Talált. És tényleg: a V-generáció "ultimate" darabja; nincs tovább.
megrémültem a 120k-tól, nincs azért annak olyan horror ára... (megvan szerintem a 2/3-ából)

király környék..ilyen riasztás, olyan riasztás, aztán itt hetek óta nem esik az esõ
el fogok költözni...
legutóbb Sopront néztem ki magamnak...tetszikazahely
de internet ott is lesz:D
nebash:-O CJ ki ez a néni az avataron?
NE ÍGY! NE ÍGY!
akad, bár kevés van, mert az 50-es IQ alatti mûszakisok mogorvák és csak a saját társaságukban érzik jól magukat![]()
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
melyik fék kerül ennyibe? ez vmi kult-retro-titán-never remove from boxes edition lesz![]()
(Ultiméjt Avid?)
nem hiszem!
marmint, hogy jogasznak lehet muszakis baratja :-p
Na akkor pontosabban:azért inkább egy barebone:)
azért inkább egy barebone:)Csak saccoltam, közben viszont utánakerestem gyorsan. Az a 120k még kedvezõ is...
Csak saccoltam, közben viszont utánakerestem gyorsan. Az a 120k még kedvezõ is...Az igazság az, ha elmegyek biciklizni, akkor engem sem nagyon izgatnak az ilyen dolgok, csak a "fíling érzés" (© by hozé).
(mire megírtam a postot, feljebb ment a V-féked ára? basszus, ez már az infláció...)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Akár már most cserélném, csak még van jópár magasabb prioritású dolog, mint V-fékre elkölteni 120.000+ forintot.Na azé. Azért a korral a bölcsesség is megjön.
:clap:
Az a baj velem, hogy leszoktam az olyan túrákról hogy "autóra bicaj felrak és..." - a Balaton körüli menet így még elég távlati cél.Én is javultam tavaly óta vagy 70 percet Balatonkörön.
Majd ha te is ilyen vén leszel, mehetsz már nagyobb tavak körül is.
...És talán még idén a tárcsafék is leugrik a masináról.
Így van - március végén az elem is megadta magát, cserélni pedig már nem fogom... -, a cimborám hívott miután hazaért, hogy: "Láttad mit mentünk?". (Megjegyzem: õ is csak a karórája alpján mondta, fontos tárgyalásra ment tekerés után, csak ezért figyelte hogy mennyi az idõ.) Holnap bontom le a gépról a tatót, kábelt satöbbit. És talán még idén a tárcsafék is leugrik a masináról.
![]()
![]()
Zorg, azt hittem, már kidobtad a kerékpáros kompjútert, mert "púlszréjt lenni háj"![]()
NE ÍGY! NE ÍGY!