astoriáig van buszsáv ahol kocsit nem tartanak fel, buszt meg simán letekerik. Vagy az út közepén jöttek?

az árpád híd -hungária krt vonalon is rendszeresen játsszák. lehet ugyanaz a 2
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

utolértem egy robogóst. síkon 53 km/h-nál :)
elég látványos lehettem a fõutcán, amint a sisakon csutkára csavart Hozé-lámpával épp elsuhanok a fekvõrendõrõn-kiemelt zebrán a robogó mellett :)

zebran tilos elozni ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

A képek nyomtatva és jövö héten postázzák öket. Bérmenetve betettem még egy 10x15-öset, ami szerintem a legjobb de Te nem rendelted meg.

nem értek hozzá , no... nagyon szépen köszönöm..

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Hogyan? Keletitõl Astoriáig van buszsáv ahol kocsit nem tartanak fel, buszt meg simán letekerik. Vagy az út közepén jöttek?

Pont ez a vicc! Üres buszsáv de ök ketten az autók jobbsávját kísajátitották.
Olyan 2 igazi fancy bringás volt.

A képek nyomtatva és jövö héten postázzák öket. Bérmenetve betettem még egy 10x15-öset, ami szerintem a legjobb de Te nem rendelted meg.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
utolértem egy robogóst. síkon 53 km/h-nál :)
elég látványos lehettem a fõutcán, amint a sisakon csutkára csavart Hozé-lámpával épp elsuhanok a fekvõrendõrõn-kiemelt zebrán a robogó mellett :)

Matyi
a 2. történethez:
Te állat! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Höri: :D:D

sysspo: képek lassan várhatóak?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hja. Bringásból legrosszabb a "profi" országútis. Tudom, volt már sok alkalom velük találkozni.
1.: Országúti verseny, elöl a 3. sorban tekerek, a 80. km körül (addig 46-os átlag, persze sikon) elkezdett esni az esõ. Nagy kanyar, hátul borulás, de nem kicsi. Erre megszólal valaki: Ezaz, kevesebben lettünk....
2.: U19 országútis OB: Odamegyek tök lazán, felvezetés, minden, mp3-at hallgattam közben hogy ne punnyadjak be. Erre valamelyik elkezd ordibálni hogy szabálytalan, meg zárjanak ki, mivel URH-t nem lehet csak felnõttben használni. Mondom mi a gond? Linkin Park szól, akarsze te is egy sort hallgatni, vagy mi? Mondjuk az jó volt, ott kérdeztem meg h. hány kilcsi a verseny. Nem is néztek ki :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Miért jó az 2 országútisnak, ha az elég sürü déli forgalomban egy sávot a szó szoros értelmében elfoglalnak egymás mellett tekerve (olyan 1,5m távolság) kb. a Keletitöl az Astoriáig? Elég profi kinézetük volt de ez nem mentség. Ezeknél egoistábbakat még nem láttam.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nah Maggi megyen bubukálni...

jóéjt fórum

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
gyere emesenre Mátéka :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

utána hozzám?
ugye!? ;)

írottkõ fele voltunk :)
messze lettél volna :/ hiányoztál is :(((( :D

egy fel tegla

http://iwiw.hu/pages...userID=12091803 :D

edit: raz, ott vagyok, csak bujok :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

ez mióta unisex?

tapasztalatlan....

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

seggszõrnyíró

ez mióta unisex? szerintem nem az, de ebbe ne menjünk bele:)
a tégla nem rossz (mondjuk a parlament épületébõl,vagy a budai várból), de ha már ott vagyunk akkor egy 50 literes virágföld:D
a kilincs se elítélendõ, egy xtr bal kar tökéletes lenne
kokk bora is jó ötlet, csak az hamar elfogy

meg még azt se tudjuk hogy O+ vagy O- az illetõ

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
seggszõrnyíró

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Netán egy kilincs.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.