Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nah
ettem finom pisztrangot.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
májkrémes gofri az igazi hagymával ;)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
én imádok össze-vissza enni, nálam édes után álltalában valami húsféle jön, utánna meg savanyúság. a 14. szülinapomkor tortát ettem uborkával. érdekes estéje volt a családnak:D most már azért megeddzõtem:P

bírom amikor májvipen rejtve nézegetik az embert

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
csak meg ne rátsd a derekad

akkor kérek uborkás-májkrémes gofrit

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

igen, de az nem fasírt

akkor hányat rántsak?:D

fasírt? O_0
ez kaja::P
http://www.westriver...d/ribclones.jpg

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
igen, de az nem fasírt

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
maggi szereted a rántotthúst?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Valaki süt nekem fasírtot?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
'zabaj h ilyen téren túl sokat tudunk rólad :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mindezzel egyet is ertek.
csak azt nem birom felfogni, hogy nem erdekelhet vkit az, hogy en mikor es hogyan alszom?!
felfoghatatlan!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sala sok nyelven tud
tanult ember

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Kala: Majd' elfelejtettem. Pentax K100d super plusz nagylátószögû obi plusz ellenzõ plusz 2 gigás sandisk ultra kari plusz "kedvezményes" 25 ft/10x15 kép elõhívás 100 képig szumma 117e lett a választott. Nekem megérte.
Funkcionalitás zsír, kezelhetõség zsír, képek szépek alacsony fénynél is, fénymérõ és választható fókuszpontok garmadája, kellõen precíz és gyors fókuszkövetés (az örökmozgó kutyán tesztelve). Nekem ennyi kellett.

Akartam is kérdezni, h mi lett, mert nem írtál! Nekem is megvan a gép, de úgy érzem, sok idõ lesz még, mire a tudását TÉNYLEG ki tudom majd használni, most még csak bogarászom végig a manualt és próbálgatom h rekeszérték záridõ így-úgy, és vakarom fel az állam h mit is tud egész elérhetõ áron a fotós ágazat nyújtani a kedves júzernek :D

Viszont, ha beltéren fényképezek vele vakuval/vaku nélkül, akkor nagyon sok a képekben a sárga/vörös, akkor is, ha beállítom az Fn/Színegyensúly v kompenzáció v mijaszösz-nél, hogy mesterséges fényhez és/vagy kevés fényhez állítsa magát :-/ Ez nálad is így van? Mivel lehet kiküszöbölni?

Tamaska; egyik se, sztem...

noch was; sztem nem gáz a sok szöveg a suliról, pedig az ilyen-olyan anyagszerkezetek meg az emlegetett tanarak legalább annyira idegen témák nekem, mint a 2010-es XTR meg a rally, autószerelés, h kinek miért nincs nõje épp, miért nem produkál a gép x-et 3dMarkban, vagy hogy Lóri mikor feküdt le tegnap délben :) Ezért Üzenõfal :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Valoszinu nem a helyesirasi kezsegeert szereti az asszony Salat....lehet a nyelverzeke miatt hehhe

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
:D
köszi, megjegyeztem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
sala toldalékként pontos j
ez volt a netes segítség ;)

mi az a görgõly?

nemtom, de a magyar helyesírás szabályai könyvet kiutalnám sokaknak itt

kérdés: ilyesmit mivel tudok csinálni gyorsan egyszerûen?
powerpoint elég g.ci ebbõl a szempontból
Feltöltött kép

vektorgrafikus legyen a végeredmény, mert újságba megy
csak a számok és az egyes sávok tól-ig részek változnak kb.
értelemszerûen csak az adatok mások

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
trafo görgõlye aza 3 görgõs semmi ellenállás

fuck me, i'm famous!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én kezdhetem hasfájással. Noi baba ugyanis esténként hasfájós. ;)

Napközben, mint a kistündér eszik, büfi, alszik. Éjjel viszont olyan éjféltõl kezdve kettõig, négyig lehet vele járkálni, nézelõdni... alvás az nuku. Ahogy letesszük vízszintbe a kiságyba, tök mindegy, hason-háton-oldalt, törik a mécses.

Új hobbim lett: az alvás. Bárhol, bármikor, kómásan. :)

Btw tejcsi van bõven, étvágy is, legalábbis az outputot figyelve hajajj. Rotty-rotty evés közben, pelenkázás közben, etc. Két napja röhögünk minden peluscserénél, ha eszünkbe jut az a gyanús koncentrálás a babaarcon és a lendületbõl tizenöt centire kilövellt altáji áldás a popsitörlõt fogó kezemre. :D

trifo: nem mintha tudnám használni, vagy be akarnám elõzni salát, csak : szabad, vagy mágnesfékes? Mi volt az ótó baja, csak nem a jeges út?

maggi vazz eltûnök pár napra és rögtön a szteroidokhoz nyúlsz?

Kala: Majd' elfelejtettem. Pentax K100d super plusz nagylátószögû obi plusz ellenzõ plusz 2 gigás sandisk ultra kari plusz "kedvezményes" 25 ft/10x15 kép elõhívás 100 képig szumma 117e lett a választott. Nekem megérte.
Funkcionalitás zsír, kezelhetõség zsír, képek szépek alacsony fénynél is, fénymérõ és választható fókuszpontok garmadája, kellõen precíz és gyors fókuszkövetés (az örökmozgó kutyán tesztelve). Nekem ennyi kellett.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Akkor most ha be akarok illeszkednia társaságba, akkor nekem is minden postomat valami aktuális hasfájással kell kezdeni? :) Nem akarom. Tegnap visszakaptam az autómat megjavítva, úgyhogy most inkább bódog vagyok.

Sala: nekem van egy szabad görgõm, azt viheted, ha kell.

--Trifo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha van egy lawwill vázad megduglak

fuck me, i'm famous!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nyiss egyet max elsullyed. az ugyse menne nagyon, tekintve hogy ide akarja irni mindenki az aktualis banatat mert ez az egyik legporgosebb topik. vizsgaidoszakban ez nyilvan arrol szol hogy kinek hogy ment a vizsga.

ez mar csak ilyen.

Thy: adatlapon tiltsd le az egyetemistakat es akkor legalabb nem latod hogy mit irnak ;)

szerezzen nekem legyszives valaki egy DH9 lancvillat. es egy tamvillat is. Meg deritsuk ki kozosen hogy mekkora tag valo bele. A lawwill himbak ma megjottek. ez valami projekt lesz en mar erzem :) shivert rakjak bele vagy doradot? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F